Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Szakáll trend 2019

Szakáll trend 2019

Szakáll trend 2019

Szakáll trend 2019

A különböző stílusokban elkészített szakállak és bajszok már jó pár éve az urak kedvencei, sok hölgy örömére. Hiszen nincs is annál férfiasabb, mint egy igényes, jól megformázott és az egyénhez illő arcszőrzet. De mint mindenben, a trendek ezen a téren is folyamatosan változnak, ezért szeretnénk egy kis segítséget nyújtani férfi társainknak, abban, melyik szakáll kialakítás igazán stílusos idén. Ismerjük is meg, mi a szakáll trend 2019 – ben.

Váczi Krisztián- Barber

Idén is vannak izgalmas újdonságok, régebbi stílusok továbbfejlesztése, finomítása a szakálltrendek között. Én minden vendégemmel pontosan egyeztetek arról, mik az elképzelései, milyen a stílusa és persze arról is, hogyan nő a szakálla, milyen gyakran gondozza és mennyire van ideje foglalkozni vele. Ezek az információk mind segítenek a megfelelő stílus és forma kialakításában.

Azt ajánlom, ha nem is szeretnél folyamatosan szakemberhez járni, egy új szakáll kipróbálása előtt mindig fordulj szakemberhez, aki megadhatja az arcszőrzet formáját, amit neked otthon imitálnod kell és ne felejtkezz el a folyamatos ápolásról sem, így biztosan jó lesz a végeredmény!

Bajusz előtérben

Idén a szakáll mellett a szépen megformázott bajusz is nagy figyelmet kap. Hiszen nem bonyolult a karbantartása és, ha nem zavar az orrod alatt lévő hosszabb szőrzet, nagyon jól tud kinézni. Azt ajánljuk, hogy növeszd meg hosszabbra a bajszod, alakítsd ízlésednek megfelelően és hagyd meg a szakálladat is, de azt tartsd rövidebben, így kissé elkülönülnek majd egymástól. Érdemes waxal, egyén formázókkal kordában tartani a bajusz szálait és vigyázz, hogy ne nőjön túlságosan a felső ajkadra.

Szakall trend 2019Kecskeszakáll meghosszabbítva

Mindannyian ismerjük a kecskeszakáll kifejezést, de erről már rég nem a helyes kis állatok szőrzete jut eszünkbe, hanem egy igényesen kialakított, férfias szakáll. Ez a szakáll trend 2019 -ben úgy feldobható, hogy a kecskeszakáll körülötti részt, is meghagyod kicsit az arcodon, illetve a bajszodat is hozzáigazítod, de az álladon marad a hangsúly. Jó választás lehet, ha négyzet, vagy ovális alakú az arcod.

Szakall trend 2019Full on

Dúsan növő szakállal áldott meg a sors? Akkor ezt idén érdemes kihasználni és kipróbálni egy hosszabb stílust. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak szabadjára engedve hagyod nőni, ezt a stílust is folyamatosan ápolni kell, hogy a szőrzet igényes kinézetet kölcsönözzön számodra. Talán ennél a trendnél a legfontosabb, hogy megemlítsük a szakáll rendszeres mosását is, hiszen már rengeteg szakállápoló beszerezhető és senki nem szeretné, ha oda nem illő dolgok lennének az arcán. De egy biztos, egy igazán szép és dús szakállal szinte minden frizura jól áll és a hölgyek is imádják!

Szakall trend 2019Fade szakáll

A férfi hajdivatban már jól ismert a fade cut, ami most a szakáll trend 2019 -es évében is megjelent végre. A kialakítás lényege, hogy az oldalszakáll felső része egészen rövid és ahogy halad lefelé, valamint az arc közepe felé egyre hosszabb lesz. Itt biztosan profi barber segítségére lesz szükséged, mert otthon nehezen elérhető az átmenetes vágás és biztosan nem szeretnéd foltos szakállal végezni. Ez a stílus folyamatos fenntartást és szalonlátogatást is igényel annak megfelelően, milyen gyorsan nő az arcszőrzeted, viszont, ha tetszik a trend, szerintünk megéri!

Szakall trend 2019Négyzet alakú szakáll

Ez a stílus akkor a legmegfelelőbb, ha az erősebb állkapocs megjelenését szeretnéd  elérni. Igazán markáns és eldöntheted, hogy rövid, közepes, vagy hosszú szakállal kombinálod. A kialakítást úgy érheted el, ha az oldalszakállat a tetejénél rövidebben hagyod, majd szépen egybeolvadva az álladon lévő szőrrel, kicsit hosszabbra hagyod és a szakáll aljánál négyzetes alakúra vágod. Ennél a trendnél is érdemes barber segítségét kérni, hogy valóban az arcformádhoz illő legyen a végeredmény.

Szakall trend 2019Egy kis borosta

Nem találod kényelmesnek a hosszú szakállat, vagy kevésbé tudod megnöveszteni? Akkor a borosta szakáll trend 2019 -es verziója neked való! Egyszerűen kialakítható és fenntartható, így otthon is ápolhatod, nem kell barber segítsége. Fontos, hogy a borosta szélei szimmetrikusan legyenek kialakítva az arcodon, ezen kívül elég, ha pár naponta egy trimmelő segítségével felfrissíted a hosszát, hogy ne kezdjen el megnőni. Gyorsan megvan és, ha nem túl markáns az állad, ez a stílus segít, hogy úgy tűnjön, erősebb állkapocs csonttal rendelkezel.

Szakall trend 2019Rövid szakáll

Ez a stílus nem a dús, hosszú szakállat helyezi előtérbe, hanem a precízen kialakított formát. Érdemes először barber segítségét kérni, hogy kialakítsa az arcformádhoz illő formát és hosszúságot, ezt követően pedig akár otthon is elvégezheted a trimmelést. Figyelj arra, hogy a bajszod és szakállad hossza egyensúlyban legyen egymással és folyamatosan ápold az arcszőrzetedet, hogy az tényleg igényes megjelenést kölcsönözzön neked.

Szakall trend 2019

Sokunk örömére tehát a szakáll trend 2019 -ben is hódít, a kérdés, hogy melyik fazont választod erre az évre. Ha már megvan a kedvenced, de szükséged lenne egy kis segítségre a megfelelő kialakításhoz, vagy esetleg nem vagy biztos abban, melyik stílus is illene arcodhoz és személyiségedhez a legjobban, látogass el szalonjaink egyikébe, ahol profi barber szakembereink készséggel segítenek a döntésben és elhiheted, a legjobb kezekben leszel!

Szerző: Marján Melinda

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás