Kezdőoldal / BLOG / Szakálltrend 2018

Szakálltrend 2018

Szakálltrend 2018

Szakálltrend 2018

A szakáll illetve borosta a férfiak mindennapjainak szerves része. Van, aki szereti az arcszőrzetet és van, aki nem, de egy biztos, tagadhatatlanul a 2018-as év vezető férfi trendjének számít! Így hát, ha már gondolkodtál azon, hogy kipróbáld valamelyik fazont, itt a lehetőség! Ebben a blogban összegyűjtöttük számodra a szakálltrend azon típusait, amelyekkel stílusos lehetsz egész évben! Szakállra fel urak!

Bandholz- a szakáll stílus kérdése

A bandholoz fazon az idei szakálltrend egyik legmeghatározóbb típusa. Valószínűleg ez az a típus ami legelőször eszébe jut bárkinek is a szakállról. Ez leginkább a téglalap, háromszög és ovális arcformával rendelkező férfiaknak áll jól. Tökéletes választás, ha hosszútávra szeretnél arcszőrzetet vagy, ha kiszeretnél próbálni valami teljesen újat. Ennél a fazonnál viszont, főleg a hossz miatt érdemes szakember tanácsát kérni, hogy, hogyan tudod ápolni! Ha pedig kedveled az extrém megoldásokat nyugodtan színezd is be! Hiszen minél egyedibb annál jobb!

szakalltrend 2018

Kecskeszakáll- kicsit másképp

A bajusz és a kecskeszakáll kombinációja. Ez az egyik legelterjedtebb szakálltrend, ami nem is csoda, hiszen könnyen kezelhető, férfias és mi tagadás a nők többségének ez a típus jön be. Leginkább ovális vagy szögletes arcformához illik a legjobban. Bátran válaszd ezt a típust, ha kezdő vagy arcszőrzet terén vagy, ha munkád miatt nem engedheted meg a hosszabb szakállt (vagy nem is szeretnéd).

szakalltrend 2018

Hosszú borosta

Ezt a fazont bárki nyugodtan választhatja, hiszen bármely arcformához tökéletesen illik. Legjobb hossznak a 6mm-t szokták tanácsolni, mert ez az a hosszúság, amit még viszonylag könnyebben karban tud tartani az ember. De fontos megjegyezni, hogy ezt a típust azok a férfiak válasszák, akiknek van idejük és türelmük foglalkozni vele, hiszen könnyen igénytelennek hat! Így, ha ez a szakálltrend tetszik a legjobb, ha barber szakemberhez fordulsz!

szakalltrend 2018

Rövid borosta- mert van, ami sosem megy ki a divatból

Talán ez az egyik olyan típus, amely sosem megy ki a divatból, mindig jelen van. Ami nem meglepő, hiszen könnyen kezelhető, bármilyen arcformához illik és még dögös is! Ráadásul, ha gyér arcszőrzettel rendelkezel, akkor is tökéletes választás, mert a borostánál egyáltalán nem látszik az esetleges hiányosság. Ha esetleg irodában dolgozol vagy szereted, ha megjelenésed a lehető legelegánsabb, de nem kedveled, ha arcod csupasz, akkor ezt a típust neked találták ki! A 2018-as szakálltrend egyik legkortalanabb típusa, bármely korosztály bátran választhatja!

szakalltrend 2018

Frissen borotvált – az ápoltság megtestesítője

Ez a típus nem igazán sorolható a szakálltrend bármely típusába, de, ha trendről beszélünk feltétlen meg kell említeni. Hiszen a legtöbb férfi, ugyan különböző okokból kifolyólag, de ezt a fazont választja. Ez az a típus, amely a leginkább tükrözi az ápoltságot és a tisztaságot, ráadásul egy csöppnyi kisfiús bájt is kölcsönöz viselőjének, aminek valljuk be, mi nők nagyon is örülünk. De egy valamit tisztázzunk, lehet, hogy ápolt és tiszta lesz tőle a külsőd, de mi, nők még nem találkoztunk olyan férfival, akinek egy párnapos borosta nem állt volna szemtelenül jól! Néhanapján nyugodtan felejtsd el a borotválkozást!

szakalltrend 2018

Ha szívesen kipróbálnád a 2018-as szakálltrend valamelyik típusát, látogass el szalonjaink valamelyikébe, ahol profi barber szakember segít, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő fazont! Ha pedig nemcsak arcszőrzeted, de hajad ápoltságát is fontosnak tartod, válassz webshopunkból, ahol minden olyan terméket megtalálsz, amire szükséged lehet!

 

Szerző: Éberling Claudia

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel