Kezdőoldal / Smink blog / Szépség trükkök lustácskáknak – te sminkeltél ma reggel?

Szépség trükkök lustácskáknak – te sminkeltél ma reggel?

Szépség trükkök lustácskáknak – te sminkeltél ma reggel?

Szerző: Ráthgéber Réka

Ugye te is ismered azt az érzést, amikor reggel az ágyból sincs kedved kikelni, nemhogy egy tökéletes sminket készíteni. Adunk pár tippet, hogy tudsz időt spórolni reggel.

Készíts sablont

A tus a reggel egyik legnagyobb ellensége. Egy tökéletes cicaszem elkészítéséhez rengeteg idő kell, és sajnos senkinek sem sikerül elsőre. Hogy megkönnyítsd a dolgod minden reggel, csinálj egy kis papírból sablont, amit méretezz a szemedre. A reggeli smink közben tartsd oda a szemedhez, majd húzd meg a tökéletes tusvonalat egyetlen mozdulattal. A bátrabbak celluxszal is próbálkozhatnak, de arra figyelj, hogy a ragasztószalag leszedi az alapozót.

Göndörítés és hangsúlyozás egyszerre

Az, amíg kiegyengeted a szemceruzád vonalát, és még ráadásul be is göndöríted a pilláidat értékes perceket vesz el a reggeli készülődésedből. Miért nem csinálod a kettőt egyszerre? A szempillagöndörítőd szélét húzd ki a szemceruzáddal, majd amikor göndöríted a pilláidat, a szemceruza egyetlen mozdulattal a szemhéjadra kerül. Figyelj arra, hogy ne használj olyan ceruzát, ami folyékony, maradj meg a hagyományos verziónál.

szepseg trukkok

Ha csak egyet választhatsz: piros rúzs

A piros rúzs a lusta nők igazi megmentője. Ha nincs időd reggel sminkelni, egy dolgot tegyél be a táskádba: a piros rúzst. Lehet bármilyen ruha rajtad, ez a kozmetikum mindent jól kiegészít, és ráérsz a liftben vagy a kocsiban sminkelni.

szepseg trukkok

Vazelin a szempillákra?

A szempillaspirál gyakran összetapasztja a pilláidat. Egy kis kefével könnyen szét tudod őket választani, de kinek van ideje erre? Reggeli készülődés közben kenj egy kis vazelint a szempilláidra. Nem csak vastagabbnak fognak majd tűnni, de hosszabbnak és egészségesebbnek is. Ezután már csak pár mozdulat, és készen vannak a tökéletesen különálló, hosszú pillák.

szepseg trukkok

Készíts ki mindent

Ne csak a ruháidat, hanem a sminkjeidet is készítsd ki másnapra. Rakd egy helyre a BB krémed, a szemceruzád, a szempillaspirálod és minden kozmetikumod, amire szükséged lehet. Így reggel a rohanásban nem kell keresned se a pirosítód, se a rúzsod, hiszen minden ott lesz a közeledben.

szepseg trukkok

Még több profi sminktippre lenne szükséged? Gyere el 80 perces egyéni sminkoktatásunkra! Jelentkezz most és sminkelj úgy, mint egy profi!

Jelentkezz kétnapos szuper intenzív sminktanfolyamunkra, ahol a sminkelés minden apró trükkjét garantáltan megtanulod!

Sminktanfolyam

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

 

ugrás fel