Kezdőoldal / Fodrászat / Szépségcsomagok

Szépségcsomagok

Szépségcsomagok

Szépségcsomagok

Amikor ellátogatsz fodrászatunkba számodra is fontos, hogy több lehetőség közül is válogathass? Akkor van egy jó hírünk: elhatároztuk, hogy létrehozunk több szépségcsomagot is, hogy megadhassuk hajadnak azt a törődést, amire szüksége van! Esetleg ajándékötletre van szükséged? Ajándékozz szeretteidnek szépségcsomagot bármilyen különleges alkalomra! Minden nő (és férfi) számára TÖKÉLETES program! Ismerd meg szépségcsomagjainkat:

.. Válogass kedvedre fodrászati szolgáltatásaink és hajregeneráló kezeléseink közül! ..

További részletekért kattints csomagajánlatainkra!

Egyedi kezelés minden vendégünk számra!

Csomagjaink között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, melyet igényei szerint személyre is szabhat, hogy frizurája a legjobb ápolást kaphassa! Minden csomagban megtalálható mokrikamerás hajdiagnózisunk, mely a kezelés első lépése is egyben. Hiszen így szakembereink megismerhetik a fejbőröd és frizurád egészségi állapotát és könnyebben tudnak megfelelő ápoló kezelést javasolni számodra. Így a megfelelő hajszerkezet regeneráló kezelésünket kaphatod és frizurád egészségesebb lehet, mint valaha!

.. Vendégeink mondták

Rendszeresen járok a Szabó Imre Hair & Beauty szalonba Smartbond kezelésre, minden hajfestés mellé igénybe szoktam venni! Egyszerűen csodát tesz a hajammal! Később ajánlották is nekem, így már lassan egy éve használom otthon is a L’Oréal Smartbond-ot! Nem töredezett a hajam, selymes, csillogó, és egészséges!! Imádom! – Kriszta, pesti szalonunk Vendége

Mióta elérhető a szalonban a Kérastase Fusio Dose kezelés, azóta hatalmas rajongója vagyok! Mindig a saját haj- és fejbőrproblémámra van igazítva a kezelés, így valóban személyre szabott! Majd kiugrottam a bőrömből, amikor kiderült, hogy megérkezett a Fusio Dose otthoni ápoló csomagja is! Természetesen rögtön meg is vettem! Végre nem zsírosodik olyan gyorsan a hajam – nekem 100%-ban megéri! – Petra, budai szalonunk Vendége


.. Luxusmárkák, akikkel együttműködünk

.. Fodrászati szolgáltatásainkról készült videóink:

Válaszd szépségcsomagjaink egyikét saját részedre, vagy lepd meg szeretteidet, hiszen a törődésnél nincs nagyobb ajándék! Teljeskörű szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt és azok mind személyre, illetve frizurára szabhatóak legyenek, hogy minden lehetséges törődést megkaphass te és hajad is. Várunk szeretettel luxus szalonjainkba, ahol kizárólag professzionális termékekkel dolgozunk, hogy a lehető legtöbbet adhassuk neked!

ugrás fel