Kezdőoldal / Smink blog / Te hogy csinálod? Sminkhibák, amiktől öregebbnek tűnhetsz

Te hogy csinálod? Sminkhibák, amiktől öregebbnek tűnhetsz

Te hogy csinálod? Sminkhibák, amiktől öregebbnek tűnhetsz

Szerző: Ráthgéber Réka

Amikor sminket indulsz vásárolni, ne pillanatok alatt dönts! Lehet ugyanis, ha gyorsan csak lekapkodod a polcról a púdert és a rúzst, csak otthon derül ki, mennyire nem illenek a bőrszínedhez, arcformádhoz. Egy rosszul megválasztott smink éveket öregíthet!

Púderhibák

Egy jó púder kicsit csillog, és minimális eltérést mutat az arcbőröddel szemben. Sokan abba a hibába esnek, hogy sokkal sötétebb vagy világosabb és matt hatású púdert vásárolnak, és ezzel jó pár évvel öregítik magukat. Mindig próbáld ki a termékeket mielőtt megveszed, de ne a kéz belső felén! Ha semmiképpen sem akarod az arcodra kenni, a kézfejeden megfelelően oszlasd el.

Túl sok a fekete

Sokan hajlamosak túlzásba vinni a fekete szemceruzát, és a végeredményben inkább egy vad mosómedvére hasonlítanak, mint sem egy szexi vadmacskára. Cseréld a fekete szemceruzád csokoládébarna változatra és tényleg csak egy vonallal hangsúlyozd a szemed. Estére eshetsz egy picit túlzásba, de tudd, hogy hol a határ!

Ősember szemöldök

Sajnos nem mindenki Cara Delevingne, így a sötét és dús szemöldök eléggé tabutémának számít. Nagyon kevés embernek áll jól, ráadásul még pár évvel idősebbnek is mutat. Figyelj arra, hogy a szemöldököd színe ne üssön el nagyon a hajszínedtől. Vagy egy minimálisan világosabb vagy egy minimálisan sötétebb árnyalatot válassz és akkor tökéletes lesz a hatás.

Csillámos szemfesték

Már nem 1980-at írunk, hogy minél csillámosabb és feltűnőbb szemhéjpúdert kelljen ahhoz viselned, hogy észrevegyenek. Manapság ha valaki feltűnő szemhéjfestékkel mutatkozik, azt minimum 20 évvel idősebbnek gondolják, mint amennyi. Estére kipróbálhatod akár a barna, az arany, vagy az ezüst csillámokat, de napközben maradj a matt színeknél.

Sminkelj Te is a legfrissebb trendek szerint, úgy mint a profik! Sminktanfolyamainkon 2, szuper intenzív oktatási nap alatt elsajátíthatod a sminkmesterek legféltettebb titkait is, akár magadat szeretnéd minden nap gyönyörűen kisminkelni, akár hivatás szerűen űznéd ezt a szép szakmát!

Jelentkezz most! További részletek: SMINKOKTATÁS

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel