Kezdőoldal / BLOG / Téli randi ötletek

Téli randi ötletek

Téli randi ötletek

Téli randi ötletek- Romantika a hidegben

A hőmérő higanyszála rohamosan kúszik lefelé és ezzel együtt egyenesen arányosan hagy el bennünket az a késztetés, hogy kitegyünk a lábunkat meleg, kényelmes otthonunkból. Ha azonban kapcsolatban élsz, vagy éppen annak elején tartasz, fontos, hogy ne csupán bekuckózva ücsörögjetek kedvenc Netflix-es sorozataitok előtt, hanem gyűjtsetek ehelyett közös élményeket, és töltsetek minőségi időt egymással. Úgyhogy elő a bojtos sapival, pihe-puha sállal és lépjetek ki a szabadba! Kezdetnek pedig olvasd el téli randi ötletek blogunkat, hogy a téli hidegben se legyetek híján a szívet melengető pillanatoknak.

teli randi otletek

Forralt bor és fahéj illat

A közeletekben található bármely karácsonyi vásár kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a kürtöskalács illatot követve  romantikusan andalogjatok a szállingózó hópelyhek között. A karácsonyi vásár mellett szól az is, hogy ragyogó alkalmat kínál arra, hogy családtagjaid, barátaid számára kedves, szívhez szóló ajándékokat vásárolhass a karácsonyfa alá, közben észre sem véve, hogy öntudatlanul is, de ünnepi dallamokat dúdolgatsz, ami egyenlő azzal, hogy a várva-várt karácsonyi hangulat is megérkezett.

teli randi otletek

Kori a Városligetben

Maga, a jégkorcsolyázás is a kiváló téli randi ötletek közé tartozik, azonban ha ezt a Városligetben teszitek, azzal egész biztosan garantáljátok, hogy felejthetetlen emlék lesz mindkettőtök számára. A korcsolyapályát körülvevő fantasztikus panoráma napközben is csodás élménnyel ajándékoz meg, azonban ha sötétedés után látogattok ki a kivilágított Hősök tere és Vajdahunyad Vár még inkább romantikus, meghitt hangulatot kölcsönöz a közös csúszkálásnak.

teli randi otletek

A föld felett lebegve…vagy inkább libegve

A szerelemtől megrészegülve sokszor érezhetjük úgy, hogy nem is a földön járunk, hanem valósággal felette lebegünk. A normafánál található libegő tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy az előbb említett érzés fizikai testet öltsön, és mindketten a havas fák koronái felett lebegjetek. A libegő hamarabb zár ugyan, mint a nyári időszakban, de ha időben érkeztek, a hegytetőre felérve akár még egy kiadós hócsatára is sort keríthettek, hiszen ha lenn a városban el is olvad a hó, a fenti magasságba érve szinte biztosan fehér mesevilág fogad majd.

teli randi otletek

Sütés, főzés

S, ha már a temérdek kinti programtól valóban egy kissé áthűltetek, vegyétek a konyha felé az irányt és töltsétek meg a lakás minden zugát a frissen sült sütemények illatával. Nem kell, hogy a karácsonyi süti sütögetés magányos, egyedüli program legyen számodra! Nyugodtan vond be párodat a mézeskalács készítésbe. Keverhettek, díszíthettek együtt, kreatívkodjatok és kísérletezzetek a legkülönfélébb díszítési technikákkal! Ha pedig a sütés folyamatában nem is, de a kóstolás során biztosan szívesen segít majd szíved választottja.

teli randi otletek

Ha pedig már a téli randi ötletek ismeretében az álom randihoz szívesen birtokolnál álom külsőt is, látogass el szalonunkba, ahol szakembereink elkészítik Neked a tökéletes téli randi frizurát!

Vagy akár szépülhettek együtt is! Válasszátok Legyél Te is stílusos csomagjaink egyikét és töltsetek el egy kis kellemes időt luxus szalonjaink egyikében! Ha pedig megajándékoznád kedvesedet, ebben is tudunk segíteni! Ismerd meg ajándékötleteinket és idén legyen szépítő kezeléseink egyike a fa alatt! 

 

 

 

Szerző: Elek Renáta

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

 

 

ugrás fel