Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Menyasszony para- Milyen a tökéletes sminkes?

Menyasszony para- Milyen a tökéletes sminkes?

Menyasszony para- Milyen a tökéletes sminkes?

Menyasszony para- Milyen a tökéletes esküvői sminkes?

Még csak év eleje van, rengeteg idő van arra, hogy minden készen álljon a nyári esküvőkre, a menyasszonyok viszont már télen versengenek a leggyönyörűbb ruhákért a szalonokban. Az esküvői sminkes felkutatása is hasonló feladat.

Az esküvői sminkes feladata nem csak az, hogy egész este tökéletes legyen a külsőd, és hajnali négy körül is pontosan ugyan olyan sminked legyen, mint az áttáncolt éjszaka előtt, a boldogító igen kimondásakor volt. Egy tökéletes esküvői sminkes megnyugtat a készülődés során, maximális figyelmet fordít minden igényedre, számtalan próbasminket készít neked, és fontos társad lesz az esküvőt megelőző időszakban is.

Akár menyasszony leszel idén, akár koszorúslány vagy esetleg örömanya, lassan ideje elgondolkodnod azon, hogy milyen szakemberre szeretnéd bízni az arcod. Most 5 lépésben megmutatjuk, hogyan győzd le a pánikot, és találd meg a számodra tökéletes esküvői sminkest!

1. Inspirálódj!

Ne félj tippeket és ötleteket gyűjteni! Csinál egy saját mappát, esetleg linkgyűjteményt, ahol mindent megtalálsz, amire az esküvő során szükséged lehet, ez természetesen a sminkkel se legyen másképp. Ebben az esetben igaz, hogy egy kép többet ér ezer szónál! A próbasmink elkészítése előtt mutasd meg, hogy mi az, amire nagyjából gondoltál, és természetesen bátran vidd bele az egyéniségedet is. A próbasmink varázsa az, hogy rengeteg időtök van megtalálni azt a változatot, amit maximálisan a magadénak érzel majd.

Menyasszony para-milyen a tokeletes eskuvoi sminkes

2. Olvass és kutass

Ma már szerencsére rengeteg olyan honlap, blog, videó áll rendelkezésedre, ahol szebbnél szebb munkákat, és remek tanácsokat találsz. Ne csak a barátnőd ajánlására hagyatkozz, persze egy pozitív személyes élmény mindig sokkal hitelesebbnek tűnhet. Ne félj a saját fejed után menni, hiszen kizárólag te tudhatod, hogy ki számodra a legtökéletesebb szakember. Fontos hogy passzoljon a személyiségetek az esküvői sminkessel, gördülékeny legyen a közös ötletelés, és pont annyira mozdulj ki a komfortzónádból, amennyire Te szeretnél.

Menyasszony para-milyen a tokeletes eskuvoi sminkes

3. Legyél önmagad

Ha a mindennapokban sosem sminkeled magad, akkor lehet, hogy az erős kontúr, füstös cicaszemek és hatalmas műszempillák kombinációt nem neked találták ki. Beszéld meg a sminkeseddel, hogy mit szoktál viselni a mindennapokban és alkalmakra, és hogy mik azok a színek, technikák vagy akár termékek, amiket egyáltalán nem szeretsz magadon. Hallgass a szakember tanácsaira, hiszen mégis ő az, aki a legjobban tudja, hogy milyen esküvői smink lesz számodra a tökéletes választás. Ugyanakkor ne hagyd magad mindenben befolyásolni. Ha gyakran viselsz vörös rúzst, és úgy gondolod, hogy az esküvőd napján is ezt szeretnéd választani, ne hagyd, hogy bárki is lebeszéljen róla.

Menyasszony para-milyen a tokeletes eskuvoi sminkes

4. Ne félj több sminkest kipróbálni

Egy próba nem próba, ezt bárki bizonyíthatja, aki valaha színpadra lépett már, és egy esküvő minden ember életében meghatározó esemény. Te sem bíznád a véletlenre, igaz? Ha az első sminkessel nem vagy tökéletesen elégedett, nem figyelt rád eléggé, rád erőltetett valamit, amit nem szerettél volna, vagy esetleg csak nem érezted jól magad a smink elkészítése során, ne félj másokat is felkeresni, hiszen ez a Te nagy napod lesz majd.

Menyasszony para-milyen a tokeletes eskuvoi sminkes

5. Bízz az ösztöneidben

Az utolsó és legfontosabb, hogy bízz magadban! Akárcsak a ruhaválasztásnál, ha úgy érzed megtaláltad az igazit, akkor az bizony úgy is van. Tarts ki mellette, és már most kérd meg a sminkesedet, hogy írja be a naptárba az esküvőd időpontját. Szalonjaink profi sminkesei már rengeteg menyasszonyt tettek még gyönyörűbbé esküvőik alkalmából, bennük biztosan nem fogsz csalódni!

Menyasszony para-milyen a tokeletes eskuvoi sminkesKözeleg az esküvőd de még nem találtál tökéletes szakembert?

Profi sminkeseink várnak téged szalonjainkban!Válaszd Esküvői csomagjainkat, melyeket olyan szolgáltatásokból állítottuk össze, amelyek biztosítják, hogy neked már semmire se legyen majd gondod. Jelentkezz be hozzánk online, hogy Te lehess a legtökéletesebb menyasszony idén:

Szerző: Szalay Ágnes 

ugrás fel

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás