Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Trendek 2019

Trendek 2019

Trendek 2019

Trendek 2019

A 2019-es év divatos irányzataiból néhány már most is jelen van, ami a jövő évben még inkább kiszélesedik majd. Ilyen lesz például a veganizmus, vagy a környezetvédelem is, de természetesen új irányzatok is fel fognak bukkanni. Ha kíváncsiak vagytok, mik lesznek még trendek 2019 évében, tartsatok velem!

Környezetvédelem

Ti mennyire vagytok tudatos vásárlók? Fontosnak tartjátok a környezet védelmét? Szerencsére több és több ember kiáll emellett az ügy mellett, már idén is hatalmas lépéseket sikerült tenni. Továbbra is lényeges dolog lesz a műanyagzacskók használatának visszaszorítása, illetve más egyszerhasználatos műanyag tárgyak háttérbe szorítása, például a szívószálé, vagy a műanyag borítású papírpoharaké. Újabb és újabb alternatívák jelennek meg ezek kiváltására, így egyre könnyebb helyzetben vagytok, ha ti még nem álltatok át egy környezettudatosabb életmódra. Első lépésként ideális a L’Oreal Source termékcsaládját választani, ha hajápolásról van szó. Ezeknek a termékeknek újrahasznosítható műanyagból készül a csomagolásuk, és újra is tölthetőek a tégelyek a szalonjainkban.

Önmagunk elfogadása

Már most is észrevehető, hogy nem nézik le a divatvilágban azt, aki eltér a normától. A plus size modellek nagyon elterjedtek, a különböző bőrproblémákkal, betegségekkel vagy végtaghiánnyal élő modellek pedig akár hatalmas sztárokká is válhatnak. Nem kell vékonynak, és tökéletesnek lennünk ahhoz, hogy szépek lehessünk, a saját és mások szemében. Egyre több példát láthatunk arra, hogy megéri elfogadni a testünket úgy, ahogy van. Egyre többen érezhetik majd magukat jól a bőrükben, ami nagyszerű. Ha egy toplistát kellene összeállítanom a 2019-es trendek közül, ez a trend biztosan az élmezőnybe kerülne.

Az év színe

A Pantone bejelentette a 2019-es év színét, mely a “living corall” nevet kapta, amit élő korall névre fordítanánk. Ez a szín várhatóan visszaköszön majd a divatiparban, emellett a lakberendezés  területén, de akár az egyes termékek csomagolásán is felfedezhető lehet majd. Ha szeretnétek divatosak lenni, és nem áll távol az ízlésvilágotoktól ez a szín, érdemes lehet becsempészni az otthonotokba néhány tárgyat ebben az árnyalatban. Legyen az egy ruhadarab, egy dekorációs eszköz, vagy akár egy szép ágyneműhuzat, a kreativitásotoknak csak ti szabhattok határt!

Retró

Sok retróra kell számítani az öltözködés terén 2019-ben! A pöttyös átveszi az uralmat a minták közt, bátran hordhatjátok akár blézerben vagy nadrágban is! Köröm trendekről szóló blogunkban már említettük, hogy a sárga divatos szín lesz a jövő évben, ez ruhák terén ugyanúgy érvényesül majd. Ne ijedjenek meg a szőke lányok sem, a sárga meleg, élénk árnyalata nekik is jól fog állni. Aki igazán figyelmes, az már idén is láthatta, hogy a trapéz szabású nadrágok újra hódítanak, ez a jövő évben még inkább elterjed majd, bátran búcsút lehet mondani a csőnadrágoknak, ha már unjátok őket.

Napszemüveg

Egyik kedvencünk a háromszög fazonú napszemüveg. Ez a trend inkább futurisztikus hatású, mint retró, mindenképp sikkes hatást kelt, némi avantgard beütéssel. Ha megtetszik a stílus, tegyetek egy próbát, garantáltan ki fogtok tűnni vele!

Mintás nadrágok

Arról már volt szó, hogy a lezser, trapéz szabású nadrágok visszajönnek a divatba, azonban a trend itt nem áll meg. A lenge, mintás nadrágok is nagyon divatosak, bármilyen mintát, vagy fazont válasszatok is, legyen szó akár csipkéről, vagy meglepően szokatlan design-ról, 2019-ben nem kell félnetek, hogy túl sokak lesztek! El lehet dobni az unalmas nacikat, és elővenni a kreativitást, határ a csillagos ég! Ezekben a nadrágokban ráadásul az a jó, hogy tavasztól őszig viselhetők, ha az idő is úgy engedi.

Ha fodrászat terén vagytok kíváncsiak a legújabb hajtrendekre, kattintsatok IDE, összegyűjtöttük nektek 2019 összes trendi hajszínét. Ha pedig szívesen kipróbálnátok valamelyiket, profi fodrászainkra bármikor számíthattok! Jelentkezzetek be budai vagy pesti szalonunkba, ahol exkluzív környezetben szépülhet a frizurátok. 

Szerző: Samu Petra

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel