Kezdőoldal / Fodrászat blog / Ünnepi haj trend 2018-ban

Ünnepi haj trend 2018-ban

Ünnepi haj trend 2018-ban

Ünnepi haj trend 2018-ban

Az ünnepek közeledtével egyre több hölgyben merül fel a kérdés: hogyan is viselje a haját akár karácsonykor, akár szilveszterkor? Szerencsére tudunk segíteni és adunk néhány ünnepi haj trend ötletet, hogy 2018-ban milyen trükkökkel érhető el a legdivatosabb frizura. Azonban nem csak a divatot vettük figyelembe, amikor összeszedtük az inspirációs ötleteket, hanem az egyszerűség, elkészíthetőség is fontos szerepet játszott. Ugyanis nagyon jól tudjuk, hogy sokan nem vendégségbe mennek, hanem ők maguk tartják az ebédet vagy a vacsorát, így nekik leginkább a könnyen és gyorsan elkészíthető ünnepi haj trend a legkedvezőbb.

Laza konty

Ez tipikusan egy praktikus, mégis eleganciát sugalló viselet. Attól függően, hogy mennyire fogjuk lazára, különböző hatást kelthet. Lehet sportosabb, de könnyed és nőies is. Talán az egyik legkényelmesebb viselet, ha mi magunk tartjuk az ünnepi vacsorát, mert így könnyedén elkészíthetjük az ételt és még a szemünkbe sem lóg a hajunk. Viszont a fogásokat is nyugodtan elfogyaszthatjuk így, mert attól sem kell tartanunk, hogy egy-egy kósza tincs a halászlében végezné.

Hátrafésült viselet

Ez az ünnepi haj trend kifejezetten azoknak kedvez, akik szeretik kiengedve hordani a frizurájukat, azt viszont már kevésbé, ha a szemükbe lógnak a tincsek. Nagyszerű választás lehet akár egy családi vacsorához, is, de egy szilveszteri ünnepléshez is. Vizes és hátrasimított kinézetével nem csak, hogy különleges, de még az aktuális trendeknek is megfelel. Ez a viselet kitűnően példázza, hogy egy kifutó hajtrend is tökéletes viselet lehet a hétköznapokban is.

ünnepi haj trend

Konty halszálka fonással

Már maga a konty is egy divatos és nőies megjelenést kölcsönöz. Viszont még ez is tökéletesíthető és nem is kell hozzá komoly kézügyesség, hogy akár magunknak is megcsináljuk. A konty és halszálka fonás bárhogy kombinálható. A legegyszerűbb talán az, ha készítünk egy kontyot, majd egy halszálkában befont tinccsel körbetekerjük és a végét eltűzzük a konty alá. De ennek a hajtípusnak csak a képzeletünk szabhat határt!

Hajnövesztő csomag Kérastase Extentioniste termékekből Hairbunny hajvitaminnal

Az ünnep közeledtével nem csak azt kell kitalálnunk, hogy milyen formában szeretnénk viselni a hajunkat, hanem gondoskodni kell annak megfelelő ápolásáról is. A Kérastase Extentioniste termékekből álló csomag, amihez jár még egy HairBunny hajvitamin is, tökéletes választás lehet.

A csomagban szereplő termékek célja, hogy kívülről és belülről egyaránt ápolja a hajat úgy, hogy az 3 hónap alatt akár 4-5 cm-t is tudjon nőni. Ugyanis rengetegen küzdenek azzal ma problémával, hogy szeretnék, ha hosszabb lenne a hajuk, mégsem érnek el változásokat. Ezek a termékek azonban regenerálják a hajszálakat és úgy építik újjá, hogy azoknak esélyük se legyen megint eltörni vagy elvékonyodni.

Ha érdekel a csomag, a lenti gombra kattintva részletesebben is olvashatsz róla, vagy akár meg is rendelheted. Tökéletes ajándék lehet családod bármely tagjának, vagy akár magadnak is!

ünnepi haj trend

Hullámos oldalválasztás

Ezt a hajviseletet azoknak tudjuk javasolni, akik nem szeretnének semmi extrát csinálni a hajukkal. Ez a választás ugyanis természetes hatást kölcsönöz viselőjének. Egy oldalválasszal és behullámosított hajjal romantikus megjelenést nyerhetünk és biztosan elvarázsolhatjuk az asztaltársaságot.

ünnepi haj trend

Lófarok fonással társítva

A fonást már említettük ebben a bejegyzésben, hogy tökéletesen mutat egy konttyal. Most pedig azt mutatjuk meg, hogy nem csak konttyal, de lófarokkal is hihetetlenül mutathat. Ez is egy kényelmes, ugyanakkor elegáns viselet. Az, hogy a hajat milyen magasra kötjük, csakis tőlünk és a szokásainktól függ. Nyugodtan kísérletezgessünk és néha fentre, néha tarkó magasságba is köthetjük és bolondíthatjuk bármilyen fonással.

ünnepi haj trend

Kócos konty a fejtetőre

Habár sokáig olyan hatást keltett, mintha most keltünk volna ki az ágyból, mára teljesen elfogadottá, sőt divatossá vált ez a viselet is. Tökéletes választás lehet, ha szeretjük, hogy szabadon van az arcunk, a nyakunk. Valamint, ha a kényelmesebb megoldásokat szeretjük. Nem mellesleg, körülbelül 1 perc alatt el is készíthető, így nagyobb hangsúlyt fektethetünk a családdal együtt töltött időre, az ünnepi készülődésre.

Az ünnepi haj trend tárháza idén leginkább a praktikusság és a természetesség körül mozgott, ami nem is csoda, hiszen az egész év ilyen volt, mind smink, mind hajtrendek tekintetében egyaránt. Ha te is szeretnél egy gyönyörű fonást vagy kontyot, jelentkezz be szalonjaink egyikébe, ha pedig magadnak készítenéd el a frizurát, rendelt meg karácsonyi csomagjaink egyikét akár magadnak, akár szeretteidnek!

Szerző: Puskás Bettina

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel