Kezdőoldal / BLOG / Ünnepi smink – Céges bulira, karácsonyra, szilveszterre

Ünnepi smink – Céges bulira, karácsonyra, szilveszterre

Ünnepi smink - Céges bulira, karácsonyra, szilveszterre

Ünnepi smink: Céges bulira, karácsonyra, szilveszterre

Elérkezett az évnek az az időszaka, amikor a természet lassú tempóra kapcsol, csípős hideggel jelzi, hogy szükségünk lenne egy jó forró teára a lobogó kandalló előtt, egy meleg takaróba burkolózva. Valószínűleg minden nő erre vágyik, de sajnos az év utolsó pár hete ennél jóval rohanósabban telik az ünnepi készülődések miatt. Nemcsak a tökéletes otthoni dekoráció megtervezése és kivitelezése, a tökéletes ajándék megvásárlása és az ünnepi menü összeállítása a feladat, hanem – mivel a szebbik nemről van szó – az ünnephez hozzátartozó tökéletes outfit, frizura és ünnepi smink megalkotása is.

Hogy levegyünk egy kis terhet a vállatokról, megmutatjuk, hogy makeup-ügyileg mire érdemes odafigyelni, hogy biztosan úgy érezd, te vagy a helyi nagybetűs Díva!

Szerencsére nem kell nagy különbségekről beszélnünk a karácsonyi és a szilveszteri sminkeket illetően, hiszen mindkét napnál megengedett egy kis csillogás.

Merj csillogni!


Van az a lány a sales-ről, aki mindig lenézően végigmér, meg az a srác a gazdasági osztályról, akinek a figyelméért hónapok óta reménytelenül kaparsz? Nos, elérkezett a Te időd!

A céges rendezvényeken végre kibújhatsz a szürke titkárnő szerepéből és megmutathatod, milyen is vagy te igazából. Jöhetnek a flitterek, csillámok persze csak gondosan adagolva – így tutira mindenki észrevesz majd!

Ha sminkről van szó, nagyon fontos, hogy ízlésesen válassz, hiszen Te sem szeretnéd, hogy kollégáid úgy emlékezzenek vissza, mint “az a 2017-os céges karácsony, amikor Tímea úgy nézett ki, mint aki belefejelt a teljes sminkpalettába”.

A legegyszerűbb, ha egy valamit hangsúlyozol az arcodon. Vörös rúzzsal kiemelt ajkak vagy egy csillámló füstös tekintet biztosan nem marad elismerés nélkül.

Visszafogottan

ünnepi smink

Legyen bensőséges vagy óriás rokonság körében ünnepelt, abban biztos lehetsz, hogy a családi karácsonyon rengeteg lesz a puszi és az étel – a csodás rúzsok két ősellensége.

Ugye megvan az élmény, amikor a nénikéd rikító pink rúzsfoltot hagy az arcodon, miután alaposan kikérdezett az aktuális udvarlód felől?

Tanulj a hibájából, és ha ragaszkodsz a látványos ajkakhoz, mindenképp tartós rúzst válassz! A jelszó itt a visszafogott legyen, hiszen családi körben senkit sem kell, hogy lenyűgözz, nincsenek csúcsfények, se ragyogás. Hagyd, hogy a figyelem középpontjában a meghittség, a békesség és a szeretet maradjon. Egy kevés szempillaspirál, pici korrektor a szem alá, és tökéletes lesz a megjelenésed szeretteid körében.

Szilveszter


Ez az az esemény, amikor mondhatni, mindent lehet! Csillámok, látványos műszempillák, vibráló színek! A végeredménynek csak a fantáziád szab határt!

Ha a biztosra akarsz menni, választhatod a klasszikus fekete-arany kombinációt, de ha merészebb vagy ennél és már régóta szemezel egy metál fényű, türkiz rúzzsal, ez az az este, amikor tutira bevállalhatod! A kulcsszó: önbizalom!

A legglamourosabb smink is csak smink marad, ha nincs önbizalmad viselni. Hidd el, hogy Díva vagy és tedd emlékezetessé a sminkeddel is az év utolsó éjszakáját!

Cica party

Engedd ki magadból az ünnepek alatt a szexi vadmacskát! Kísérletezz a cicás tusvonalakkal, kombináld különböző színekkel, csillámokkal. Ezzel a sminkkel igazán feltűnő lehetsz a szilveszteri partyn és szinte biztosított a hódítás.

Kanyarints egy kissé eltúlzott cicás tusvonalat, kombináld arany, ezüst csillámokkal! Igazán bevállalósok kipróbálhatják a csillogó tust. Játssz a vonalakkal, készíts dupla kontúrt, feketével, és egy választott színnel. Ezekhez használj jó minőségű tust, a lehető legvékonyabb ecsettel, így könnyen fogsz tudni korrigálni.

Egyszerre könnyed és elegáns

unnepi-smink

Ha szeretnél a klasszikus stílusodtól eltérőt kipróbálni, az év végi összejövetelek tökéletes lehetőséget biztosítanak, hogy a játssz egy kicsit a színekkel. Máskor sosem próbálnád ki a  zöld szemhéjfestéket? Most itt a remek alkalom, a zöld, barna vagy kék szemeket is csodásan kiemeli, ráadásul igazi ünnepi hangulatba borít majd. mi a helyzet a pirossal, és arannyal? Ne félj kísérletezni velük: egy piros rúzs, vagy egy arany szemhéjtus remekül kiemelhetik arcod egyes részeit, ráadásul finoman adagolva egy családi karácsonyon és egy céges partin is remekül megállják a helyüket.

 

Reméljük sikerült egy kis inspirációt és iránymutatást adnunk, hogy ezután tudatosabban tervezhesd az ünnepi alkalmakra a sminkedet. Szívesen megtanulnád a legtrendibb sminkelési technikákat? Szeretnél profivá válni a sminkelés terén, hogy ne okozzon gondot egy-egy különlegesebb alkalmi smink elkészítése se? Gyere el professzionális sminktanfolyamunkra és tanulj profi oktatóinktól!

 

Szerző: Kövesfalvi Carmen

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel