Kezdőoldal / BLOG / Üveg hajtrend

Üveg hajtrend

Üveg hajtrend

Üveg hajtrend

Napjainkban rengeteg hajtrend között kalandozhatsz az internet forgatagában. Legyen szó festésekről vagy vágásokról nehéz tartani a lépést, de mi segítünk ebben neked. A mai bejegyzésünk főszereplője az üveg hajtrend (glass hair) néven vált ismertté és népszerűvé a sztárok világában, de mára már nem csak a vörösszőnyegen hódít. Te is nyugodt szívvel választhatod magadnak a hétköznapok során és úgy tündökölhetsz akár csak a sztárok.

De mi is az üveg hajtrend?

Igazából nincs túl sok köze a valós üveghez. Egy olyan technikáról van szó, ahol az élésen vágott haj tökéletes formázottsága mellett a cél a fényes, selymes, csillogó haj, amely szinte már üvegszerűen tükröződik vissza. Tehát innen ered a név, amely már a 60-as években is nagy népszerűségnek örvendett és most ismét visszatért a trendek világába.

Nézzük meg együtt a sztárok listáját, akiktől inspirációt nyerhetsz és tippeket gyűjthetsz, az üveg hajtrend kapcsán

Kim Kardashian

Kim Kardashian neve már szinte senkinek nem ismeretlen és ő az a sztár, aki előszeretettel követi a trendeket legyen szó smink, öltözködés vagy haj témaköréről. Az üveg hajtrend sem kivétel ez alól. Fodrásza szerint, egy olyan összképet szeretett volna elérni, amely intenzíven csillog és szigorúan egyenes végekkel záródik. Szerintünk elég jól sikerült ez a frizura.

üveg hajtrend

Jenna Dewan

Jenna Dewan, Channing Tatum szépséges exe, is hódolt az üveg hajtrend diktálta formáknak. Mi ennek a selymes megjelenésű frizurának a titka? Tökéletesen vasalt haja közép választékkal készült. A vasalás előtt egy fényes csillogást kölcsönző balzsamot alkalmaztak hajtövein, majd jöhetett egy kis szérum a végekre a tökéletes üveges végeredmény érdekében.

üveg hajtrend

Imádod formára szárítani a hajad és ha a frizurád gyémánt csillogású, ami ennek a hajtrendnek elengedhetetlen jellemzője? Akkor a Redken Diamond oil glow dry termékcsaládját neked találták ki. Szuper olajoknak köszönhetően gyengéden tisztítja a hajat. Meggátolja a gubancolódást és gyönyörű fényt kölcsönöz tincseidnek, anélkül, hogy elnehezítené őket. A termékcsaládot a hajolaj, radír, sampon és balzsam alkotják. Próbáld ki Te is őket a gyönyörű ragyogásért!

üveg hajtrend

Jourdan Dunn

Jourdan Dunn, brit divatmodell sem maradhatott ki a sorból. Textúrált haját kész kihívás a trendeknek megfelelően formázni, de mégis a megfelelő termékekkel elérhető a végeredmény. A fő cél, hogy minél több ideig megmaradjon az egyenes és fényes finish.

Extra tipp: A természetes hullámos vagy göndör hajúként érdemes elkerülnöd a víz alapú termékeket, pont úgy, ahogy Jourdan is teszi, mivel ezek az elvárt végeredmény ellen dolgoznak… gondolj csak a párás vagy esős időkre és a göndörödő tincseidre.

üveg hajtrend

Olivia Culpo

Olivia Culpo is azt vallja, hogy az üveg hajtrend kialakításának titka a megfelelő termékválasztás. Ha melle nyúlsz a termékek forgatagában, akkor el is köszönhetsz a glassy megjelenéstől. Például, ha tengervizes sprayt használsz, ami sós alapú, majd ezután vasalod a hajad, elveszted a fényt és megtöröd a ragyogó végeredményt. Ezt érdemes észben tartanod!

üveg hajtrend

Ihletet kaptál a sztároktól, de kérdéseid akadtak? Milyen hajápoló terméket válassz? Milyen szolgáltatások segíthetnek a vágyott végeredmény elérésében? Nem tudod milyen szín az, ami igazán neked való lenne? Ha kielégítő válaszokra lenne szükséged az üveg hajtrend vagy bármely frizura kialakítása kapcsán, nyugodt szívvel fordulj a professzionális fodrászaink egyikéhez. Ők válaszolnak és megvalósítanak, a határ csak a képzelet!

Bella Hadid

Hogyha fényes és kifinomult bob stílusról van szó, akkor Bella Hadid neve nem maradhat ki az említettek sorából. A kifutókról könnyedén meríthetsz ötletet, amely a hétköznapokon is megállja a helyét, melyre Bella tökéletes példa. Ha átgördíted a modell lány instagramját, te is láthatod, hogy hosszú ideig az üveg hajtrend híve volt, ami nem véletlen, mert ez a frizura lehengerlő külsőt kölcsönöz viselőjének.

üveg hajtrend

Hogyha téged is elcsábított a szimmetrikus, éles vágás és a ragyogó tincsek összképe, akkor válogass webshopunk termékei között, melyek hozzájárulnak a frizurád fényességhez és használatukkal hosszantartóan élvezheted a trend követését. 

Számunkra a tökéletes frizura nemcsak a szuper színt vagy formát foglalja magában, hanem a haj egészségét is. Épp ezért prémium fejbőr- és  hajregeneráló kezeléseink széles választékával várjuk venégeinket. Minden hajtípusra és promlémára megoldást keresve, luxus és professzionális termékeket és kiegészítő szolgáltatásokat kínálunk. Ahhoz, hogy elérhesd a tökéletes üveg haj hatását fordulj hozzánk bizalommal!

További blog témáink
További blogok a témában

Készítette: Buczkó Andrea

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel