Kezdőoldal / BLOG / Valentin napi frizuraötletek 2017

Valentin napi frizuraötletek 2017

Valentin napi frizuraötletek 2017

Valentin napi frizuraötletek 2017

A Valentin nap, vagy más néven Bálint nap a szerelmesek ünnepe februárban, tedd különlegesebbé egy új frizurával romantikus randevúdat pároddal. Ha szingli vagy akkor se csüggedj, próbáld ki frizuraötleteinket és lehet, hogy pont Valentin napon talál rád a nagy szerelem, de ha mégse, akkor is az igényes megjelenés mindig fontos.Ha nem jutnak eszedbe Valentin napi frizuraötletek 2017 -re, olvasd el cikkünket, amiben adunk pár hasznos tippet.

Frizurák rövid hajból

Felfrissítheted kicsit megjelenésedet, ha kipróbálsz egy új árnyalatot vagy egy új színt. Egy természetes melír is sokat dobhat frizurádon, de ha érzed magadban bátorságot, akkor vállalj bele valami extrém színt . Ha nem szeretnél ekkora változást érdemes díszes hajcsatokat, hajpántokat vásárolnod, amikkel mindig kicsit különlegesebbé teheted a megjelenésedet.

 

Valentin napi frizuraotletek 2017Frizurák félhosszú hajból

Félhosszú hajból már gyönyörű hullámos és göndör frizurákat készíthetsz, ha otthon szeretnéd mindezt megvalósítani nem árt gyakorolni egy kicsit előtte. De ha biztosra szeretnél menni, fordulj szakemberhez, aki pillanatok alatt elkészíti neked az álomfrizurát. Ha a mindennapokban nem szoktál különösebben foglalkozni a frizurakészítéssel, itt a remek alaklom, hogy bevesd magad a fürdőbe és egy különleges fonással vagy göndörítéssel feldobd a megjelenésedet. Ha nincs hajsütővasad egy hajvasalóval is tudsz göndör fürtöket készíteni. Ha szeretnél erre a napra egy kis színt csempészni a hajadba, érdemes kipróbálnod a kimosható színénezőket vagy a mostanában divatos hajkrétákat. Próbálj ki egy különleges kontyot, amivel igazán romantikus hatást érhetsz el. Ehhez is jó, ha hullámos hajjal kezded a frizuraalkotást, így nagyobb lehet a volumene elkészített hajadnak.

Valentin napi frizuraotletek 2017Frizurák hosszú hajból

A hosszú hajúak számára igazán sok lehetőség áll rendelkezésükre hogy feldobják megjelenésüket. Készíthetsz különböző fonott frizurákat, amik virágos csatokkal kiegészítve remekül mutatnak. Hullámosíthatod, göndörítheted, kiegyenesítheted frizurádat. Ha igazán különlegesen szeretnél megjelenni a Valentin napi randin, készíthetsz kontyot is. Ha pedig színét is megváltoztatnád, az ombre festés 2017-ben is nagyon divatos és a színek és átmenetek variációja szinte végtelen. Az idei trend egyértelműen a karamell ombre festés lesz és ez is hosszú hajon kifejezetten jól mutat.

Valentin napi frizuraotletek 2017Ha igazán nagy meglepetést szeretnél szerezni

A tavasz közeledtével a nagytakarítás mellett érdemes magunkra is vetni egy kritikus pillantást. Ha igazán szeretnéd meglepni a párodat vagy magadat Valentin nap jó indok lehet egy nagyobb átalakulásra. Egy új hajhossz, hajszín vagy frizura kipróbálása teljesen új megjelenést kölcsönözhet neked. Ezt minden esetben érdemes profi szakemberekre bízni és megbízható szalont meglátogatni, ahol megfelelő tanácsadással segítenek a számodra legmegfelelőbb frizurát kiválasztani.

Ezek voltak hát a Valentin napi frizuraötletek 2017-re, válaszd kedvencedet. Ha a Valentin napi átváltozásodat szeretnéd profi szakemberekre bízni jelentkezz be hozzánk! Akár egy hajvágást, akár festést szeretnél, biztos, hogy elégedett leszel a végeredménnyel. Ha pedig igazán meglepnéd környezeted jelentkezz be Legyél te is stílusos csomagjaink egyikére és Valentin napon királynőnek érezheted majd magad!

Szerző: Rüll Napsugár

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel