Kezdőoldal / VIP partnerek / Anokert.hu

Anokert.hu

Anokert.hu

 A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány- honlapja

Az alapítvány segítséget nyújt a nőknek egészségük megőrzésében, a koraszülés megelőzésében és a koraszülöttek kezelésében. Ezért a szülészet és nőgyógyászat, a neonatológia, a szülészeti genetika kor színvonalának megfelelő műveléséhez kíván hozzájárulni. A közhasznú alapítvány kiemelten támogatja a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szakmai tevékenységének fejlesztését, de egyéb területeken is aktívan segíti a szülészet és a nőgyógyászat fejlődését. A honlapon bemutatjuk az alapítvány történetét, célját, tevékenységét, működését.

„A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány”-t Dr. Machay Tamás gyermekgyógyász, neonatológus professzor és Stankovics Imre volt olimpikon, többszörös magyar bajnok atléta alapította 2008-ban. Céljuk volt, hogy az Alapítvány támogassa a szülészet, a nőgyógyászat és a hozzá kapcsolódó társszakmák, a neonatológia és a genetika művelését, biztosítsa azok korszerű feltételeit és fejlődését elsősorban a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján.

A honlapon megtalálható minden információ az alapítványról és működéséről. Ezen kívül érdekes és informatív cikkek különböző a nőket érintő témákban, melyek között minden korosztály megtalálja az őt érdeklő olvasmányokat.

Elérhetőség:

A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány

1088 Budapest, Baross u.27
Adószáma: 18196762-1-42
Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200106-11575698
Bankszámlaszám: OTP 11708001-20557841

info@anokert.hu

ugrás fel