Kezdőoldal / VIP partnerek / Buddha Bar Hotel

Buddha Bar Hotel

Buddha Bar Hotel

Buddha Bar Hotel Budapest Klotild Palace

„Nem csupán egy hotel, hanem egy életstílus…” – Ez a mottója Budapest egyik legújabb ötcsillagos luxushotelének. Az urbánus eleganciát árasztó Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palota ideális helyen, a Váci utca sarkán, Budapest szívében várja Önt!

Kényeztesse mind az öt érzékét az elbűvölő, százesztendős Klotild Palotában, mely magára öltötte a misztikus, ázsiai-kolonális Buddha-Bar dizájnt. A buja vörös és arany színekben fürdő felületek, a luxus bűvölete, a rejtelmes, tompított megvilágítás no meg a híres Buddha-Bar-zene harmonikus atmoszférát varázsolnak ahhoz, hogy tökéletesen ellazuljon.

A Klotild Palota nemcsak 102 exkluzív szobának és lakosztálynak ad otthont, hanem a világszerte ismert Buddha-Bar étteremnek és Buddha-Bar Lounge-nak is, ahol ázsiai-fúziós konyhával és páratlan koktélkínálattal várják a vendégeket.

A legmodernebb technológiát felvonultató konferenciatermek és különleges kialakítású belső terek ideális helyszínt nyújtanak rendezvények számára, de a teljes testi és lelki nyugalomra vágyókról sem feledkezünk meg, nekik a Buddhattitude Spa kínál lehetőséget a felfrissülésre és kikapcsolódásra.

Weboldal:

Facebook:

Instagram:

  • buddhabarhotel_budapest
  • buddhabar_budapest

Klotild Palace 1 web

ugrás fel