Kezdőoldal / VIP partnerek / Camicia by Korinna

Camicia by Korinna

Camicia by Korinna

A Camicia by Korinna, Kocsis Korinna szépségkirálynő és modell valamint Király Beáta divattervező közös elképzeléséből jött létre. Elegáns, elsősorban üzletasszonyok részére alakítottuk ki exkluzív kollekciónkat, amely a könnyed, de mégis elegáns business vonalat képviseli. Termék portfóliónk többnyire ingekből, blúzokból, blézerekből, nadrágokból és kosztümökből állnak.

 Kollekciónk egy része a klasszikus hollywoodi dívák divatjára, életmódjára jellemző hihetetlenül lezser és mégis roppant módon lehengerlő elegancia. Tervezéskor főleg arra törekedtünk hogy olyan nők számára készítsünk ruházatot akik az üzleti életben és ugyanakkor a hétköznapokon is szeretnének  egyedi és kiváló minőséget viselni.

A szövetekre a finom struktúrák jellemzőek, amelyek a női öltözékek divatos szín-szövet és forma irányzatainak az alapjai. A mintázatoknál az egyszerűség és a minimál motívumok a jellemzőek. Termékeink kizárólag válogatott minőségű alapanyagokból készülnek, mely anyagokat személyesen mi magunk az olasz manufaktúrák egyedi világából válogatjuk össze. Ruháink elkészítésére a kézműves igényesség a jellemző, így valamennyi ruhadarab teljesen egyedileg, szemèlyre szabottan készül el, ezért biztosak lehetünk azok egyediségében.

Király Beáta fashion deisigner, valamint Kocsis Korinna modell és szépségkirálynő közös elképzeléseiből és fantáziájából megálmodott ingek ,melyek kizárólag kiváló minőségű eredeti olasz alapanyagokból készülnek. Ami valójában inspirált minket az az Olasz divatra jellemző hihetetlenül lezser és mégis roppant módon lehengerlő elegancia. Korinna kifinomult ízléséről árulkodik minden apró részlet. Külön figyelmet érdemel a finom olasz inganyag és a valódi bőr könyék folton visszaköszönő kontrasztja.Ezek a kézműves ingek teljesen egyedileg megálmodottak ami Korinna stílusát tükrözi.A tervezéskor főleg arra törekedtünk hogy olyan nők szamara készítsünk ingeket akik az üzleti életben es ugyanakkor a hétköznapokon is szeretnének egy egyedi és kiváló minőségű inget viselni.

Árakkal , próbával , megrendeléssel kapcsolatos információkról az info@analisa.hu email címen vagy a következő oldalon informálódhatsz:

Képernyőfelvétel-(4)

ugrás fel