Kezdőoldal / VIP partnerek / Chrysalis Esküvői Ruhaszalon

Chrysalis Esküvői Ruhaszalon

Chrysalis Esküvői Ruhaszalon

A Chrysalis Esküvői Szalonok kollekcióját már több mint 30 éve a nemzetközi divatvilág újításai, valamint a hazai igények formálják.

Ami a kifutón extravagáns és sokkoló, az a következő pillanatban használatra kész a mindennapi életben. A Chrysalis Esküvő által forgalmazott menyasszonyi ruhák az esztétikai érzékünkön túl az érzelmeinket is stimulálják.

A kizárólagosan képviselt és egyedülálló DreamON Bridals kollekció különlegesen megtervezett, kifinomult és művészi. Esküvői ruhakülönlegességei nemcsak mutatósak és ötletgazdagok, de a legújabb anyagokból és a legmodernebb technológiával készülnek.  Öt elsőrangú divattervező és egy öt csillagos szolgáltatás.

ruha

A csábító és merész esküvői modelleket az olasz Nicloe Fashion Group garantálja a Chrysalis menyasszonyoknak. Esküvői ruhái egyenes utat mutatnak a kifutótól az oltárig.

A Chrysalis Szalonok, The Sposa Group esküvői ruhamárkája a megoldás arra, hogy a menyasszony mindig boldog, gyönyörű és franciásan elegáns legyen.

ruha_2

A Chrysalis Esküvő üzleteiben változatos menyasszonyi ruhákból, valamint az évszak divatszíneinek megfelelő alkalmi kelmékből is válogat a menyasszony.

A képviselt világcégek esküvői ruhái és kellékei elhozzák a menyasszonyoknak az egyediség élményét!

Kapcsolat:

www.chrysalis-eskuvo.hu

+36 30 285 1339

info@chrysalis-eskuvo.hu

Facebook: Chrysalis Esküvői Ruhák

ugrás fel