Kezdőoldal / VIP partnerek / Deynique Cosmetics

Deynique Cosmetics

Deynique Cosmetics

Néhány szó a Deynique Cosmetics-ről

Több mint 30 éve az Amerikai Egyesült Államok, Németország, Ausztria és Svájc legnépszerűbb professzionális kozmetikum márkája, mely elsőként alkalmazta a mikromolekuláris technológiát a kozmetikumok előállításában. A három évtized kísérleti és fejlesztési időszaka alatt olyan speciális kezeléseket és elektrokozmetikai gépeket talált fel, melyeket a többi kozmetikai cég óriási lépéshátránnyal tud követni a piacon. TÖBB MINT 5000 KOZMETIKUS DOLGOZIK VILÁGSZERTE A DEYNIQUE COSMETICS TERMÉKEIVEL. Folyamatos továbbképzések és szemináriumok biztosítják a vezető kozmetikusok továbbképzését Ausztriában, Hollandiában, Svájcban, Pekingben, Dubaiban és Magyarországon. A Deynique Cosmetics egy egyedülálló, szisztémára épülő, több mint 60-féle kozmetikai kezelést biztosító innovatív márka.

A Deynique Cosmetics mottója: „NÉGY HÉT ALATT ÚJ BŐR? LEHETSÉGES!”

A DEYNIQUE kozmetikai készítmények bőrbarát 24 órás hidratáló kozmetikumok, melyek természetes alapanyagokat tartalmaznak, melyeket a legkorszerűbb eljárással kismolekula formában állítanak elő. A termékek rendkívül magas hatóanyagtartalma és az egymásra épülő szinergikus hatás biztosítja a hihetetlen gyors és látványos eredményt. Az Aloe vera növény hidegen préselt nedvét és értékes eszenciáit zárják magukba. Az alma, őssejt és tengeri kivonatok mellett, 200 féle gyógynövényt, hyaluronsavat és vitaminbombát tartalmaznak. A speciális kozmetikai kezelések során a vendégek olyan élményt élnek át, melynek jótékony hatása nem csak a kezelés alatt, hanem utána is hosszú ideig érezhető. A Deynique kozmetikumok használata elősegíti a szövetek tápanyagfelvételét, ez a sejtek megújulási folyamatában is óriási szerepet játszik.

DEYNIQUE_Gruppe Kitenge 2 (2)

MINDEN EGY BŐRVIZSGÁLATI KONZULTÁCIÓVAL KEZDŐDIK: Deynique referencia szalonjainkban szakértő kozmetikusaink az első alkalommal egy teljes körű bőrdiagnózist készítenek, melynek során feltérképezik a vendégek bőrtípusát és az esetleges bőrproblémákat. Minden vendég számára rögzítik a jelenlegi állapotot egy kezelési naplóban, így néhány hét elteltével látható és kézzel fogható az eredmény. Referencia szalonjaink minden vendég számára személyre szabott, egyéni kezelési lehetőséget biztosítanak. A bőranalizáló adatlapon olyan kérdések szerepelnek, melyek a szervezet jelzéseit figyelembevéve segítenek az esetleges belső problémák felkutatásában. Sokszor hormonális problémák, laktoz- glutén érzékenység vagy más allergizáló tényezők állnak a bőrproblémák hátterében. Szakértő kozmetikusaink, bőrgyógyászok által tartott továbbképzéseinken konkrétan, ezen rejtett problémák felkutatását tanulják.

BIO FACE LIFTING A LEGÚJABB BIOLÓGIA LIFTING: Egyedülálló speciális kezelés, mely kizárólag Deynique referencia szalonjainkban érhető el. Elősegíti a bőr salaktalanítását, méregtelenítését a nyirokvezetékeken keresztül. Mélyreható tisztítást végez, feszesíti a bőrt és erősíti a kötőszövetet. Javítja a tápanyag ellátást, nedvesség megkötő hatása kimagasló. A pórusokra ható nyomás növekedés-csökkenés erősíti a nyirokzónák működését. Mikromolekuláris felépítése miatt a sejtek mélyére képes hatolni és az ott játszódó anyagcsere folyamatokat befolyásolva, több oxigénhez juttatja a sejteket, így azok megnyílnak és szabályosan fellélegeznek, készen állva a hatóanyagok fogadására. A Biológiai Lifting kezelés után megtízszereződik bármilyen kismolekulájú hatóanyag beépülésének az eredményessége. Rendszeres alkalmazásával a bőr sejtjei új életerőre kapva nedvességtől duzzadnak, mivel a sejtek életfolyamatai természetes úton stimulálódnak. Ennek köszönhetően a bőr hamvas, őszibarackhoz hasonló, bársonyos és feszes lesz. Az érett, vízhiányos bőr kezelésére és a problémás túl zsíros bőr kezelésére is egyaránt ajánlott. Kúraszerű alkalmazása során hihetetlenül látványos eredmény érhető el és már egy kezelés után is érezhető a hatása!

  • emeli az arc és a nyak izmainak tónusát
  • a bőr kötőszövetét tömöríti, rugalmassá teszi
  • a nyirokerek szállító munkáját aktiválja
  • a bőr felszívó szerepét jelentősen növeli
  • a bőr legkisebb molekula szintjéig hat

AZ OTTHONI HASZNÁLATRA JAVASOLT KOZMETIKUMOK KIEGÉSZÍTÉSÉVEL NÉGY ALAKALOM BIO FACE LIFTING KEZELÉS TELJES BŐRKÉP JAVULÁST GARANTÁL!

SYNERGIE DY_Gruppe 15 (1)

„DEYNIQUE BEST OF BEAUTY” OTTHONI BŐRÁPOLÁS: Az otthoni bőrápolásnak legalább akkora szerepe van a szép és egészséges bőr elérésében, mint a kozmetikai kezeléseknek. A Deynique Cosmetics az otthoni bőrápolásban is létrehozott egy szisztéma szerinti kezelési lehetőséget, mely önmagában vagy a professzionális kozmetikai kezelésekre építve is tökéletes eredményt garantál.

DEYNIQUE COSMETICS SZISZTÉMASZERINTI ÁPOLÁS A Deynique Cometics Több mint 70 féle tisztító és ápoló kozmetikumot kínál az arc és a teljes test ápolására, otthoni használatra is. A szisztéma szerinti, otthoni bőrápolásban, teljes méregtelenítő, sejtregeneráló, mélyhidratáló, bőrfiatalító és bőrmegújító kúrákat kínál minden bőrtípusra és bőrproblémára. Az érzékeny és extra érzékeny bőrűek számára egy egyedülálló, teljes körű ápolást nyújtó kozmetikai családot fejlesztett ki, melynek töretlen sikerét a széria folyamatos bővülése is bizonyítja. Speciális termékei világszerte elismertek és az egyedülálló szisztémája nagy érdeklődést kelt a szakmai piacon. A Deynique Cosmetics termékei kizárólag Deynique kozmetikus szakembereken keresztül vásárolható meg!

ÍME EGY HAT LÉPÉSBŐL ÁLLÓ DEYNIQUE COSMETICS SZISZTÉMA SZERINTI BASIC BŐRÁPOLÓ KÚRA

A hat lépésből álló Deynique Cosmetics Aloe Vera kozmetikumok ápoló hatása, folyamatos használata mellett egy tartós szépségkúrához hasonlít. Az aktív növényi kivonatú bázissal rendelkező széria, mikromolekuláris technológiával gyártott, így a lehető leg-gyorsabban fejti ki hatását és akár négy hét alatt hihetetlenül látványos eredményt érhetünk el. A kozmetikumok könnyű felhasználhatósága mellett rendkívül gazdaságosak, hiszen nagyon kevés elég minden termékből.

1. ALOE VERA WASH CLEANSER -KÍMÉLETES TISZTÍTÁS, HELYESEN Egy tökéletes zsírmentes arctisztító, ami intenzív és bőrbarát egyben. A pórusokból kitisztítja a felesleges zsírokat és szennyeződéseket, melynek következtében a bőr sokkal aktívabb lesz. A bőrt üdévé és tisztává varázsolja, az Aloe vera sebgyógyító hatása megelőzi a gyulladások kialakulását.

2. SKIN FRESHENER – TISZTÍTÁS ÉS FELFRISSÍTÉS Nagyon fontos a legapróbb bőrszennyeződést is eltávolítani, mielőtt a bőr nedvességtartalmát növelő krémet alkalmaznánk. Tökéletes utótisztító, mely friss és puha bőrt eredményez. Alkoholmentes, frissítő, élénkítő és méregtelenítő hatású.

3. ALOE VERA GÉL– A BŐR NEDVESSÉGTARTALMÁNAK FOKOZÁSA ÉS MEGTARTÁSA Minden bőrtípusra ajánlott. A bőr korai öregedésének megelőzésére, illetve regenerálásához. Az Aloe vera gél naponta többször alkalmazható a test bármely részén, feltölti a bőrt nedvességgel és vitalizáló anyagokkal. Tökéletes vivőanyaga minden Deynique kozmetikumnak. Gyulladáscsökkentő, sejtvédő és nedvességmegkötő hatású.

4.ALOE VERA AVOCADO E-OIL – A VÉRKERINGÉS SERKENTÉSÉRE Hozzájárul a bőr aktív tápanyag-felhasználásához, feszessé teszi az ellazult kötőszöveteket. Gyönyörű, sima tapintású bőrt eredményez néhány cseppje. Fantasztikus illata egyedülálló élményt nyújt. Exkluzív bőrápoló olaj, mely lassítja az öregedési folyamatokat.

5. HIDRATÁLÓ KRÉM HASZNÁLATA -AZ IGÉNYES BŐR OPTIMÁLIS ÁPOLÁSA Több mint 20 féle speciális krémet kínál a Deynique Cosmetics. Az egyedülálló, kis molekulájú krémek az Aloe vera növény hidegen préselt nedvét és értékes eszenciáit zárják magukba. Az alma- őssejt és tengeri kivonatok mellett, 200 féle gyógynövényt, hyaluronsavat, vitaminbombát és tápanyagkoktélokat tartalmaznak. Kiegészítve a napi bőrápolást, nedvességgel töltik fel és növelik a bőr ellenálló képességét. Felszívódásuk mély és tökéletes, így nem hagynak a bőrön zsíros fényt maguk után. Biológiai védőkabátként funkcionálnak, mely megóvja a bőrt a korai öregedéstől és ráncosodástól.

6.GYORS SEGÍTSÉG A BAJBAN Aloe Vera Jelly – sejtregeneráló Sűrített, hidegen préselt Aloe vera gél, melynek csíra és baktériumölő hatása rendkívül erős, intenzíven hat: ekcéma, allergia, bőrgomba és égési sérülések esetén. Intenzív hámképző, bőrregeneráló hatású, mely azonnal megnyugtatja a bőrt. Alkalmazható friss varratokhoz, vágásokhoz, nehezen gyógyuló sebekre, a gyors sejtregeneráló hatása miatt.

DeyniqueSynergieGruppe2

NAPFÉNYVÉDELEM EGÉSZ ÉVBEN A megfelelő napfényvédelem nem kizárólag csak a nyári időszakban nagyon fontos! A legtöbb modern kozmetikai kezelés fényérzékennyé teszi a bőrt. A bőr, a felső hámréteg leválasztásával átmenetileg elveszíti a védekezőképességét és a napsütés hatására esetleg pigmentálódhat, ennek elkerülésére a kezelés során és azt követően 2-3 hónapon keresztül magasabb fényvédő faktorú krémet kell használni. A Deynique Cosmetics napfényvédői SPF 15, SPF 25 és SPF 35 fényvédelemmel rendelkeznek, melyek cink-oxid tartalmuk segítségével mechanikai fényvédők. A magas vitamin és növényi hatóanyag-tartalom mellett az exkluzív megjelenés teszi egyedülállóvá termékeinket.

SUN_Gruppe 2 800X500

jpg.5.35

ALOE VERA JUICE, MELY BELÜLRŐL- TÁPLÁLJA A SEJTEKET A Deynique Cosmetics filozófiája, hogy a szép bőrt kizárólag a külső és a belső harmónia megteremtésével érhetjük el. A szervezet támogatásáért egy egyedülálló táplálék kiegészítőt vezetett be a piacra Aloe Vera Vita Drink néven. Ennek több mint 30 éve, azóta követve a Deynique-ot rengeteg cég kínálja az Aloe vera növényből nyert különböző sűrítményeit kisebb-nagyobb sikerrel. A Deynique cég által használt technológia több mint 30 év fejlesztése, mely elnyerte a legmagasabb szintű nemzetközi elismeréseket. A Deynique Cosmetics Aloe vera tartalmú kozmetikumai mellett egy speciális Aloe Vera Vita Drink is kapható referencia szalonjainkban, mely egy Kaliforniából érkező 98,5%-os Aloe vera tartalmú juice.

A piacon kapható Aloe vera juice-okkal szemben a Deynique Aloe Vera Vita Drink a legszigorúbb nemzetközi minősítő pecséttel rendelkezik. Az Aloe vera A, C, E, D és a B csoportba tartozó vitaminokat, ásványokat és aminosavakat is tartalmaz. Az ásványi anyag tartalom különösen fontos az Aloe mindegyik változatában: vas, króm, kalcium, magnézium, mangán, foszfor, kálium, réz, nátrium, cink és bór. Az aminosavak a fehérje építőkövei és 22 esszenciális fajtájuk van. Az Aloe mintegy 20 aminosavat biztosít, amiből hét esszenciális: fenilalanin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin és valin.A terméket oldószeres kivonás nélkül állítják elő, így megőrizi az Aloe vera levelének belső géljében található szerves alkotóelemeket. Legalább öt éven át érett levelek belső géljét foglalja magában. Ez a szűretlen, friss juice víz, cukor és alkohol hozzáadása nélkül készül. A felhasznált Aloe vera növény, műtrágyát nem használó termelőtől származik.

Deynique referencia szalonjainkban  a méregtelenítő, regeneráló és frissítő kezeléseink előtt egy pohár Vita Drinkkel kínáljuk meg, a kezelés hatékonyságát megsokszorozva. A Deynique filozófia, hogy a szépséget belülről is támogatni kell, így kozmetikusaink nem csak kizárólag a külső bőrápolásra, de a szervezet belső harmóniájának megteremtésére is nagy hangsúlyt fektetnek. Minden vendégünk számára, aki részt vesz tavaszi és nyármegelőző regeneráló kezeléseinken 20% kedvezménnyel kínáljuk aloe vera Vita Drink táplálék kiegsézítőnket.

Legyél Te is vendégünk egy pohár egészségre!

kozmetika_deynique_bottom

KOZMETIKUSOK SZÁMÁRA A Deynique Cosmetics szerint egy kozmetikus sikerének a titka a szakma felé tanúsított  elhivatottság, és az állandó fejlődésben rejlik. A Deynique kozmetikusok magyar csapata segít abban, hogy kozmetikusaink folyamatosan tudjanak fejlődni és megújulni. Értesüljenek a legújabb kozmetikai újdonságokról és lehetőségük legyen ezeket kipróbálni. A Deynique Cosmetics termékeit kizárólag szakértő  Deynique kozmetikusaink számára állandó továbbképzési lehetőséget biztosítunk, ami anyag eladási, speciális kezelési és online marketing továbbképzést is nyújt. Részletes tájékoztatás a www.deyniquecosmetics.hu weboldalon, a kozmetikusok számára menüpontban található.

A DEYNIQUE COSMETICS TÖBB MINT 60 FÉLE KEZELÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍT. A KOMPLETT ARC ÉS TESTÁPOLÓ CSALÁDOK MINDEN BŐRTÍPUSRA ÉS BŐRPROBLÉMÁRA TALÁLNAK MEGOLDÁST. A Basic szisztéma kozmetikumokon kívül egyedülálló hatóanyagú kozmetikumok színesítik a palettát. Az ezüst kolloid, az arany, a különleges maszkok és vitamin aktivátorok mellett az évszakok változását követő téli és nyári kozmetikumok is megtalálhatóak. Az exkluzív napozócsalád és a fényvédelemmel ellátott krémek gondoskodnak a fényérzékeny kezelések biztonságos alkalmazásáról. Speciális peelingek és komplett testkezelő család áll rendelkezésére a testkezelést végző szakemberek számára.

Legyél Te is Deynique kozmetikus!

A speciális mikromolekuláris kezelések, és a szisztéma szerinti otthoni bőrápolás olyan látványos eredményt nyújt a hogy vendégeid száma napról- napra nőni fog..

ugrás fel