Kezdőoldal / VIP partnerek / Hunyi Péter ceremóniamester

Hunyi Péter ceremóniamester

Hunyi Péter ceremóniamester

Hunyi Péter ceremóniamester

Hunyi Péter ceremóniamester vagyok, a ceremóniamester szövetség egyik tagja. Elég régóta űzőm ezt a mesterséget ahhoz, hogy tudjam mire van szüksége egy házasulandó párnak!
A párnak csak egy esélye van…
A ceremóniamesterek azonban évente többszáz alkalommal gyakorolják a hivatásukat. Az esküvőn a pár egy felelős személynek adja át az irányítást és ezzel a döntések feletti hatalmat. Ez a személy így őket képviseli, és minden tettével az ő érdekeiket szolgálja. A ceremóniamester olyan személy, aki fedhetetlen és tökéletesen felkészült kell legyen.
Ekkora bizalomhoz azonban szigorú fegyelem, tudás és kontrol kell.

Díjazott szakember…
2015-ben jelölt majd 2016-ban már díjazottja lehettem a Hungarian Wedding Award-nak! Készség kívül örülök annak, hogy állandó visszajelzést kapok arról, hogy a hétköznapi küzdelmeknek van értelme. Hogy van helye a folyamatos önfejlesztésnek, hogy van igény az egymásra-figyelésre. Mert egy esküvőt nem tud egy szál ceremóniamester egyedül megcsinálni. Ahhoz kell az a csapat, akikkel együttműködünk az adott esküvőn. Ebből a szempontból nagyon izgalmas az esküvők világa: minden egyes alkalomra más-más csapat áll össze. Még ha ismerjük is egymást, az a konkrét néhány szakember arra a napra a legkiválóbb kollegiális kapcsolatba kell kerüljön, hogy együtt sikerre vihessük valakinek az álmát.

Tudj meg többet Rólam és munkásságomról:
http://www.hunyipeter.hu/

Olvass hasznos tanácsokat blogoldalamonon!
http://www.hunyipeter.hu/blog

 

ugrás fel