Kezdőoldal / VIP partnerek / Koralia szalon

Koralia szalon

Koralia szalon

Koralia Esküvői Ruhaszalon

“Minden kislány legalább egyszer eljátssza gyermekkorában a saját esküvőjét.

Mire felnőnek a lányok és elérkezik az idő, már nem gyerekjáték az esküvő és annak szervezése sem.

A szervezés egyik legfontosabb eleme a menyasszonyi ruha, melynek kiválasztása nem könnyű feladat.

Ebben szeretnénk segítő kezet nyújtani nektek és megkönnyíteni a választást.”

A Koralia Szalon az országban egyedülálló módon, kizárólag olyan márkákkal foglalkozik ami más szalonban nem elérhető. Ennek megfelelően a kollekció egyedi és különleges modellekből áll.

Ruháink olasz, spanyol, portugál, francia és angol tervezők keze munkáját dicsérik és változatos kollekciót eredményeznek. Az egyszerű, letisztult modellektől kezdve a dúsan díszített darabokig mindenki megtalálja a neki tetsző stílust. A felhasznált alapanyagok sokszínűsége, a ruhák fazonválasztéka garantálja, hogy minden menyasszony a saját ízlésének megfelelő modellt választhasson. A ruhapróbák alatt felmérjük a menyasszony igényeit és próbáljuk megtalálni az alkatához, stílusához leginkább illő ruhát, hogy minden szempontból tökéletesnek érezze magát azon a kitüntetett napon.

Bár a ruha adja az igazi képet, a kiegészítőkkel még személyesebbé tudjuk tenni az outfitet. A ruhákhoz a gyártók által kínált, vagy saját készítésű fátylakat, bolerókat találhattok, melyek teljessé teszik a megjelenést. A tökéletes összkép eléréséhez ékszereket és hajdíszeket is válogathattok a szalonban.

Felkészülten várunk benneteket a ruhapróbára, kérjetek időpontot!

A VIP KEDVEZMÉNY MÉRTÉKE szalonunktól érkező menyasszonyoknak 10%

ugrás fel