Kezdőoldal / VIP partnerek / Menyegzőlap.hu

Menyegzőlap.hu

Menyegzőlap.hu

A hely, ahol a 2017-es év esküvői szerveződnek és a 2018-as év esküvői  terveződnek…

A Menyegzolap.hu esküvői portál  – http://www.menyegzolap.hu – esküvőd megtervezésében hű társad, segítségedre van ötletekkel, inspirációs képekkel, információkkal.

Ezt követően végig kalauzol Téged az esküvő szervezési folyamatán, “fogja a kezed”, részletekre, lépésekre bontva minden egyes szervezési feladatot, megmutatva és ajánlva számodra az ideális esküvői szolgáltatásokat és a megbízható szolgáltatókat, hogy valóban minden tökéletes legyen a Te “Nagy napodon”!

A tervezéshez információkat találsz az ” Információk a szervezéshez” menüpont alatt található rovatokban, kiválasztva az esküvő témaköréhez tartozó témát / rovatot. Elmélyülhetsz az adott témával kapcsolatos fontos tudnivalókban, ötletekben, tippekben, javaslatokban, megismerheted az új trendeket és ha van szervezési buktatója az adott területnek, akkor külön információs anyag hívja fel a figyelmed erre is!

A tényleges tervezéshez nélkülözhetetlen segítséget nyújt számodra a rovatokban az adott témában az információs anyagokban bemutatott képek,  galériák, videók, melyek külön kategóriákba szedve az “Inspirációs galériák” menüpontban még nagyobb kínálatban áll rendelkezésedre elősegítve a könnyebb tervezést. Inspirálódhatsz, kiválogathatod és összerakhatod a vágyod esküvőt képekben, miből milyet szeretnél a saját esküvődre… Különlegességként szemezgethetsz az esküvői e-bookok között is, melyek szintén segítenek a szervezési folyamatban.

Meg vagy a tervezéssel? Jöhet a dolog oroszlánrésze, esküvőd megszervezése!

A megtervezett esküvődhöz az ideális  esküvői szolgáltatásokat és a megbízható szolgáltatókat az “Esküvői szolgáltatások” menüpont alatt tudod megismerni, kiválasztani, felvenni a kapcsolatot a kiválasztott szolgáltatóval és megrendelni tőle a szükséges szolgáltatást az esküvődhöz.

Ha bárhol elakadsz a tervezés vagy szervezés folyamán vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben és segítünk Neked!

Ha Ön szolgáltató, akkor a Menyegzolap.hu esküvői portál biztosítja vállalkozásának a potenciális célcsoport elérést, bemutatja és ajánlja szolgáltatását az esküvőjüket tervező és szervező menyasszonyoknak. További információ: Médiaajánlat aloldalon.

A Menyegzolap.hu 2012 óta szívügyeként kezeli az állatok védelmét és megmentését. Csatlakozz Te is és segítsünk együtt, közös erővel!

Bővebb bemutatkozás a portál ismertetőben.

Hasznos informálódást, örömteli szervezést kíván a Menyegzolap.hu csapata!

Szerkesztőség:

Telefon: +36 30 391 9449

Telefon: +36 70 276 7878

E-mail: szerkesztoseg@menyegzolap.hu

Weboldal: http://www.menyegzolap.hu/

Facebook 1. oldal: https://www.facebook.com/menyegzolap

Facebook 2. oldal: https://www.facebook.com/menyegzolapfb

Google+ : https://plus.google.com/+MenyegzolapHuEskuvoiMagazin

Twitter oldal: https://twitter.com/Menyegzolap

Skype: menyegzolap

ugrás fel