Kezdőoldal / VIP partnerek / Szertartásvezető

Szertartásvezető

Szertartásvezető

A szertartásvezetésről“Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos. Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az, hogy valaki szeresse őt igazán.”

Johann Wolfgang von Goethe

Az esküvő egyik legfontosabb pillanata, a szív mélyéig, lélekbe hatoló szertartási ceremónia, amikor kimondjátok a boldogító IGEN-t, egymás ujjára felhúzzátok örök szerelmetek jelképét a gyűrűt, fogadalmat tesztek egymásnak vagy éppen megköszönitek szüleiteknek azt a féltő gondoskodást, sok-sok törődést, mellyel felneveltek, hogy ezen a szép napon egymáséi lehessetek….

A szokások,  az aktuális trend időről – időre megváltozik, így van az esküvők esetében is. Napjainkban inkább az egyediségen van a hangsúly, egyre többen vágytok tematikus, egy adott stílust követő egyedi esküvőre, ahol kifejezhetik önmagatokat. Ez keltette fel azt az igényt, hogy a ceremónia vagy szertartás is az esküvő, a lakodalom helyszínén történjen meg, teljesen személyre szabott szolgáltatással.

szertartasvezeto

A házasság egyben szentség is, szerelmetek, egymás iránti szeretetetek, tiszteletetek, felelősségvállalásotok megpecsételése, a nagy napon egymásnak tett fogadalmatok által csoda születik: létrejön egy új család, a Ti családotok, a Ti szeretetközösségetek.

Mit nyújtok Számotokra?

  • Egyedi, személyre szóló esküvői szertartás levezetését
  • Magyarország területén bárhol igénybe vehető a szolgáltatást
  • Bármelyik napon  és napszakban igényelhető a szertartásvezetés, éjszakai esküvőre is
  • Meghitt, emlékezetes pillanatokat
  • Magyar-angol nyelven is igénybe vehető a szertartásvezetést
  • Házassági évfordulók esetében (5-10-15-25  év) megerősítő szertartás levezetését

Az esküvői szertartást vezetni kiváltság és szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtiszteltek bizalmatokkal és e meghitt pillanatot veletek tölthetem.

Vegyétek fel velem a kapcsolatotérdeklődjetek a szabad időpontokról! Osszátok meg velem az elképzeléseteket és megbeszéljük, megtervezzük egyedi személyre szóló szertartásotokat! A találkozásig is örömteli, boldog készülődést kívánok!

Elérhetőség:

szertartasvezeto

Czellar Nelly
szertartásvezető
Telefon: +36 30 391 9449

E-mail: polgariszertartasvezetes@gmail.com
Weboldal: http://www.szertartasvezetes.com

ugrás fel