Kezdőoldal / VIP partnerek / Táncláz tánciskola

Táncláz tánciskola

Táncláz tánciskola

 Esküvői táncoktatás – TÁNCLÁZ Tánciskola

Szívesen megtanulnátok egy elegáns, egyedi esküvői nyitótáncot vagy egy pörgős meglepetéstáncot?Vagy csak általános tánctudást szeretnétek szerezni a menyasszonytánchoz?
Számotokra is fontos, hogy fiatal, megbízható tánctanártól tanuljatok?

Gyertek és készüljetek fel egyszerűen az esküvői táncotokra igényes környezetben a TÁNCLÁZ Tánciskola tanárainak segítségével. Esküvői tánctanárainktól kétségtelenül a legjobb minőségű táncoktatást kapjátok, mivel mindannyian magyar bajnoki döntős táncosok. Iskolánkban 2-5 alkalom alatt garantáltan fel fogtok készülni az esküvői koreográfiátokra, így magabiztosan állhattok a táncparkettre életetek egyik legfontosabb napján.

Az esküvőkre választott leggyakoribb nyitótáncok a klasszikusan elegáns bécsi keringő vagy angol keringő és a romantikus rumba, míg a meglepetéstáncok palettája rendkívül széles. Az egyik legjobb választás a remek ritmusos zenék miatt a rocky / jive táncok. A latinos hangulatot kedvelők számára pedig a kubai cha-cha-cha és a salsa táncokat javasoljuk. Napjainkra sokak kedvence a mai és retró slágerekből összeállított mix koreográfia, melynek zenei összeállításában és összevágásában is segítségetekre lesz tánciskolánk.
Ha szeretnétek a még jobb hangulat kedvéért barátaitokat is bevonni egy közös csoportos flashmob koreográfiába, tánciskolánkban erre is lehetőség nyílik bármilyen stílusban!Magán tánctanáraink az örömszülők számára is lehetőséget biztosítanak tánctudásuk felelevenítésére.

Ne habozzatok! Gyertek, tanuljatok jó hangulatban a profiktól és a vastaps meglátjátok, nem marad el!
További kérdésetek merült fel? Látogassatok el a TÁNCLÁZ Tánciskola weboldalára, ahol számos érdekes és hasznos információ találhattok az esküvői táncokhoz.

Elérhetőségeink:
web: www.tanclaz.hu
facebook: www.facebook.com/TanclazTanciskola
telefonszám: 0630 815 5837
e-mail: tanc@tanclaz.hu

 

ugrás fel