Kezdőoldal / VIP partnerek / toxSKINCARE Botox hatású ráncfelvarró kozmetikai család

toxSKINCARE Botox hatású ráncfelvarró kozmetikai család

toxSKINCARE Botox hatású ráncfelvarró kozmetikai család

 

toxSkincare – a ránctalanítás új dimenziója

Azonnali lifting hatás tűszúrások nélkül!

Próbáld ki a legújabb arcfiatalító eljárást, mely méreganyagok nélkül és tartósan tünteti el a ráncokat!

A toxSkincare egy német, prémium minőségű professzionális kozmetikai termékcsalád, mely orvosi tisztaságú, egyedülállóan magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, látványos hatást fejt ki az anti-aging kezeléseknél és az otthoni bőrápolás során is.

toxSKINCARE vegyszermentes, botox hatású, ránctalanító kozmetikai családA botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, a művi mimika pedig teljesen kizárt!

 

A toxSKINCARE kozmetikumok elsődleges hatóanyagai az Argireline és a Hyaluronsav, melyek nagymértékben hozzájárulnak a ráncok csökkentéséhez és megelőzéséhez. Az argireline lokális pihentető és ránccsökkentő hatása leginkább egy botox kezeléshez hasonlítható, ám túladagolni lehetetlen, így a művi mimikai hatás kizárt! A botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, sőt, értékes összetevői folyamatos használat mellett a további ráncok kialakulását is megelőzik.

bigstock-A-robot-woman-head-with-intern-58040159A termékcsalád és a vele végzett kozmetikai kezelés, magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, jelentősen csökkenti az arc, nyak, dekoltázs ráncait. B5 provitamin, A -,E-vitamin, édesmandula olaj tartalmának köszönhetően védi, hidratálja és ápolja a bőrt. Q10 liposzómái megkötik a szabadgyököket, így segítik megelőzni a légszennyezés és az UV sugárzás okozta károsodásokat.

Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, bőrfeszesítő hatása már egy alkalom után érezhető!

IMG_5878_PS01_rev01

toxSKINCARE kozmetikai család  nem tartalmaz:

 • Pegeket
 • Ásványi olajokat
 • Kémiai konzerváló anyagokat

toxSKINCARE kozmetikai család hatóanyagai:

 • Nagy dózisú Argireline
 • Nagy dózisú Hyaluronsav
 • A és E-vitamin
 • Coenzym Q10
 • B5 provitamin
 • Édes mandula olaj
 • Olivaolaj
 • Shea vaj
 • Nagy dózisú Hammamelis
 • Vitamin E Florasome
 • Barna alga
 • Koffein
 • Gesztenyéből nyert Flavonoid

 

 

A tű nélküli mezoterápiás kezelésről

Orvosok által közvetlen injekciózással természetesen bejuttathatóak a hatóanyagok a bőrbe, viszont a kozmetikai ipar régóta küzd ennek a fájdalommentes kozmetikai alternatívájának a kifejlesztésével. Ezen a területen jelent az elektroporáció (tű nélküli mezoterápia) igazi nagy áttörést, mely igazából egy orvos-kozmetikai eljárás. Kozmetikusok és orvosok is alkalmazzák a világ minden pontján ezt a kezelési módszert.

Az eljárás II. generációs tű nélküli mezoterápiás készülékkel teljesen fájdalommentes, sőt, még kellemes ‘mikromasszázs’ érzet is tapasztalható.  A hagyományos ‘tűs’ mezoterápia során egy automata pisztollyal extra vékony injekciós tűn keresztül adagolják a hatóanyagot a bőrbe, míg a  ‘tű nélküli’ mezoterápiánál egy mezoterápiás készülékkel, ún. elektroporátorral juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe.

A kezelés lényege, hogy a készülék speciális hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falait, és ezeken a kis csatornákon keresztül juttatjuk be a szükséges hatóanyagokat. Az eljárás során a kezelőfejet mozgatjuk a bőr felületén (hasonlóan mint az ultrahang kezelésnél), azaz lassú körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrfelületet.

Mivel a bőr mélyebb rétegeiben dolgozunk, az orvosi sterilitás alapkövetelmény, így erre a szakember kiemelt figyelmet fordít. (Egyszer használatos steril gumikesztyűvel végzett kezelés mellett, orvosi bőrfertőtlenítés szükséges.) A kezelés végén a páciens azonnal végezheti mindennapi tevékenységét.

DO_LS_Slider_1200x600_141008_E_05_Hightec

Mezoterápiás kezelés extra mennyiségű hyaluronsavval és botox hatású argireline-nel:

A mezoterápia napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai hatóanyag bejuttató rendszere, mely áttörve a bőr természetes védelmi hálóján, a hatóanyagokat egészen a sejtek legmélyére képes juttatni. A kezelés eredményeképpen a sejtek újrastrukturálódnak, a kollagén termelődés fokozódik, a mimikai ráncok látványosan csökkennek.

A toxSkincare termékcsalád tagjai mind steril, orvosi tisztaságú összetevőket tartalmaznak, így a mezoterápiás eljárás tökéletes hatóanyag koncentrátumai. A kezelést maximális higiénia mellett, steril gumikesztyűben végezzük, így ez semmilyen kockázatot nem jelent vendégünk számára!

Az eljárás során 2 ml tiszta hyaluronsavat és 4 ml toxSkincare szérumot juttatunk a bőrbe, külön figyelmet fordítva a ráncok környékére. A folyamat minden lépése (letisztítás, radírozás, mezoterápia, masszázs és befejezés) toxSkincare termékekkel történik, így már az első perctől kezdve elindul a ránctalanítás.

A kezelés már egy alkalom után látványos eredményt garantál, az otthoni termékek használata pedig hosszú hónapokig fenntartja annak hatását.

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás