UPC

UPC

Az új, digitális világ

Egy digitális átalakulás kellős közepén vagyunk mindannyian. A világ egyre jobban felgyorsul, új technológiák születnek, melyek megváltoztatják azt, ahogyan élünk, dolgozunk, szórakozunk. Az internet, a tévé és a telefon-szolgáltatásaink fejlődése révén ügyfeleink manapság sokkal több kapcsolatot teremthetnek, sokkal több információt érhetnek el, és több lehetőségük van a szórakozásra és a megismerésre, mint bármikor korábban.

Ez a felgyorsult és állandó változásban lévő digitális világ azonban sokak számára zavarosnak és bonyolultnak tűnhet, hiszen sokszor rengeteg lehetőség között kellene eligazodni.

Mi azonban hiszünk abban, hogy ez a nagyszerű, de gyakran bonyolult digitális világ mindenkié lehet.

Emberközeli csúcstechnológia

Ezt szeretnénk az Önök számára biztosítani azáltal is, hogy mindenben az egyszerűségre és az emberközeliségre törekszünk. Legyen minden egyszerű és emberi, ez a mi megközelítésünk, annak érdekében, hogy segítségünkkel az emberek otthonosan mozogjanak egyre bonyolultabb világunkban.

Egyszerűen mindenkinek!

A digitális világot igyekszünk a magunk eszközeivel nyíltabbá, mindenki számára elérhetővé és egyszerűbbé tenni, azáltal, hogy szolgáltatásainkat, folyamatainkat, ügyfélkezelésünket leegyszerűsítjük, és segítjük ügyfeleinket az eligazodásban, a döntéseikben.

Ennek a folyamatnak még csak az elején tartunk. De már több olyan kezdeményezést tettünk, amely ezt a célt szolgálja: egyszerűsítettük termék-struktúráinkat, bővítettük szolgáltatásainkat, növeltük ügyfélszolgálati irodáink számát, több ponton egyszerűsítettük ügyintézésünket, és több olyan társadalmi felelősség vállalási programot is indítottunk, amelyek sokakat segíthetnek a digitális világba való beilleszkedésben.

Megújult jelképünk, a upc-virág is energiát sugárzó, életteli és játékos, de ugyanakkor egyszerű.

UPC dolgozók számára 15% kedvezményt nyújtunk minden nem akciós szolgáltatásunkra!

http://www.upc.hu/

ugrás fel