Kezdőoldal / VIP partnerek / Virágzó Magnólia menyasszonyi fejdíszek és fátylak

Virágzó Magnólia menyasszonyi fejdíszek és fátylak

Virágzó Magnólia menyasszonyi fejdíszek és fátylak

Virágzó Magnólia

Menyasszonyi ruhák, fejdíszek, fátylak, kiegészítők

Csörgei Ágnes vagyok a Virágzó Magnólia megálmodója és tervezője. Két csodás kislányommal Etyeken élek és dolgozom. A Budapesti Divatiskolában végeztem divat- és stílustervező szakon.

2012 óta tervezek és készítek menyasszonyi fejdíszeket és kiegészítőket Virágzó Magnólia néven. Termékeim közt találhatsz virágos és kristályos fejdíszeket, ékszereket, fátylakat és gyűrűpárnákat. Munkáimra jellemző a részletgazdag és precíz kidolgozottság és a minőségi anyaghasználat. Örömmel tölt el, ahogy a menyasszonyokkal közösen kitaláljuk milyen legyen a megálmodott hajdísz, amely majd a nagy napon apró részletként teszi tökéletessé az összképet.

Egy stílusos fejdísz vagy fátyol teszi teljessé a menyasszonyi öltözéket, ezért fontos, hogy megtaláld az egyéniségedhez legjobban illő darabot. Én segítek abban, hogy menyasszonyi ruhádhoz, frizurádhoz, stílusodhoz legjobban illőfejdíszt válaszd.

2016 tavasza óta beteljesült a legnagyobb álmom, menyasszonyi ruhák is találhatók a Virágzó Magnólia kollekciójában.  Méretre készülő egyedi menyasszonyi ruhád megtervezéséhez kérlek jelentkezz be telefonon vagy e-mailben az alábbi elérhetőségek egyikén.

 

Csörgei Ágnes

Virágzó Magnólia

+36703353701

E-mail: csorgei.agnes@viragzomagnolia.hu

 

Honlap: www.viragzomagnolia.hu

Facebook: Virágzó Magnólia

 

ugrás fel