Kezdőoldal / BLOG / Vitazyme peeling- kíméletes tisztítás!

Vitazyme peeling- kíméletes tisztítás!

Vitazyme peeling- kíméletes tisztítás!

Vitazyme peeling- kíméletes tisztítás!

Mind tudjuk, hogy a bőrön keletkező elhalt hámsejtek eltávolítása fontos annak érdekében, hogy az egészséges és szép maradhasson. Ezzel én is tisztában voltam mindig is, de a bőrradírozás sokszor kimaradt a heti őrápolási rutinomból. Részben azért, mert nehezen találtam olyat, ami tényleg hatásos lenne, de nem sérti meg az érzékeny bőrömet. Részben pedig, mert sokszor kimegy a fejemből 😀 Rengeteg különböző szemcsés arcradírt kipróbáltam már, de volt olyan, amiben kevés volt a radírozó szemcse és volt olyan, aminek smirgli papír érzete volt. Próbálkoztam a konyhában elkészíthető megoldásokkal is, mert szeretem tudni, hogy amit arcomra kenek, az nincs tele kemikáliákkal. Kozmetikusom tanácsára próbáltam ki a Deynique Vitazyme peeling arcradírt, ami teljesen eltér az eddig használtaktól. hogy miért? Elmondom!

Arcradírozás másképp

A Deynique Cosmetics egyik alap darabja, a Vitazyme peeling egy enzimes arcradír, ami azért különleges, mert nem szemcsékkel tisztítja a bőrt. Mint már említettem, szeretek otthon is kísérletezni természetes bőrápolókkal, és természetes lehetőségekkel, ezért is próbáltam ki szívesen ezt a terméket. Tele van szuper összetevőkkel, mint az aloe vera, keserű narancs és papaja, amik táplálják a problémás bőrt és gondoskodnak a hidratálásáról is. Nem tartalmaz allergén anyagokat és érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják. Ezt én is igazolhatom, mert nekem is sok terméktől száradt ki, vagy lett irritált a bőröm, de nem a Vitazyme peeling arcradírtól!

Vitazyme peeling - kimeletes tisztitasIsmerkedés a kozmetikummal

Kozmetikai kezelés alkalmával már megfigyelhettem, hogyan is működik a Vitazyme peeling, de kíváncsi voltam rá, otthon milyen lesz az első benyomásom. Így, mikor megvásároltam, rögtön haza is vittem és kipróbáltam. 100 ml-es lakossági kiszerelése egy kis fehér, minimál stílusú, szép négyzet alakú tégelyben kapható. A krém maga fehér színű, friss, mentás illatú és elsőre nehezebb állagú. Megtisztítottam bőrömet, majd a nedves arcomon egy mogyorónyi krémet elkezdtem bemasszírozni. Először enyhén meleg lett, majd egyre vizesebb állagú. Nagyon érdekes volt! Körülbelül 1 percig masszíroztam vele bőrömet, majd langyos vízzel lemostam. Ez után hidratáltam és érezhetően puha, tiszta volt az arcom. Már elsőre nagyon tetszett ez a fajta arcradírozás, mert nem kellett attól félnem, hogy megsértené a bőrömet.

Vitazyme peeling - kimeletes tisztitasElkezdtem várni az arcradírozós napokat!

Furán hangzik? Valószínűleg igen 😀 de tényleg mókás érzés, ahogy a krém állaga és hőmérséklete változik használat közben. Kozmetikusom ajánlására heti 2 alkalommal használom, de akinek problémásabb a bőre, akár 3-szor is előveheti egy héten. Én már két hónapja használom hűségesen és tényleg észrevehető a változás. Kevésbé zsírosodik a bőröm, a problémás területek szépen gyógyulnak és a bőrtónusom is egyenletesebb. Nem is fogok más termékekkel kísérletezni ez után, mert úgy érzem, megtaláltam azt az arcradírt, amire mindig is vágytam. Tényleg csak ajánlani tudom minden sorstársamnak, akinek problémás, vagy érzékeny bőre van. A Vitazyme peeling egy olyan professzionális tisztító, ami hatásos, természetes anyagokból áll és nincs is horror ára!

Vitazyme peeling - kimeletes tisztitasBizony, az elhalt hámsejtek folyamatos eltávolítása minden bőrtípussal rendelkező számára fontos feladat, hogy az arc szép és élettel teli maradjon! Te se kísérletezz tovább különböző arcradírokkal, ha Melinda elmondása alapján kíváncsi lettél a Vitazyme peeling hatására, akár webshopunkban is megvásárolhatod a többi Deynique Cosmetics termékkel együtt! Az otthoni ápolás mellett fontos a profi segítség is. Válaszd ki kozmetikai kezeléseink közül azt, amelyikre a te bőrödnek van szüksége! 

A tökéletes hidratálót is nehezen találod meg, ami kombinált, zsíros bőröd segítője lehetne? Ismerd meg a Bio Cell krémet!

Szerző: Marján Melinda

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel