Kezdőoldal / A "kortalan Nő" blogja / Xtreme Lashes – 3 D műszempilla applikáció

Xtreme Lashes – 3 D műszempilla applikáció

Xtreme Lashes - 3 D műszempilla applikáció

Xtreme Lashes 3D műszempilla applikáció

Vajon mi a titka a csábító és igéző tekintetnek, a csodaszép szemeknek? A hosszú szempillák teszik megjelenésedet, tekintetedet teljesen ellenállhatatlanná! Azt gondolod, ez lehetetlen, mert téged nem áldott meg a sors szuper hosszú pillákkal? Többé nincs lehetetlen! Hódíts természetes hatású, mégis extra hosszú szempillákkal! A 3D műszempilla hosszabbítás a legjobb megoldást nyújtja számodra! Szalonjainkban a kiváló minőségű XTREME LASHES szempillákat alkalmazzuk a tökéletes eredmény érdekében.

Az Xtrema Lashes 3 D szempilla applikáció garantálja, hogy  szemed és saját pillád a legnagyobb biztonságban lesznek az applikáció közben és utána is. A szem irritációja kizárt, és a saját pillák nem hullanak ki az épített pillákkal. Ezek olyan vékony és könnyű műszálak, amiket észre se fogsz venni, hogy a szempilláidon vannak.  Az elkészült pillasor dús, gyakorlatilag észrevehetetlen, tökéletesen követi a saját, eredeti szempilláid irányát és formáját, egyáltalán nem terheli a saját pillákat, hiszen a természetes pillánál sokkal vékonyabb. Könnyű viselet, tartós eredményt nyújt, nem utolsó sorban pedig ellenállhatatlanná teszi a tekintetedet.

Személyre szabott szempilla építési technikák a klasszikustól az extrémig:

1. Klasszikus Alapszett (1:1 módszerrel épített pillasorok)

Ebben az esetben minden egyes saját szempillára egy műszempilla applikálás történik. Gyakorlatilag mindenkinek ajánlott, aki a saját pillamennyiségével nem teljesen elégedett. Hihetetlenül kiemeli viselőjének tekintetét, megfelelő stílusban építve rendkívül előnyösen alakítja át az arc egész karakterét. Gyönyörű természetes, spirálozott hatást eredményez.

2. Duplázós technika (2:1 módszerrel applikált pillasorok)

Ennél az applikációs technikánál minden lehetséges saját szempillára 2 db ultravékony műszál kerül felragasztásra. Rendkívül tartós, viselése kényelmes, meglehetősen exkluzív látványt nyújt! Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének látványosabb pillasort viselni, amely kicsit tartósabb a Klasszikus alapszettnél.

3. Volume technika (3:1, 4:1, 5:1, 6:1 módszerrel épített extrém dúsított pillasorok)

Prémium kategóriás szolgáltatás árban és minőségben egyaránt! Volume, vagyis az Extrém dúsítási technikával épült pillasorok. A dúsítás jelenlegi magasiskolája, ahol különlegesen, szabad szemmel is jól láthatóan, tapinthatóan vékony, abszolút könnyített szálakból felépített pillasorok készülnek!

 

Milyen ívű pillákat válasszunk?

Természetes tekintet

Ajánlott követnünk a saját szempillák méretét, értelem szerűen a belső szemzugba kisebb mérettel kezdjük a felhelyezést, majd fokozatosan növeljük kifelé a méreteket. Egy felhelyezés során általában 3-4 féle mérettel dolgoznak a szakemberek. Ebben az esetben a szem közepén helyezkednek el a leghosszabb pillák, és a szem két sarkában méretarányosan kisebb pillákat helyezünk fel. 

Cicás szemek

A szempillasor hosszát „megnöveljük” , a szem külső zugába hosszabb szempillákat teszünk. A belső szemzugból fokozatosan haladunk a szem közepéig, majd hosszabb szempillákkal dúsítjuk a keretünket. Egy szépen ívelt tusvonallal különösen nőies megjelenést kölcsönöz.

W szempillák, vagy több ágú pillák

. A viszonylag „vékonyabb” pillák is jól megtartják a W pillákat, nem lesz „csomós” a ragasztásunk, mert ugyanolyan elven működnek, mint a „szálankénti” szempilla hosszabbítás. Közkedvelt a ritka szempillákkal rendelkező hölgyek körében.

Hogyan is zajlik egy 3D szempilla applikáció? 

A kezelés során az XTREME LASHES stylistod, szem-, arcformád és karakterednek megfelelően kiválasztja a megfelelő szempillákat. Ezután a kozmetikus mélytisztítást végez a szempilláidon. Majd felhelyezi a hyaluronsavas szemkörnyékápoló géltapaszt az alsó pillasor védelme és a szemkörnyék ápolása érdekében. A szempillákat szálanként, fájdalommentesen a saját szempillákhoz rögzítjük egy speciális ragasztóval. Az Xtreme Lashes szintetikus szálakból állnak, így allergiamentesek. Semmilyen rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak, viselés közben egyáltalán nem érezhetőek. A szempillák felhelyezése teljes mértékben fájdalommentes procedúra.

Miért válaszd az Xtreme Lashes-t?

 • Az Xtreme Lashes diplomával rendelkező stylistok olyan jól képzett szakemberek, akik a legmagasabb
  minőségű szolgáltatást nyújtják Neked
  . Hogyan érjük ezt el? Az Xtreme Lashes diplomával, melyet nagyon szigorú vizsgával szerezhetnek meg és folyamatos képzéssel tarthatnak meg a szakemberek.
 • Az Xtreme Lashes applikáció az egyedülálló irritáció-minimalizáló rendszerrel történik, melynek egyik alapja a Flex Fusion ragasztó. Ezt a ragasztót allergiára hajlamos embereken tesztelve fejlesztették ki, hogy az applikáció a Te számodra a lehető legbiztonságosabb legyen.
 • Termékeink a legmagasabb minőségűek és színvonalúak.
 • A szempillák teljesen természetes hatásúak. De ha úgy szeretnéd, színes pillákkal és Swarovski kristályokkal exkluzívvá tehetjük pillasorodat.
 • Stylistjaink nem csak „szempillaapplikátorok”, ügyelnek a szem stylingjára is. Mit jelent ez? Csakúgy, mint a frizura esetében, a megfelelően megválasztott pillahosszúsággal korrigálni lehet például a lefelé görbülő szemet vagy előnyösen befolyásolható a mélyen ülő szempár. Néhány szál színes pillával (mely még nem tűnik fel) élénkíthető a szemszín.
 • Az Xtreme Lashes kínálja a legtöbb szalonexkluzív terméket, melyek megkönnyítik az otthoni ápolást, sminkelést, így szempillád még tartósabbá válik.
 • Az Xtreme Lashes applikáció során a stylistok akár 100-120 szempillát is fel tudnak helyezni szemenként, de alapkövetelmény a 80 pilla.

A ragasztó: Az Xtreme Lashes Flex Fusion egy orvosi felhasználásra minősített kozmetikai ragasztó, melyet specifikusan a legmagasabb biztonsági, minőségi és ragasztótulajdonsági standardok szerint fejlesztett ki egy kutatók, orvosok és szempillastylist szakértőkből álló csoport, melyet az Xtreme Lashes elnöke és alapítója: Jo Mousselli felügyelt.

9 ok amiért az Xtreme Lashes-t válaszd, ha műszempilla készítésen gondolkodsz:

 • Orvosi minőségű
 • Flexibilis
 • Tartós
 • Pihekönnyű
 • Gyorsan megszilárdul
 • Egyenletes tapadás
 • Latex-mentes
 • Oldószermentes
 • Aktívszén-mentes

Szalonjaink híres vendégei akik szalonjaink szempilla- stylistjait választották:

 

Szalonjaink szempilla stylistjai:

 

Kiknek ajánljuk a 3D szempilla felhelyezést?

 • Mindenkinek aki nem rendelkezik természet adta dús, hosszú szempillákkal. Az Xtreme dúsító hatást szemenként kb. +70-100 szempillával tesszük még ellenállhatatlanabbá.
 • Ha nincs időd minden reggel szempillaspirállal vesződni, akkor a műszempilla tökéletes megoldás nyújt Neked.
 • Ha számodra fontos, hogy a szépségipar legbiztonságosabb módszerével, allergiamentes ragasztóval hosszabbítsák meg pilláidat. 
 • Mindenkinek aki szeretne szemmel láthatóan is hatalmas pillákkal rendelkezni a jövőben, akár a hírességek. Az extrém dús szempilla már mindenki számára elérhető, válaszd az Xtreme Lashest ha a 100%-os tartós és szemet gyönyörködtető eredményre vágysz.

Hogyan érkezzek egy szempilla hosszabbításra?

 1. Ne legyél kisminkelve.
 2. A felhelyezést megelőző néhány napban ne használj a göndörítéshez szempillafogót.
 3. Kontaktlencse használók hozzák magukkal a kontaktlencse tároló dobozkát és a hozzávaló folyadékot, hogy a kezelés idejére ki tudják venni a lencséjüket.
 4. A kezelésre számolj kb. 1,5-2  óra hosszat.

Xtreme Lashes 3D szempilla applikálást most kedvezményesen kérhetsz!

3D szempilla felrakás stylist által18.990 Ft
3D szempilla felrakás duplázva 20.990 Ft
3D szempilla töltés - 14. napig- 21. napig - 21 nap után 11.990 Ft - 14.990 Ft- 18.990 Ft
3D duplázott szempilla töltés - 14. napig- 21. napig - 21 nap után 13.990 Ft - 16.990 Ft- 20.990 Ft
3D-4D-5D- 6D Volumation szempilla felrakás mesterstylist által28.990 Ft
3D-4D-5D-6D Volumation szempilla töltés mesterstylist által16.000 Ft- 19.990 Ft
Bővebben itt olvashatsz az Xtreme Lashes 3D Szempilláról!

Gyönyörű, biztonságos és hosszan tartó, ez az Xtreme Lashes 3D szempilla! Megtetszettek a szebbnél szebb 3D szempillák és szívesen kipróbálnád különleges alkalomra, vagy hosszútávra? Jelentkezz be szalonjaink szakembereihez és legyen minden nap csodás, hercegnős tekinteted anélkül, hogy sminkelned kellene!  

gomb4 (1)

 

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel