Kezdőoldal / Celeb-blog / Zendaya haj trendjei

Zendaya haj trendjei

Zendaya haj trendjei

Zendaya haj trendjei

Zendaya gyönyörű amerikai színésznő, énekesnő és táncos, húszas évei elején jár, sikert sikerre halmoz. Feltehetően tudja jól, hogy a kamera imádja, így a különféle eseményeken és alkalmakon változatos megjelenéseivel hódít. Zendaya haj trendjei éppolyan sokszínűek, mint Ő maga, ráadásul úgy látszik, nem tud hibázni! Ismerd meg a színésznő hajtrendjeit, kövesd nyomon a sztár átalakulásait, és inspirálódj belőlük Te is!

Kislányos természetesség

Zendaya nagyon fiatalon került reflektorfénybe, köszönhetően a Disney “Indul a risza” című műsorának, amelyben a sztár Rocky Blue szerepét alakította. Karrierjének első éveit a kislányos természetesség, az aranyos, kissé kócos loknik jellemzik. Valóságos gyöngyszemként bűvölt el mindenkit a különféle eseményeken és alkalmakon. Ehhez a bűbájos külsőhöz természetesen az is hozzá tartozik, hogy Zendaya arcát nem sminkelték túl, egy kis pirosító és szájfény éppen elégnek bizonyul a fiatal lány arcán. A sztár stílusa azonban hamar formálódni kezdett.

Zendaya haj trendjei

A kezdetek

Zendaya haj trendjei 2011-től kezdtek hódításukba igazán, ekkor a kezeletlen loknik gyönyörű hullámokká változtak. Megjelent a fiatal híresség első saját dala “Swag It Out” címmel, amelyhez aztán videoklip is készült. Bella Thorne-nal énekelt közös számuk a sorozat első évadának albumára is felkerült. Ebben az időszakban vált igazi nővé az egykori kislány, szerepelt a Bar/átok című filmben, megjelentek további dalai.

Zendaya haj trendjei

Zendaya haj trendjei a középpontban

Ahogy a fiatal lányt megismerte a közönség, úgy kapott rá Ő maga is a siker ízére. Stílusa egyre kiforrottabbá és izgalmasabbá vált, így Zendaya haj trendjei a figyelem középpontjába kerültek. 2012 a klasszikus hajkoronák éve volt, a színésznő előszeretettel viselt elegáns frizurákat megjelenései során. Talán tudatosan építette ki nőies külsejét, hiszen ezek a frizurák mit sem bizonyítanak jobban, mint komolyságát és kifinomult ízlését, búcsút mondva az egykori gyermeki külsőnek.

Zendaya haj trendjei

A modern Zendaya

Már 2014-ben kiderült, hogy Zendaya imádja kaméleon módjára változtatni külsejét, legalábbis, ami a frizuráját illeti. Éppen ekkor játszott Spencer Boldmannel a “Megkutyulva” című filmben, majd a Disney Channel egyik új sorozatában is szerepet kapott. A sztár feladta a leckét azoknak, akik igyekeztek követni stílusát, hiszen a színésznő gyönyörű modern tinédzserként tért vissza a vörös szőnyegre. Az borítékolható, hogy nem fél a változásoktól, éppen emiatt annyira különleges és lehengerlő. A hullámoknak búcsút mondva szögegyenes frizurára váltott. Valljuk be, ez is tökéletesen áll neki!

Zendaya haj trendjei

Állandó megújulás

Hogy mit jelent valójában a változatosság? Ha a szőke tincsek után fekete rövidet, majd igazi afro frizurát választasz magadnak, ráadásul mindezt egyetlen év alatt. Úgy tűnik, Zendaya minden lehetséges frizurát kipróbált, és mégis mindegyik nagyszerűen állt neki. Hitelessége abból fakad, hogy bármilyen külsővel képes magabiztosan feltűnni a nagyközönség előtt. Emellett fürtjei egészsége miatt sem kellett aggódnia, mert rengetegszer jelent meg tökéletesen élethű parókákban.

Zendaya haj trendjei

Rövid és egyedi

Micsoda kreativitás! Zendaya hamisítatlan stílusikon módjára választja újra és újra a rövid frizurákat. Átalakulásai során nem csupán a rajongókat lepi meg, de trendet is teremt. Esélyt sem ad arra, hogy külseje unalmassá, vagy elcsépeltté váljon, hiszen minden lehetséges alkalommal időről időre sokkolja a nagyközönséget. Nem ragaszkodik ahhoz, hogy megjelenései során a legújabb és legnépszerűbb divatot kövesse, helyette eltér a megszokottól, a kiszámíthatótól és az elvárttól.

Zendaya haj trendjei

Zendaya hajtrendjei 2017-ben

Legkevésbé sem meglepő módon idén, és a tavalyi év végén is számos fantasztikus frizurát láthattunk a színésznőtől. Az egyik pillanatban laza és bohókás fiatalként, a másikban igazi dögös nőként ismerhetjük meg. Az állandó változás ellenére sem mondhatjuk, hogy Zendaya már semmilyen meghökkentő hajkoronával nem drukkolhat elő, ugyanis stílusosságát egyszerűen lehetetlen megunni. Nem árt figyelemmel kísérni megjelenéseit, hiszen számtalan nőnek jelent inspirációt a sztár külseje és ízléses jelenléte.

Zendaya haj trendjei

Az egyértelműen látszik, hogy Zendaya haj trendjei megállíthatatlanul hódítanak a vörös szőnyegen, és a rajongók körében is!
Nem is csoda, hiszen köztük gyakorlatilag bárki megtalálhatja a számára előnyös és hozzá illő frizurát, ugyanis a színésznő néhány év alatt felvonultatta az elmúlt évtizedek legnagyobb trendjeit. Próbálj ki Te is valami újat, és izgalmasat! Inspirálódj Zendaya hajtrendjeiből, és valósítsd meg az egyedi stílusát saját megjelenésedben! Fodrászati szolgáltatásaink között biztosan meg fogod találni azt, amivel te is megújulhatsz! Látogass el hozzánk. A mindennapi hajápolási rutinodhoz pedig megtalálod a neked megfelelő terméket webshopunkban.

Kíváncsi vagy a sztár stílusára és kedvenc fiatal stílusikonjainkra is? Ismerd meg őket blogunkból!

 

Szerző: Czifra Zsófi

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel