• anti-gray program őszülés ellen
 • anti-gray program őszülés ellen

INGYENES ANTI-GRAY PROGRAM AZ ŐSZÜLÉS ELLEN

exkluzív részvétel, teljes mértékben ingyenesen

Részt vehetsz egy 3 hónapos ingyenes programban, mely során ingyen kipróbálhatod őszülés elleni termékeinket.

3 hónapos program folyamatos dokumentációval

A program során dokumentáljuk és követjük a változásokat előtte-utána képekkel.

korlátozott számú résztvevő

Mivel a csomagok száma korlátozott, ezért csak bizonyos számú jelentkezőt tudunk a programba felvenni.

ÉS HOGY MIT KÉRÜNK CSERÉBE?

Azt szeretnénk, hogy 3 hónapon át az utasítások szerint használd a kapott Anti-Gray Elixirt és az Anti-Gray kapszulás étrend-kiegészítőt. Minden hónapban havi check-in alkalmakon kell részt venni, mely során telefonon vagy e-mailen keresztül keresünk, hogy rákérdezzünk eddigi tapasztalataidra. Előtte-utána képeket is készítünk szalonunkban az eredményekről. Fontos számunkra, hogy dokumentáljuk az eredményeket, így Te is hozzájárulhatsz termékeink fejlesztéséhez. A teljes kúra ideje alatt rendszeres kapcsolatban leszünk, hogy nyomon követhessük a haladást, és támogathassunk a folyamat minden lépésében.

ÍGY TUDSZ JELENTKEZNI

Jelentkezz Anti-Gray programunkba bármely Szabó Imre Hair & Beauty szalon recepciójánál! A résztvevők száma korlátozott, ezért érdemes minél előbb felkeresni szalonjainkat!

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA

Telefonszám:
+36 70 942 6348
+36 70 635 2226

Cím:
1013 Budapest, Krisztina krt. 45

Nyitva tartás:
hétköznap 08:00 – 20:00
szombat 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST

Telefonszám:
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235

Cím:
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26

Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombat 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – ÚJBUDA

Telefonszám:
+36 70 616 3333
+36 70 4222090

Cím:
1117 Budapest, Alíz utca 6/b. A épület, Földszint: 8.ajtó

Nyitva tartás:
Hétköznap 08:00 – 20:00
Szombat 08:00 – 16:00
Vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDAÖRS

Telefonszám:
+36 70 32 40101

Cím:
2040 Budaörs, Felsőhatár utca 1.

Nyitva tartás:
Hétköznap 08:00 – 20:00
Szombat 08:00 – 16:00
Vasárnap zárva

anti-gray program őszülés ellen

AZ ŐSZÜLÉS…

…természetes folyamat, van akinél korábban, van akinél később kezdődik. Többnyire 25-30 éves korban vehetőek észre az első ősz hajszálak. Persze azt, hogy kinél mikor kezdődik az őszülés, számos tényező befolyásolhatja, mint például a stressz, nem megfelelő életmód, helytelen étkezés, környezeti tényezők, genetikai tényezők vagy éppen betegségek. Ahogy öregszünk, a hajhagymák termelődése lelassul, és ezáltal kevesebb melanin kerül a hajszálakba, ami végül ősz hajszálak megjelenését eredményezi.

De van rá megoldás! Ha te is úgy érzed, hogy az ősz hajszálak megjelenése befolyásolja az önbizalmadat és fiatalos megjelenésedet, ne ess kétségbe! Itt vannak az Oxygeni Hair & Skin őszülés ellen termékei!

MIÉRT ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI ŐSZÜLÉSI ELLENI TERMÉKEINKET?

 • Visszatérés az eredeti hajszínhez

  Míg hajfestés során egy új árnyalat születik, addig termékeinkkel eredeti hajszíned kaphatod vissza. Mintha újra fiatal lennél, és ehhez elég csupán egy hajszínvisszaállítás.

 • Természetes megoldás őszülés ellen

  Különféle megoldások léteznek az ősz hajszálak elfedésére, de ezek nagyrésze többet árt, mint használ. Oxygeni Hair & Skin termékeink viszont természetes módon veszik fel a harcot az őszüléssel szemben, káros hatás nélkül.

 • Nincs szükség szakértelemre

  Termékeink használata egyszerű, nem kell hozzá semmiféle szakértelem. A használati utasításnak megfelelően otthon könnyedén tudod alkalmazni a termékeket.

 • Látványos eredmény

  A termékek együttes használatával már három hónap után látható eredmény várható. Hatása nem tart örökké, de folyamatos kezeléssel tökéletes megoldás a hajszínsejtek helyettesítésére.

 • Jobb a hajfestésnél

  Mind hatásban, mind minőségben felülmúlja a hajfestékeket. Nem károsítja a hajat a festékekkel ellentétben, hiszen természetes összetevőinek köszönhetően nem árt, sőt táplálja a hajszálakat.

KÉT FORRADALMI HATÓANYAG AZ ŐSZ HAJSZÁLAK ELLEN

Az Oxygeni Hair & Skin őszülés elleni termékei forradalmian új összetevőkkel rendelkeznek, ez nem más, mint a MelanoGray™ és a kataláz enzim. Ezek együttesen nemcsak megakadályozzák az újabb hajszálak őszülését, hanem visszafordítják azokat a folyamatokat is, amelyek az ősz hajszálak kialakulásáért felelősek.

anti-gray program őszülés ellen

Kataláz enzim

Az őszülés több tényező miatt megy végbe, köztük a kataláz enzim hiánya miatt is. Ez egy belsőleg ható természetes öregedésgátló enzim, amit az idő előrehaladtával a szervezet már nem termel. Ha a kritikus szint alá csökken, akkor a hidrogén-peroxid nem tud lebomlani, aminek következtében elkezdenek őszülni a hajszálak.

Ismerős a hidrogén-peroxid? Nem véletlen, hiszen ezt a kémiai anyagot a fodrászok is használják a választott hajszín eléréséhez, ami egyébként természetes úton is jelen van a szervezetben. Érdemes megjegyezni, hogy a hidrogén-peroxid fontos a szervezet számára, mert enélkül semmilyen biológiai, fiziológiai folyamat nem tud lezajlani. Túlzott mennyiségben viszont már káros!

A kataláz enzim hatékonyan lebontja ezt a káros anyagot vízre és oxigénre, így fenntartva a megfelelő hidrogén-peroxid szintet. A hajhagymák ezáltal képesek a normális melanintermelésre, és amellett, hogy a hajszálak visszakapják eredeti színüket, a kataláz enzim még a szervezetre is jótékony hatással van.

MelanoGray™

Ez a speciálisan kifejlesztett hatóanyag segíti a hajhagymák melanin termelését, ami gyakorlatilag a hajszínt adja. Az öregedés és más külső hatások miatt a hajhagymák elveszíthetik ezt a képességüket, és végül ez őszüléshez vezet. A MelanoGray™ azonban megfordítja ezt a folyamatot, és újraaktiválja a melanintermelést, így visszatérhetünk fiatalos, természetes hajszínünkhöz.

Ez az egyedülálló, klinikai tanúsítvánnyal rendelkező hatékony összetevő egy különleges mandarinféléből nyerhető ki, mely kizárólag a görögországi Chios szigeten terem. A mandarint ma már minden kontinensen termesztik, de nem olyat, mint a Chios-i mandarin. A sziget sajátos földrajzi adottságainak köszönhetően válik oly különlegessé, hiszen itt mészkő alapú, kalciumban gazdag talaj jellemző, ráadásul a hőmérséklet stabil és a meltemi szelek miatt kialakuló enyhe mikroklíma megvédi a gyümölcsöket a fagyoktól a téli hónapokban. Ez alapján nem csoda, hogy a Chios-i mandarint az EU oltalom alatt álló földrajzi jelzéssel látta el.

A MelanoGray™ rendkívül ígéretes eredményeket produkált különféle tanulmányokban:

 • három hónap alatt közel 22%-kal csökkenti az ősz hajszálak arányát
 • kimutathatóan serkenti a melanin szintézist
 • fokozza a melanociták stresszel szembeni ellenálló képességét
anti-gray program őszülés ellen

ŐSZÜLÉS ELLENI TERMÉKEINKET WEBSHOPUNKBAN IS MEGTALÁLOD:

anti-gray program őszülés ellen

ANTI-GRAY ELIXIR

Őszülés ellen elixir klinikailag igazolt, ősz hajszálak visszapigmentálását serkentő, Melanogray™ hatóanyaggal

anti-gray program őszülés ellen

ANTI-GRAY KAPSZULA

Vegán étrend-kiegészítő kapszula kataláz enzimmel és hialuronnal az őszülés és öregedés ellen

anti-gray program őszülés ellen

CSOMAG ŐSZÜLÉS ELLEN

Hajregeneráló elixir és kataláz kapszula csomagban az ősz hajszálak ellen, klinikailag igazolt hatóanyagokkal

UGYE, HOGY MEGÉRI JELENTKEZNI?

Ne habozz, jelentkezz még ma bármely Szabó Imre Hair & Beauty szalon recepciójánál, hogy saját bőrödön tapasztalhasd meg az őszülés ellenszerét! A résztvevők száma korlátozott, ezért érdemes minél előbb felkeresni szalonjainkat!