Szalonjainkban már nem csak szépülni, hanem akár relaxálni és ellazulni is van lehetőségük vendégeinknek!
Látogass el hozzánk egy kényeztető és nyugtató hatású head spa kezelésre, mely ötvözi az ázsiai fej- és arcmasszázsok kellemes élményét és az oxigénterápia hatékonyságát egyetlen kezelésben!

KIKNEK AJÁNLJUK A HEAD SPA KEZELÉSEINKET?

Bárkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik!

Hogyha szeretnéd kizárni a nagy város nyüzsgését és időt fordítani saját magadra, elmerülni a gondolataidban, közben pedig egy kellemes fejmasszázson és hajszerkezet helyreállító kezelésen is rész venni, akkor mindenképp látogasd meg Budaörsi exklúzív head spa szalonunkat!

BUDAÖRS

Budaörsi Szabó Imre szalonunkba egy teljesen elkülönített részt alakítottunk ki, kizárólag a Head spa kezelések számára. Ebben a privát helyiségben csak maga a head spa masszázságy található, ahol egyszerre csak egy vendéget fogadunk, így biztosítjuk vendégeink számára a teljes csendet és nyugalmat a kezelés alatt.

A masszázságy lábszármasszázst, teljes hát és karmasszázst is tud végezni egyszerre, akár a teljes kezelés időtartama alatt, így segít teljesen ellazulni. Ezen kívül körvízsugárral is fel van szerelve, ami egy plusz élményt nyújt a fejmasszázs során. A teljes testes masszázságy jótékonyhatásai:

 • Izomlazítás és fájdalomcsillapítás

  A masszázs segít az izomfeszültség oldásában, ami különösen hasznos lehet azoknak, akik sokat ülnek vagy fizikailag megterhelő munkát végeznek. A rendszeres masszázs enyhítheti az izomfájdalmakat és csökkentheti a krónikus fájdalmakat.

 • Stresszcsökkentés

  A masszázságy által végzett masszás is ellazítja az idegrendszert és csökkenti a stresszhormonok (például kortizol) szintjét a szervezetben. Ezáltal javítja az általános közérzetet és növeli a mentális frissességet.

 • Javított vérkeringés

  A masszázs serkenti a vérkeringést a karokban és lábakban egyaránt, ami javítja az oxigén és tápanyagok eljutását a sejtekhez. Ez hozzájárul a sejtek regenerációjához és a gyógyulási folyamatok felgyorsításához.

 • Nyirokkeringés serkentése

  A masszázs fokozza a nyirokkeringést, ami segíti a méreganyagok eltávolítását a szervezetből. Ez erősíti az immunrendszert és csökkenti a duzzanatokat.

 • Endorfin termelés növelése

  A masszázs serkenti az endorfinok, azaz a „boldogsághormonok” termelését, ami javítja a hangulatot és csökkenti a fájdalomérzetet.

TELJES TESTET MASSZÍROZÓ MASSZÁZSÁGYBAN VÉGZETT ÁZSIAI KEZELÉSEK:

BUDA

Head spa kezelésekre a Budai Szabó Imre szalonunkba is be lehet jelentkezni. A kezeléshez rózsakvarcból és fából készült eszközöket is használnak, melyek a masszázst még kellemesebbé és hatékonyabbá teszik. Maga a kezelés menete megegyezik a masszázságyas kezelés menetével, azzal a különbséggel, hogy nem tartalmazza teljes testes masszázst. De mik is a fejmasszázs jótékony hatásai?

 • ENYHÍTI AZ ARC-, FEJ-, VÁLL-, NYAK- ÉS HÁTIZOM FÁJDALMAKAT

  A fejmasszázs segít csökkenteni az izomfeszültséget ezen területeken, ami fájdalomcsillapító hatású. Az izmok ellazulása révén az ízületek mobilitása is javul, különösen a nyak és váll területén.

 • JAVÍTJA AZ AGY VÉRKERINGÉSÉT ÉS OXIGÉNELLÁTÁSÁT

  A masszázs serkenti az artériás vér áramlását, lehetővé téve, hogy több oxigén és tápanyag érje el az agyat és a gerincfolyadék áramlása is javul. Ez fokozza a mentális éberséget és javítja a koncentrációt.

 • MEGELŐZI A HAJHULLÁST ÉS KOPASZODÁST

  A fejbőr vérkeringésének javításával a hajgyökerek jobban ellátódnak tápanyagokkal és oxigénnel, ami erősíti a hajszálakat és elősegíti az egészséges hajnövekedést.

 • FESZÜLTSÉG OKOZTA FEJFÁJÁS ÉS EGYÉB PANASZOK ENYHÍTÉSE

  A stressz okozta fejfájás, szemfáradtság, orrdugulás, és állkapocs merevség szintén csökken a masszázs relaxáló hatására, ami közvetlenül javítja az életminőséget.

 • ENERGIASZINT NÖVELÉSE ÉS ENYHE DEPRESSZIÓ OLDÁSA

  A masszázs serkenti az endorfin termelést, ami javítja a hangulatot és energikusabbá tesz. Ezenkívül elősegíti a pihentetőbb alvást, ami tovább növeli az energiaszintet és javítja az általános közérzetet.

 • ERŐSEBB IMMUNRENDSZER ÉS SZEBB BŐR, FÉNYES HAJ

  A masszázs javítja a vér- és nyirokkeringést, ami segíti az immunrendszer működését és elősegíti a bőr és haj egészségének fenntartását.

KLASSZIKUS FEJMOSÓBAN VÉGZETT KEZELÉSEK:

A kezelés lépései:

 • Mikrokamerás diagnózis,
 • Nyugtató fejbőr pakolás,
 • Japán pontnyomásos és kínai masszázs
 • Egyénileg összeállított hajszerkezet regeneráló pakolás

A kezelés lépései:

 • Mikrokamerás diagnózis,
 • Gyümölcssavas fejbőr hámlasztás,
 • Nyugató fejbőr pakolás,
 • Japán pontnyomásos és kínai fej- és nyakmasszázs,
 • Egyénileg összeállított hajszerkezet regeneráló pakolás
 • Hajgyógyászati oxigénterápia bármilyen fejbőrproblémára

A kezelés lépései:

 • Mikrokamerás diagnózis,
 • Gyümölcssavas fejbőr és teljes hajhossz hámlasztás,
 • Japán pontnyomásos és kínai fej- és nyakmasszázs,
 • Egyénileg összeállított hajszerkezet regeneráló pakolás,
 • Fejbőr és teljes hajhossz mélyhidratálás
 • Hajgyógyászati oxigénterápia fejbőrre és teljes hajhosszra bármilyen fejbőrproblémára

HEAD SPA SZAKEMBEREINK

TAJTI ESZTER

Budaörs
+36 70 324 0101

FELKER MÁRK

Buda
+36 70 942 6348 / +36 70 635 2226

MIÉRT ÖTVÖZZÜK OXIGÉNTERÁPIÁVAL A KEZELÉST?

Az Oxigénterápia kezelés segítséget nyújt abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Az oxigénionok szerepe az emberi szervezetben az, hogy energiát vigyenek a sejteknek. Ha nincs meg ez az energia, akkor a szervezet hiányt szenved. A városi szmog, elektroszmog, zárt terek levegője mind-mind nagymértékben csökkentik a levegő ionizáltságának szintjét, vagyis energiáját.

Ha a bőrnek rossz az oxigénellátása, lelassul az anyagcseréje, elvékonyodik, elveszti rugalmasságát, a hajhagymák pedig megbetegszenek és elhalnak.

A terápia során nem csak friss oxigént juttatunk a mélyebb rétegekbe, hanem az oxigén, mint hordozó molekula segíti a hatóanyagokat eljuttatni a megfelelő helyre. A módszer előnye, hogy tű használata nélkül bevisszük az oxigént, és a bőr rendellenességeit kezelő szérumokat a sejtek közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. A nyomás hatására az oxigén és a hatóanyagok egyenletesen oszlanak el a sejtközötti állományban, ez feltölti, simává, fiatallá teszi a kezelt felületet. Újra aktiválja a bőr természetes működését, segíti a sejtek regenerálódását.

PRÓBÁLD KI TE IS A HEAD SPA KEZELÉST…

ami egy nyugtató spa élményt biztosít a hajgyógyászat és a wellness élmény ötvözésének segítségével! Az ayurveda indiai Head spa masszázs gyógyító hatásával hatékony eredményt tudunk elérni!