Szenvedélyedben és tudásodban rejlik az igazi erőd!

Ha szenvedéllyel csinálod a hajvágást, hajfestés és a stílusos frizurák elkészítését, akkor itt a lehetőség, hogy csatlakozz hozzánk! Ha szeretnél hazai és nemzetközi oktatókarriere szert tenni és szeretnél prémium márkákkal dolgozni, jelentkezz a Szabó Imre szalonok fodrászai közé!

Ami a jelentkezési feltételeket illeti, keresünk tapasztalt fodrászokat, akik rendelkeznek megfelelő végzettséggel és szakmai gyakorlattal, akár vendégkörrel akár vendégkör nélkül. Emellett szívesen látunk olyan oktatófodrászokat, akik fodrászati tevékenységük mellett szívesen oktatnának a Szabó Imre szalonokba!

Miért érdemes csatlakozni a Szabó Imre szalonok csapatához?
Nos, egyrészt egy elismert és híres fodrász brand részese lehetsz, amely az ügyfelek számára kifogástalan szolgáltatást és stílusos frizurákat kínál. Másrészt lehetőséged lesz folyamatosan fejlődni és tanulni a legújabb trendekről és technikákról, mivel folyamatosan továbbképzéseket és workshopokat szervezünk!

Támogatunk karriered sikerességében!

A nálunk töltött idő alatt nagy követőszámú web- és facebook oldalainkon folyamatosan publikáljuk fodrászaink munkáit, ezzel is támogatva őket karrierjük hosszú távú sikerességében! Részt vehetsz oktatásainkon, fotózásainkon is!
Járj te is a szakma élén. Csatlakozz a fodrászipar fenntartható & egészségorientált mozgalmához!

ALKALMAZOTTI MUNKAVISZONY

TAPASZTALT FODRÁSZOK RÉSZÉRE
(min. 1-2 év tapasztalattal)

→ bejelentett, alkalmazotti munkaviszony
→ piacképes, kiemelkedő kondíciók
→ lehetőség magyar és nemzetközi oktatókarrierre igény szerint

Luxus szalonjaink neves fodrászai, hajgyógyászai várnak szeretettel, hogy megtanítsák a legújabb trendeket,  klasszikus formákat, a hajgyógyászat alapjait és az oxigénterápia kezelés menetét.

 • Step by step vágás oktatás az alapoktól a legújabb trendekig
 • A legújabb festési technikák (balayage, ombre, sombre, copacabana, pasztell és macaron színes festések stb.)
 • Professzionális színkezelés – a tökéletes hajszín megalkotásának és a hajszínváltoztatásnak tudománya
 • Arc- és fejformák szerinti frizurakészítés, profi styling
 • Hajgyógyászat alapjai, Oxigénterápia kezelés, fejbőrproblémák részletes megismerése, kezelése.
 • Kitartás, fejlődési készség és csapatszellem
 • Elvégzett fodrász képzés és minimum 1-2 év tapasztalat
 • Szert tehetsz hajgyógyászati tudásra is és oktathatod is azt
 • Presztízs szalonban dolgozhatsz
 • Prémium márkákkal dolgozhatsz
 • Lehetőség nemzetközi oktatókarriere is
 • Külföldi szalonban is van lehetőség dolgozni

OKTATÓKARRIER

TAPASZTALT FODRÁSZOK RÉSZÉRE
(min. 1-2 év tapasztalattal)

→ oktatóként oktatásokon és továbbképzéseken való részvétel
→ piacképes, kiemelkedő kondíciók
→ bejelentett, alkalmazotti munkaviszony folyamatos fodrászati tevékenységgel

 • Kitartás, fejlődési készség és csapatszellem
 • Elvégzett fodrász képzés és minimum 1-2 év tapasztalat
 • Szert tehetsz hajgyógyászati tudásra is és oktathatod is azt
 • Presztízs szalonban dolgozhatsz
 • Prémium márkákkal dolgozhatsz
 • Lehetőség nemzetközi oktatókarriere is
 • Külföldi szalonban is van lehetőség dolgozni

Csatlakozz fodrász, hajgyógyász csapatunkhoz!

Magyarországon egyedülálló, új képzési programot alkottunk a nemzetközi fodrász, hajgyógyász oktatási trendek szerint! A nemzetközi oktatási rendszerben elterjedt egymásra épülő fodrász szakmai modulok szerint építettük fel egy éves fodrász-, hajgyógyász képzésünket, mely során szeretettel látjuk a fodrász tanulókat és a már végzett fodrászokat, hogy valós gyakorlati helyszínen és profi szalon trénerektől, oktató hajgyógyászoktól tanulhassák meg a szakmai trendeket és hajgyógyászati ismereteket.

HOVA KERESÜNK SZAKEMBEREKET?

Szabó Imre Hair & Beauty Buda

Budapest, Krisztina krt. 45, 1013

Szabó Imre Hair & Beauty Pest

Budapest, Belgrád rkp. 26, 1056

Szabó Imre Hair & Beauty Újbuda

Budapest, Alíz utca 6/b, 1117

Szabó Imre Hair & Beauty Budaörs

2040 Budaörs, Felsőhatár utca 1.

Vendég oktató fodrász csapatunk tagja

Mesterfodrász

Bódi Ákos

25 évig TIGI vezető oktató fodrász Londonban

Gellei Dávid

Barber oktató

Oktató fodrász csapatunk

BÁCSALMÁSI MARIANN

Vezető Hajgyógyász

BALLA ALEXANDRA

Master fodrász, Hajgyógyász

BALOGH ÁDÁM

Master fodrász,
hajgyógyász

SZIGETI REGINA

Top Stylist fodrász,
hajgyógyász

VELLNER OLIVÉR

Stylist fodrász,
hajgyógyász, barber

MISÁNYI JOHANNA

Top stylist fodrász, Ombre Artist, Color Expert, hajgyógyász

SZABÓ BEA

Master fodrász, Color Expert, hajgyógyász, oktató fodrász

Szabó Imre

Mesterfodrász

Szabó Imre mesterfodrász a legnagyobb hozzáértéssel és odafigyeléssel tanítja tanuló és kezdő fodrászainkat is! Ha szeretnél egy igazán profi fodrásztól tanulni és gyorsan fejlődni, nálunk a helyed! A Főnök Úr elkötelezte magát a kemikáliamentes, valamint csökkentett kemikáliatartalmú hajfestékek és hajápolási termékek mellett! Csatlakozz Te is a fenntartható szalon mozgalomhoz!

Nálunk fodrászként mindig tanulni és fejlődni fogsz!

A Szabó Imre szalonokban dolgozó fodrászok mindig tanulnak és fejlődnek. Rengeteg oktatást szervezünk fodrászainknak, hogy mindenben tapasztaltak és felkészültek legyenek. Mivel számunkra nagyon fontos, hogy vendégeink maximálisan elégedettek legyenek. Kezdő fodrászaink fejlesztésére kifejezetten oda figyelünk és rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látják őket el oktatóink és Szabó Imre mesterfodrász úr is.

Szeretnél csapatunk tagja lenni? Jelentkezz hozzánk!

Miért válassz minket?

Folyamatos fejlődés és újdonságok

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal.

40 éves szakmai múlt

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!

Prémium minőség

4 gyönyörű, exkluzív szalonunkban kizárólag professzionális anyagokkal és gépekkel dolgozunk, ha nálunk dolgozol. Szalonjainkban lehetőséged van arra, hogy márkanagykövetként is tevékenykedj Oxygeni és Natulique márkák számára. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy közelebbről megismerd ezeket a kiváló minőségű termékeket és elhivatottan képviseld őket a fodrászati iparban.

Oktatókarrier

Fodrászoktatóvá válva a Szabó Imre szalonokban hozzájárulhatsz a szakma fejlődéséhez és elősegítheted más fodrászok szakmai növekedését. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy a tudásodat megossz másokkal és inspiráló módon befolyásold a fodrászat jövőjét.

Épp most kezdted a fodrász iskolát, és egy profi gyakorlati helyet keresel? Esetleg nem vagy elégedett jelenlegi gyakorlati helyeddel? Nem rég szerezted meg fodrászati képesítésed, viszont úgy érzed, hogy még több gyakorlatra van szükséged? Válaszd exkluzív szalonjainkat, szerezz gyakorlatot professzionális fodrászainktól.

Extrém tudásanyag, amit csak nálunk szerezhetsz meg!

Oktató fodrászaink mellett a nálunk töltött napokon és specifikus képzéseken keresztül is extra tudásanyagra tehetsz szert. A tananyag mellett profi szinten sajátíthatod el a hajtetoválás és barber szolgáltatás művészetét. Ha szeretnéd, hogy vendégeid mindig elégedetten távozzanak, hajápolási tanácsadóként és hajstílus tanácsadóként olyan pluszt nyújthatsz nekik, melyek az otthoni hajápolást könnyebbé teszik számukra. Szalonjainkban ezekhez a területekhez is profi szakmai tudásanyagot biztosítunk.

Vendégeink igényeihez és a trendekhez igazodva folyamatosan frissítjük képzési anyagunkat, így mindig első kézből tanulhatod meg az extrém fodrász technikákat, vagy különleges frizurák készítését is!

Mit tanulhatsz nálunk a karriered érdekében?

Alapozási technikák

Profi leválasztások és speciális szárítási technikák a tükörfényes és hosszantartó frizuráért.

Női vágástrendek minden hajhosszra

A klasszikus és a legfrissebb szabásminták, vágástechnikák top stylist fodrászoktól! Eddig kifogott rajtad a bob vagy a pixie hajvágás? Esetleg az átmenetes frizurával volt gondod? Válj profivá benne, szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a tanultakat.

Férfi hajvágás és barber borotválás

Minden, amit tudni kell a legtrendibb férfi vágástechnikákról ollóval és géppel egyaránt. A barber borotválás alapjait és szakmai fortélyait top stylist férfi fodrászainktól és barbereinktől sajátíthatod el.

Legnépszerűbb festéstechnkikák

Legyen szó a klasszikus balayage, ombre technikáról, vagy a legújabb trendekről, mint a Babylights, Air- Touch, Tiger Eye vagy a Brazil Illuminage, Ombre artistjaink segítenek a technikák profi elsajátításában, így vendégeidnek bármikor el tudod majd készíteni az álom frizuráját, a legújabb trendeknek megfelelően.

Hajszínváltoztatás és színelmélet

Color Expert szakértőinktől te is színszakértővé válhatsz. Legyen szó akár a trendi pasztell (rosegold, levendula) vagy elegáns karamell, szőke, vörös árnyalatokról, megtanulod a profi színkeverést és megismered a tökéletes, roncsolásmentes szőkítés titkát.

Natulique anyagismeret

smerd meg a Natulique professzionális, organikus tartós hajfestékeit, a színkódokat és azt, hogyan tudsz elérni világosból sötét hajszínt, vagy épp sötétből felvilágosítani, esetleg elrontott hajszínt javítani. Szalonunkban professzionális Natulique és Oxygeni Hair termékekkel ápoljuk vendégeink frizuráját, így a hajtípusnak megfelelő kemikáliamentes termékekről is mindent megtudhatsz.

Hajápolási tanácsadás

Mit ajánlj vendégeidnek? Fejbőr típusnak és hajvég típusnak megfelelő tanácsadás alapjait megtanítjuk neked, hogy könnyedén ajánlhass professzionális hajápolási termékeket a vendégeid számára, ezáltal az otthoni ápolás által is megőrzik fejbőrük egészségét.

Termékismeret és sales trendek

Hogyan ajánld vendégeidnek a legjobbat és értékesítsd termékeidet? Emelkedj ki a fodrászok közül, te is nyújts teljes körű szolgáltatást.

Marketing képzés és profi marketing háttér

Segítünk megalapozni a karriered! Exklúzív szalonjaink mögött profi marketing csapat áll, így már a nálunk töltött idő alatt folyamatosan publikáljuk a jól sikerült munkáidat weboldalainkon és social média felületeken. A nálunk töltött idő alatt magazin fotózásokon és forgatásokon is részt vehetsz, így profi megjelenésekkel is bővítheted a portfóliódat.

Trendi fonások és eltűzések

Készíts egyszerű, de trendi frizurát hölgy vendégeidnek, ismerd meg a fonási technikákat és laza, de rendkívül látványos frizurák elkészítésének módját!

Hajgyógyászati ismeretek

Milyen fejbőrpoblémák, hajproblémák vannak? Hajhullás, fejbőr és hajszerkezet problémák kezelése egészen az alapoktól! Tanuld meg a legforradalmibb hajgyógyászati technológia alkalmazását: az oxigénterápiát a fejbőrön. A kezelést szalonjainkban speciális vitamin hatóanyag-koncentrátumokkal végzik, melyet mikrofinomságú oxigénnel jutattunk be a fejbőrbe. A terápia a természetes hatóanyagok segítségével regenerálja a fejbőrt és a hajszerkezetet, és segít az egészségessé tenni a fejbőrt, amiért garantáltan hálásak lesznek a vendégeid.

ÉRDEKEL!

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

Pest: +36 70 635 2235

Buda: +36 70 635 2226

Újbuda:+36 70 616 3333

Budaörs: +36 70 324 0101

pest@szaboimre.hu

buda@szaboimre.hu

ujbuda@szaboimre.hu

budaors@szaboimre.hu