Mikrofókuszált ultrahangos / HIFU kezelés

A Microson Pen kozmetikai eszköz a legmodernebb kezelési technológiát használja az anti-aging kezelések terén. A kezelés során a legújabb magas intenzitású mélyfókuszált ultrahang segítségével sebészeti mélységbe hatolunk a bőr rétegeibe, anélkül, hogy szikére lenne szükség. A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a 60-65 ℃ hőmérsékleten létrehozott hősérülési pont a bőr különböző rétegeibe eljutva fejti ki hatását és feszesíti a bőr felszínét – ez a HiFU kezelés.

Már egyetlen kezeléssel biztonságos, látványos és hosszan tartó bőrfiatalító eredményeket érhetünk el, anélkül, hogy bármilyen külső anyagot kellene beinjekciózni vagy felhasználni!

BIZTONSÁGOS

FÁJDALOMMENTES

TARTÓS

MILYEN HATÁSA VAN A HIFU KEZELÉSEINEK?

 • A HIFU kezelés évekkel fiatalabbá teszi a kinézetet, beindítja a kollagén és elasztin termelést, illetve feszesíti és tömöríti a bőrt!

 • Intenzív facelifting hatást idéz elő a kollagén rendszer rekonstrukciójával.

 • Az elasztin segítségével újjáépíti a rostszerkezetet és csökkenti a ráncokat!

 • A háromféle hatás szinergikusan összeadódik, így egy komplex, káprázatos eredménnyel járó tartós fiatalító és megújító hatást érhetünk el az arcon, nyakon, dekoltázson.

 • A végleges eredmények 2-4 hónap alatt teljesednek ki, és kb. egy évig tartósan megmaradnak.

Kiknek ajánlott a HiFu kezelés?

A Microson Pen-es HIFU kezelés bármely bőrtípus esetében igénybe vehető, azokban esetében, hogyha a cél:

 • arcfiatalítás
 • face lifting
 • bőrfeszesítés
 • periorbitális (orr körüli), periokuláris(száj körüli) és nasolabiális(arc, ajak barázda) ránccsökkentés
 • szemöldök és állvonal emelés

Microson Pen HIFU kezelés az anti-aging új korszaka Magyarországon.

A Microson készülék három kezelési mélysége:

 • 1,5 mm-es mélységben, azaz a bőr felszínközeli rétegeibe elérve segít újraépíteni az elasztin rostszerkezetet és a ráncok mélysége csökken.
 • 3,0 mm-es mélységben, vagyis a bőr mélyebb rétegeiben aktiválja a kollagén termelésért felelős fibroblaszt sejtek.
 • 4,5 mm mélyen a bőr felszíne alatt, vagyis az izomszövetéhez tartozó területen a rugalmas rostszövetek szintjén fejti ki hatását, és tartós arc liftinget eredményez, sebészeti beavatkozás nélkül.

ELEGÁNS SZALON ÉS LUXUS KÖRNYEZET

Modern kezelés gyönyörű környezetben! Ha arra vágysz, hogy a mindennapok terheit hátrahagyva gondoskodj magadról, ne keress tovább! Nálunk nem csak egy kozmetikai kezelésben lesz részed, hanem egy valódi élményben. Az elegáns szalonunkban minden részletre odafigyelünk, hogy a legmagasabb színvonalat nyújtsuk. Felejtsd el ráncaidatt és a mindennapi stresszt! Fontos számunkra, hogy naprakészek legyünk és technikákat alkalmazzuk. A HIFU kezelés segítségével és kiváló minőségű termékekkel újra feszessé és fiatalossá varázsoljuk bőrödet!

Olvass a kezelésről bővebben!

Előkészületek

A HIFU kezelést minden esetben személyes konzultáció és állapotfelmérés előzi meg.

Mivel a kezelés fájdalommentes, nem szükséges érzéstelenítés.

kezelés előtt 2-3 héttel már ne történjen más kozmetikai beavatkozás és az orvosi esztétikai beavatkozásokat (botox, hialuron, szálazás) érdemes a kezelés utánra minimum 1 hónap elteltével időzíteni, mivel a frissen betöltött anyagot a HIFU elmozdítja a pozíciójából.

Beavatkozás előtt érdemes tápláló krémeket, vitaminokat használni, valamint mélyhidratáló kozmetikai kezelésen részt venni ezzel is előkészítve a bőrt a HIFU kezelésre.

Fokozott folyadékbevitelre (2-3 liter/nap) van szükség, megnövelt mennyiségű C, D, E vitaminra, valamint cink, szelén és kollagén bevitel javasolt.

Miért válaszd a  Microson Pen HIFU kezelést?

A Microson Pen, ahogy a neve is mutatja egy pen -stílusú kezelőfejjel rendelkezik, mely egyetlen pontba adja le a HIFU energiát. A pen stílus előnye a nagyobb fokú rugalmasság, amely  az íves, kis méretű  nehezen hozzáférhető területeknél például az ajak, az orr és a szem környékét célzottan, precízen tudjuk kezelni vele.

A Microson Pen, más HIFU berendezésekkel szemben, egyetlen koagulációs pontot hoz létre és folyamatosan mozgatható a kezelési területen, lehetővé téve a kis területek kezelését, mint például a periorbitális, periorális, nasolabiális vonalak és az íves vagy szabálytalan formájú részek.

Amikor a pen-transducerbe épített szenzor érzékeli, hogy a transducer hőmérséklete elérte vagy meghaladja a 43 ℃-t, akkor a biztonságos kezelés érdekében a rendszer automatikusan korlátozza az energiakibocsátást.

HIFU KEZELÉS ELŐTT OXIGÉNTERÁPIA?

Oxigénterápiával kiválóan előkészítheted bőrödet a HIFU kezelésre.

A kozmetikai oxigénterápia az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely bőr és kozmetikai probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A sejtek megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, a bőr megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét a savbontó és lúgosító hatásnak köszönhetően. A kötőszövet erősítésének köszönhetően csökkenti a narancsbőr mennyiségét.

A kozmetikai oxigénterápia bármilyen bőr és kozmetikai probléma esetén használható, és csökkenti a gyógyulási és regenerálódási időt.  

Legújabb budaörsi szalonunkban Tóth Mónika kozmetikus a legmagasabb szakértelemmel segít bőrproblémáid kezelésében. Bejelentkezhetsz bőrápolási tanácsadásra, bődiagnózisra és modern kezelésinkre. Várunk sok szeretettel a Szabó Imre Hair & Beauty budaörsi szalonunkban!

Tóth Mónika

Kozmetikus – Szabó Imre Hair & Beauty Budaörs

JELENTKEZZ BE BUDAÖRSI SZABÓ IMRE SZALONUNKBA!

Telefonszám:

+36 70 324 0101

Cím:

2040 Budaörs, Felsőhatár utca 1