Szenvedélyedben és tudásodban rejlik az igazi erőd!

Ha szenvedéllyel csinálod a hajvágást, hajfestés és a stílusos frizurák elkészítését, akkor itt a lehetőség, hogy csatlakozz hozzánk! Ha szeretnéd megtanulni a hajgyógyászatot, a kemikáliamentes termékek használatát és szeretnél prémium márkákkal dolgozni, jelentkezz a Szabó Imre szalonok fodrászai közé.

A 40 éves képzési múlttal büszkélkedő Szabó Imre Beauty Academy idén is kitárja kapuit a tehetséges fodrász tanulók és frissen végzett fodrászok előtt! Épp most kezdted a fodrász iskolát, és egy profi gyakorlati helyet keresel? Esetleg nem vagy elégedett jelenlegi gyakorlati helyeddel? Nem rég szerezted meg fodrászati képesítésed, viszont úgy érzed, hogy még több gyakorlatra van szükséged? Válaszd exkluzív szalonjainkat, szerezz gyakorlatot professzionális fodrászainktól. Figyelem! Nem OKJ-s képzés! Mi kizárólag szakmai gyakorlati képzőhelyként működünk, ezért mindenképpen szükséges mellé egy elméleti képzőhely/iskola vagy fodrász végzettség!

szi oktatás 3

Tanulj!

szi oktatás1

Fejlődj!

szi oktatás 2

Légy sikeres!

Ami a jelentkezési feltételeket illeti, keresünk olyan lelkes fodrász tanulókat vagy frissen végzett szakembereket is, akik szeretnének gyakorlati tudásra szert tenni, szívesen tanulnának a legjobbak között és a későbbiekben szeretnének a Szabó Imre szalonok csapatába tartozni.

Miért érdemes csatlakozni a Szabó Imre szalonok csapatához?
Nos, egyrészt egy elismert és híres fodrász brand részese lehetsz, amely az ügyfelek számára kifogástalan szolgáltatást és stílusos frizurákat kínál. Másrészt lehetőséged lesz folyamatosan fejlődni és tanulni a legújabb trendekről és technikákról, mivel folyamatosan továbbképzéseket és workshopokat szervezünk a szakmai fejlődésed érdekében.

Támogatunk karriered sikerességében!

A nálunk töltött idő alatt nagy követőszámú web- és facebook oldalainkon folyamatosan publikáljuk tanulóink munkáit, ezzel is támogatva őket karrierjük kiépülésében. Szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a legtrendibb fodrászati technikákat, szalon trénereink folyamatos segítsége mellett. Rendezvényeinken és fotózásainkon rendszeres munkalehetőséget biztosítunk tanulóinknak már a képzés ideje alatt is, a képzés végén a legtehetségesebb tanulóinknak pedig munkalehetőséget ajánlunk bővülő szalonjainkban.

Járj te is a szakma élén. Csatlakozz a fodrászipar fenntartható & egészségorientált mozgalmához!

oktatas3
barber
oktatas4

MUNKASZERZŐDÉSES GYAKORLAT

FODRÁSZ TANULÓK RÉSZÉRE

→ munkaszerződéses gyakorlati lehetőséget biztosítunk, aktív tanulmány mellett
→ bejelentett fodrász állás
→ folyamatos szakmai képzéseket biztosítunk

Luxus szalonjaink neves fodrászai, hajgyógyászai várnak szeretettel, hogy megtanítsák a legújabb trendeket,  klasszikus formákat, a hajgyógyászat alapjait és az oxigénterápia kezelés menetét.

 • Step by step vágás oktatás az alapoktól a legújabb trendekig
 • A legújabb festési technikák (balayage, ombre, sombre, copacabana, pasztell és macaron színes festések stb.)
 • Professzionális színkezelés – a tökéletes hajszín megalkotásának és a hajszínváltoztatásnak tudománya
 • Arc- és fejformák szerinti frizurakészítés, profi styling
 • Hajgyógyászat alapjai, Oxigénterápia kezelés, fejbőrproblémák részletes megismerése, kezelése.
 • Folyamatban lévő tanulmányok
 • Kitartás, fejlődési készség és csapatszellem

KARRIERPROGRAM

FRISSEN VÉGZETT FODRÁSZOK SZÁMÁRA

→ saját mentort biztosítunk
→ hozott modellel modellezési lehetőséget biztosítunk
→munkaszerződéses viszony és a továbbiakban akár alkalmazotti viszony

Luxus szalonjaink neves fodrászai, hajgyógyászai várnak szeretettel, hogy megtanítsák a legújabb trendeket,  klasszikus formákat, a hajgyógyászat alapjait és az oxigénterápia kezelés menetét.

Fél év után tudunk legkorábban diplomát kiállítani az addig tanultakról.

Minden karrier programos fodrászunk legalább heti 3*8 órát és minden második szombatot tölt exkluzív szépségszalonjaink egyikében.

 • Step by step vágás oktatás az alapoktól a legújabb trendekig
 • A legújabb festési technikák (balayage, ombre, sombre, copacabana, pasztell és macaron színes festések stb.)
 • Professzionális színkezelés – a tökéletes hajszín megalkotásának és a hajszínváltoztatásnak tudománya
 • Arc- és fejformák szerinti frizurakészítés, profi styling
 • Hajgyógyászat alapjai, Oxigénterápia kezelés, fejbőrproblémák részletes megismerése, kezelése.
 • Elvégzett fodrász képzés
 • Legalább heti 3*8 óra és minden második szombati szalongyakorlat vállalása fél éven keresztül

Csatlakozz fodrász, hajgyógyász csapatunkhoz!

Magyarországon egyedülálló, új képzési programot alkottunk a nemzetközi fodrász, hajgyógyász oktatási trendek szerint! A nemzetközi oktatási rendszerben elterjedt egymásra épülő fodrász szakmai modulok szerint építettük fel egy éves fodrász-, hajgyógyász képzésünket, mely során szeretettel látjuk a fodrász tanulókat és a már végzett fodrászokat, hogy valós gyakorlati helyszínen és profi szalon trénerektől, oktató hajgyógyászoktól tanulhassák meg a szakmai trendeket és hajgyógyászati ismereteket.

Képzésünk során elhivatott célunk, hogy tehetséges tanulóinkat fodrász technikusként, fodrászként, hajgyógyászként alkalmazhassuk szalonjainkban a későbbiekben, így kiemelt hangsúlyt fordítunk minden területen a szakmai fejlődésre!

Ha úgy érzed, hogy…

 • Tanulóéveid alatt nem sikerült annyi gyakorlatra szert tenned, hogy a fodrásziskola után azonnal elhelyezkedhess a szakmában

 • Szeretnéd első kézből, profi fodrászoktól megtanulni a szakma minden technikáját – legyen szó vágásokról, festésekről, trendi és alkalmi frizurákról

 • Érdekel a hajgyógyászat és az Oxigénterápia kezelés

 • Szívesen elkezdenéd egy presztízs szalonban építeni karriered

Akkor ingyenes fodrász, hajgyógyász tanfolyamunkat Neked találtuk ki!

HOVA KERESÜNK SZAKEMBEREKET?

Szabó Imre Hair & Beauty Buda

Budapest, Krisztina krt. 45, 1013

Szabó Imre Hair & Beauty Pest

Budapest, Belgrád rkp. 26, 1056

Szabó Imre Hair & Beauty Újbuda

Budapest, Alíz utca 6/b, 1117

Szabó Imre Hair & Beauty Budaörs

2040 Budaörs, Felsőhatár utca 1.

Vendég oktató fodrász csapatunk tagja

Mesterfodrász

Bódi Ákos

25 évig TIGI vezető oktató fodrász Londonban

Gellei Dávid

Barber oktató

Oktató fodrász csapatunk

BÁCSALMÁSI MARIANN

Vezető Hajgyógyász

BALLA ALEXANDRA

Master fodrász, Hajgyógyász

BALOGH ÁDÁM

Master fodrász,
Hajgyógyász

MISÁNYI JOHANNA

Top stylist fodrász, Ombre Artist, Color Expert, Hajgyógyász

Szabó Imre

Mesterfodrász

Szabó Imre mesterfodrász a legnagyobb hozzáértéssel és odafigyeléssel tanítja tanuló és kezdő fodrászainkat is! Ha szeretnél egy igazán profi fodrásztól tanulni és gyorsan fejlődni, nálunk a helyed! A Főnök Úr elkötelezte magát a kemikáliamentes, valamint csökkentett kemikáliatartalmú hajfestékek és hajápolási termékek mellett! Csatlakozz Te is a fenntartható szalon mozgalomhoz!

Tanulóink véleménye

Dorka

„Nagy megtiszteltetés a Szabó Imre szalon tanulójának lenni. Ha ennyi és ilyen minőségű oktatáson szeretne részt venni az ember, az országban ez a legmegfelelőbb hely a tanulásra. Örülök, hogy ilyen vidám, családias és professzionális csapat tagja lehetek.”

Dzseni

„Örömmel tölt el, hogy a Szabo Imre csapat tagja lehetek, mivel itt minden tudást megkapok ahhoz hogy fodrász legyek és rengeteget fejlődhetek. Kibontakoztathatom kreativitásomat és rengeteg belsős vizsgán és oktatáson is részt vehetek.”

Nelli

„Mióta csatlakoztam a Szabó Imre szalonok tanulói közé , folyamatosan csak a szakmai fejlődést érzem magamon. A rendszeres oktatások és vizsgák megadják mindazt melyre egy fodrásznak szüksége van. Tanulóként itt megkaphatom a megfelelő gyakorlatot amellyel elindulhatok szakmai utamon. Örülök hogy egy összetartó csapat tagja lehetek akik segítenek egymásnak és minden tudásukat átadják.”

Iza

„Nagyon szeretem az oktatásokat es szerintem kifejezetten jók a vizsgák meg hogy egy hónapig leginkább csak egy valamit gyakorlunk mert igy almunkból felkeltve is tudni fogjuk a lepéseket, a hajgyógyászat is egy óriási plusz, ez által sokkal szélesebb a tudásom, hogy nem csak kukán nézem a fejbőrproblémát mint sok más tanuló az osztályból pl 😅😅😅es nem mellesleg a közösséget is nagyon szeretem 🥹”

Csenge

„Kivételesnek érezhetem magam, amiért egy ilyen exkluzív helyen tanulhatok és egy fantasztikus csapat tagja lehetek. Rengeteg oktatással, jó hangulatú vizsgákkal sajátíthatjuk el a szakma rejtelmeit”

Dominik

„Én azért jelentkeztem ebbe a szalonba , hogy ha végzett fodrász leszek ne csak egy alap tudásban részesüljek hanem egyből meg tudjam állni a helyem a fodrász szakmába. Nagyon jó csapat építi a szalon alap pilléreit akik oda figyelnek rád és rengeteget tudsz tanulni és látni tőlük. Ha a szalonba belépsz csupa jó kedv fogad és olyan mint ha egy nagy család részese lennél. Minden pálya kezdő fodrász tanulónak ajánlom ha meg teheti jelentkezzen , mert csak nyerni tud vele . Rengetek tudásra , technikára , trendre szert tehet.”

Lili

„Megannyi mai divatnak megfelelő újdonságokat tudok itt megtanulni, már csak annyival is hogyha végig nézek egy munkafolyamatot. Lehetőségem van rá, hogy folyamatosan gyakoroljak és képezzem magam. A folyamatokat profi fodrászok ellenőrzik, segítenek kijavítani az esetleges hibákat. Minden kezdő fodrásznak csak ajánlani tudom, én nagyon szeretek ide járni, mivel mindenki segítőkész és türelmes.”

Eszter

„Szeretek a szalonban tanulni és dolgozni. Nagyon kedves és segítőkész csapat kiváló oktatókkal! Az oktatásra nagyon nagy hangsúlyt fektetnek ,hogy minél jobb szakemberek lehessünk. Külön oktatásokat szerveznek amiken rengeteg hasznos információt kapunk. Ennek célja a fejlődésünk amit a szalon napokon is figyelemmel kisérnek. Segítenek, tanítanak hatalmas szeretettel!”

Dorka

„Nagy megtiszteltetés a Szabó Imre szalon tanulójának lenni. Ha ennyi és ilyen minőségű oktatáson szeretne részt venni az ember, az országban ez a legmegfelelőbb hely a tanulásra. Örülök, hogy ilyen vidám, családias és professzionális csapat tagja lehetek.”

Dorka

„Nagy megtiszteltetés a Szabó Imre szalon tanulójának lenni. Ha ennyi és ilyen minőségű oktatáson szeretne részt venni az ember, az országban ez a legmegfelelőbb hely a tanulásra. Örülök, hogy ilyen vidám, családias és professzionális csapat tagja lehetek.”

Dzseni

„Örömmel tölt el, hogy a Szabo Imre csapat tagja lehetek, mivel itt minden tudást megkapok ahhoz hogy fodrász legyek és rengeteget fejlődhetek. Kibontakoztathatom kreativitásomat és rengeteg belsős vizsgán és oktatáson is részt vehetek.”

Nelli

„Mióta csatlakoztam a Szabó Imre szalonok tanulói közé , folyamatosan csak a szakmai fejlődést érzem magamon. A rendszeres oktatások és vizsgák megadják mindazt melyre egy fodrásznak szüksége van. Tanulóként itt megkaphatom a megfelelő gyakorlatot amellyel elindulhatok szakmai utamon. Örülök hogy egy összetartó csapat tagja lehetek akik segítenek egymásnak és minden tudásukat átadják.”

Iza

„Nagyon szeretem az oktatásokat es szerintem kifejezetten jók a vizsgák meg hogy egy hónapig leginkább csak egy valamit gyakorlunk mert igy almunkból felkeltve is tudni fogjuk a lepéseket, a hajgyógyászat is egy óriási plusz, ez által sokkal szélesebb a tudásom, hogy nem csak kukán nézem a fejbőrproblémát mint sok más tanuló az osztályból pl 😅😅😅es nem mellesleg a közösséget is nagyon szeretem 🥹”

Csenge

„Kivételesnek érezhetem magam, amiért egy ilyen exkluzív helyen tanulhatok és egy fantasztikus csapat tagja lehetek. Rengeteg oktatással, jó hangulatú vizsgákkal sajátíthatjuk el a szakma rejtelmeit”

Dominik

„Én azért jelentkeztem ebbe a szalonba , hogy ha végzett fodrász leszek ne csak egy alap tudásban részesüljek hanem egyből meg tudjam állni a helyem a fodrász szakmába. Nagyon jó csapat építi a szalon alap pilléreit akik oda figyelnek rád és rengeteget tudsz tanulni és látni tőlük. Ha a szalonba belépsz csupa jó kedv fogad és olyan mint ha egy nagy család részese lennél. Minden pálya kezdő fodrász tanulónak ajánlom ha meg teheti jelentkezzen , mert csak nyerni tud vele . Rengetek tudásra , technikára , trendre szert tehet.”

Lili

„Megannyi mai divatnak megfelelő újdonságokat tudok itt megtanulni, már csak annyival is hogyha végig nézek egy munkafolyamatot. Lehetőségem van rá, hogy folyamatosan gyakoroljak és képezzem magam. A folyamatokat profi fodrászok ellenőrzik, segítenek kijavítani az esetleges hibákat. Minden kezdő fodrásznak csak ajánlani tudom, én nagyon szeretek ide járni, mivel mindenki segítőkész és türelmes.”

Eszter

„Szeretek a szalonban tanulni és dolgozni. Nagyon kedves és segítőkész csapat kiváló oktatókkal! Az oktatásra nagyon nagy hangsúlyt fektetnek ,hogy minél jobb szakemberek lehessünk. Külön oktatásokat szerveznek amiken rengeteg hasznos információt kapunk. Ennek célja a fejlődésünk amit a szalon napokon is figyelemmel kisérnek. Segítenek, tanítanak hatalmas szeretettel!”

Nálunk fodrászként mindig tanulni és fejlődni fogsz!

A Szabó Imre szalonokban dolgozó fodrászok mindig tanulnak és fejlődnek. Rengeteg oktatást szervezünk fodrászainknak, hogy mindenben tapasztaltak és felkészültek legyenek. Mivel számunkra nagyon fontos, hogy vendégeink maximálisan elégedettek legyenek. Kezdő fodrászaink fejlesztésére kifejezetten oda figyelünk és rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látják őket el oktatóink és Szabó Imre mesterfodrász úr is.

Szeretnél csapatunk tagja lenni? Jelentkezz hozzánk!

Miért válassz minket?

Folyamatos fejlődés és újdonságok

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal.

40 éves szakmai múlt

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!

Prémium minőség

4 gyönyörű, exkluzív szalonunkban kizárólag professzionális anyagokkal és gépekkel dolgozunk, ha nálunk dolgozol. Szalonjainkban lehetőséged van arra, hogy márkanagykövetként is tevékenykedj Oxygeni és Natulique márkák számára. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy közelebbről megismerd ezeket a kiváló minőségű termékeket és elhivatottan képviseld őket a fodrászati iparban.

Oktatókarrier

Fodrászoktatóvá válva a Szabó Imre szalonokban hozzájárulhatsz a szakma fejlődéséhez és elősegítheted más fodrászok szakmai növekedését. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy a tudásodat megossz másokkal és inspiráló módon befolyásold a fodrászat jövőjét.

Kétnyelvű diploma és referencia levél

Az egy éves képzés végén kiállítunk egy diplomát 2 nyelven, melyet külföldi álláskeresésénél is felmutathatsz majd! Legalább 6 hónap után részletes referencia levelet írunk, mely tartalmazza a nálunk elsajátított anyagot és személyes sikereidet.

Karrierlehetőség szalonjainkban akár külföldön

Minden, jelenleg is nálunk dolgozó, fodrász saját tanítványaink közül került ki, mert hiszünk abban, hogy a nálunk megszokott színvonalat csak így tudjuk hosszútávon is biztosítani. Folyamatos fejlődésünknek és szalonjaink bővülésének hála, minden évben van olyan szerencsés tanulónk, aki csatlakozhat csapatunkhoz a képzés elvégzése után.

Egyéni időbeosztás

Gyakorlati napjaidat nem csak elméleti óráid és meglévő munkahelyed időpontjaihoz igazíthatod, hanem figyelembe vesszük egyéb elfoglaltságaidat is. Minden tanulónktól elvárjuk a minimum gyakorlati óraszám teljesítését, de a beosztást hozzád igazítjuk!

Hetente házi továbbképzések

Rendszeresen szervezünk tematikus fodrász továbbképzéseket, melyek során a legújabb és legnépszerűbb trendek kerülnek részletes bemutatásra és gyakorlásra modelleken. Intenzív továbbképzéseinket szombatonként rendezzük meg, melyeknek részvételi díja 49.900 Ft. Legtehetségesebb tanulóink azonban ingyenesen vehetnek részt ezeken a fodrász workshopokon.

Tapasztalt fodrász vagy, aki akár szívesen oktatna is? Jelentkezz a Szabó Imre szalonok fodrászai és oktatófodrászai közé!

Extrém tudásanyag, amit csak nálunk szerezhetsz meg!

Oktató fodrászaink mellett a nálunk töltött napokon és specifikus képzéseken keresztül is extra tudásanyagra tehetsz szert. A tananyag mellett profi szinten sajátíthatod el a hajtetoválás és barber szolgáltatás művészetét. Ha szeretnéd, hogy vendégeid mindig elégedetten távozzanak, hajápolási tanácsadóként és hajstílus tanácsadóként olyan pluszt nyújthatsz nekik, melyek az otthoni hajápolást könnyebbé teszik számukra. Szalonjainkban ezekhez a területekhez is profi szakmai tudásanyagot biztosítunk.

Vendégeink igényeihez és a trendekhez igazodva folyamatosan frissítjük képzési anyagunkat, így mindig első kézből tanulhatod meg az extrém fodrász technikákat, vagy különleges frizurák készítését is!

TOVÁBBKÉPZÉSEINK

Magyarországon egyedülálló képzési programot alakítottunk ki, amely a nemzetközi fodrász és hajgyógyász oktatási trendeket követi. Képzésünk során szeretettel fogadjuk a fodrász tanulókat és a már végzett fodrászokat, akik valós gyakorlati helyszínen és profi szalon trénerektől, oktató hajgyógyászoktól tanulhatják meg a szakmai trendeket és hajgyógyászati ismereteket. Célunk, hogy a tehetséges tanulóinkat később fodrászként és hajgyógyászként alkalmazhassuk szalonjainkban, ezért a szakmai fejlődésre minden területen kiemelt figyelmet fordítunk.

Mit tanulhatsz képzésünkön?

Alapozási technikák

Profi leválasztások és speciális szárítási technikák a tükörfényes és hosszantartó frizuráért.

Női vágástrendek minden hajhosszra

A klasszikus és a legfrissebb szabásminták, vágástechnikák top stylist fodrászoktól! Eddig kifogott rajtad a bob vagy a pixie hajvágás? Esetleg az átmenetes frizurával volt gondod? Válj profivá benne, szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a tanultakat.

Férfi hajvágás és barber borotválás

Minden, amit tudni kell a legtrendibb férfi vágástechnikákról ollóval és géppel egyaránt. A barber borotválás alapjait és szakmai fortélyait top stylist férfi fodrászainktól és barbereinktől sajátíthatod el.

Legnépszerűbb festéstechnkikák

Legyen szó a klasszikus balayage, ombre technikáról, vagy a legújabb trendekről, mint a Babylights, Air- Touch, Tiger Eye vagy a Brazil Illuminage, Ombre artistjaink segítenek a technikák profi elsajátításában, így vendégeidnek bármikor el tudod majd készíteni az álom frizuráját, a legújabb trendeknek megfelelően.

Hajszínváltoztatás és színelmélet

Color Expert szakértőinktől te is színszakértővé válhatsz. Legyen szó akár a trendi pasztell (rosegold, levendula) vagy elegáns karamell, szőke, vörös árnyalatokról, megtanulod a profi színkeverést és megismered a tökéletes, roncsolásmentes szőkítés titkát.

Natulique anyagismeret

smerd meg a Natulique professzionális, organikus tartós hajfestékeit, a színkódokat és azt, hogyan tudsz elérni világosból sötét hajszínt, vagy épp sötétből felvilágosítani, esetleg elrontott hajszínt javítani. Szalonunkban professzionális Natulique és Oxygeni Hair termékekkel ápoljuk vendégeink frizuráját, így a hajtípusnak megfelelő kemikáliamentes termékekről is mindent megtudhatsz.

Hajápolási tanácsadás

Mit ajánlj vendégeidnek? Fejbőr típusnak és hajvég típusnak megfelelő tanácsadás alapjait megtanítjuk neked, hogy könnyedén ajánlhass professzionális hajápolási termékeket a vendégeid számára, ezáltal az otthoni ápolás által is megőrzik fejbőrük egészségét.

Termékismeret és sales trendek

Hogyan ajánld vendégeidnek a legjobbat és értékesítsd termékeidet? Emelkedj ki a fodrászok közül, te is nyújts teljes körű szolgáltatást.

Marketing képzés és profi marketing háttér

Segítünk megalapozni a karriered! Exklúzív szalonjaink mögött profi marketing csapat áll, így már a nálunk töltött idő alatt folyamatosan publikáljuk a jól sikerült munkáidat weboldalainkon és social média felületeken. A nálunk töltött idő alatt magazin fotózásokon és forgatásokon is részt vehetsz, így profi megjelenésekkel is bővítheted a portfóliódat.

Trendi fonások és eltűzések

Készíts egyszerű, de trendi frizurát hölgy vendégeidnek, ismerd meg a fonási technikákat és laza, de rendkívül látványos frizurák elkészítésének módját!

Hajgyógyászati ismeretek

Milyen fejbőrpoblémák, hajproblémák vannak? Hajhullás, fejbőr és hajszerkezet problémák kezelése egészen az alapoktól! Tanuld meg a legforradalmibb hajgyógyászati technológia alkalmazását: az oxigénterápiát a fejbőrön. A kezelést szalonjainkban speciális vitamin hatóanyag-koncentrátumokkal végzik, melyet mikrofinomságú oxigénnel jutattunk be a fejbőrbe. A terápia a természetes hatóanyagok segítségével regenerálja a fejbőrt és a hajszerkezetet, és segít az egészségessé tenni a fejbőrt, amiért garantáltan hálásak lesznek a vendégeid.

ÉRDEKEL!

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

Pest: +36 70 635 2235

Buda: +36 70 635 2226

Újbuda:+36 70 616 3333

Budaörs: +36 70 324 0101

pest@szaboimre.hu

buda@szaboimre.hu

ujbuda@szaboimre.hu

budaors@szaboimre.hu