Töltődj fel exkluzív szalonunkban!

Budaörsi kozmetikai szalonunkban a szépség, egészség és a kikapcsolódás találkoznak modern és elegáns környezetben. Fedezd fel a legújabb és legmodernebb kezeléseket budaörsi kozmetikánkban!

MAGAS MINŐSÉGŰ TERMÉKEK

Bőröd és szépséged érdekében kizárólag a legmagasabb minőségű kozmetikumokat és termékeket használjuk kezeléseink során.

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Minden vendégünk igénye és problémája egyedi, így mindig részletes konzultáció után kezdjük meg a kezeléseket, amelyek személyre szabottak, így tökéletesen illenek vendégeink igényeire.

MODERN KEZELÉSEK

Kozmetikai kezeléseink során a legkorszerűbb technológiát és eszközöket használjuk. Kipróbálhatod legmodernebb Hydra Beauty 2 kezeléseket, vagy a 100%-ban természetes oxigénterápiát.

LUXUS KÖRNYEZET

Kezelésinket exkluzív szalonunkban és kozmetikánkban veheted igénybe, ahol a relaxáló élményben lehet részed.

Milyen problémákkal fordulhatsz hozzánk? Kinek ajánljuk a kezeléseinket?

Kozmetikai szolgáltatásaink széles skálájának köszönhetően egészen tini kortól kezdve bármely korosztály megtalálja nálunk a számára tökéletes kezelést. Kezelésink személyre szabottak, így az adott bőrprobléma és igény szerint alakítjuk ki azokat.

Látogass el hozzánk…

  • ha valamilyen bőrgyógyászati problémával küzdesz
  • tinédzser kori bőrproblémák (aknék, pattanások) esetén
  • ha biztonságos és hatásos hámlasztó kezelést keresel
  • ha kipróbálnád anti-aging kezelésünket a legújabb technológiákkal
  • tökéletes megjelenésre vágysz
  • ha modern kezelésekre, szolgáltatásokara és exkluzív környezetre vágysz

SZOLGÁLTATÁSAINK

ARC- ÉS TESTKEZELÉSEK

SZEMPILLA ÉS SZEMÖLDÖK FESTÉS, FORMÁZÁS

GYANTÁZÁS

Hydra Beauty 2 kezelések

A Hydra Beauty 2 rendszer a legmodernebb kezelési technológiákat ötvözi bőrápolás és kozmetikai kezelések terén.  A Hydra Beuty 2 kezelések segítenek a bőr természetes és egészséges szépségének fenntartásában. Kezeléseink személyre szabottak, minden vendégünknek egyedi kezelési tervet biztosítunk az adott problémára fókuszáltan.  Hatóanyagaink magas minőségűek és érzékeny bőrű vendégek számára is alkalmazhatók.

Kíváncsi vagy mitől különlegesek Hydra Beauty 2 kezelések?

HIFU kezelés

A Microson Pen kozmetikai eszköz a legmodernebb kezelési technológiát használja az anti-aging kezelések terén. A kezelés során a legújabb magas intenzitású mélyfókuszált ultrahang segítségével sebészeti mélységbe hatolunk a bőr rétegeibe, anélkül, hogy szikére lenne szükség.

Érdekel, hogy hogyan tünteti el évekig a ráncokat?

Oxigénterápiás kezelés

A kozmetikai oxigénterápia az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely bőr és kozmetikai probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül mely során tiszta oxigén segítségével közel 70 vitamint juttatunk a bőr mély rétegeibe.

Facialist lifting masszázs szájüregi mozdulatokkal

Ennek a masszázsnak az előnye abban rejlik, hogy kombinálja az akupresszúrát és a nyirokelvezetést, melyek segítenek fokozni az energiaáramlást, méregteleníteni a bőrt, és kisimítani a ráncokat. Az akupresszúra által csökken a feszültség és a fáradtság érzete. A nyirokelvezető masszázs segít megszabadulni a méreganyagoktól, és kisimítja az arc vonalait, eredményezve egy tömöttebb és fiatalosabb bőrt, fókuszálva. a száj, és szemkörnyéki ráncokra. A masszázs nemcsak az arcbőr megújulását és vitalitását segíti elő, hanem teljes testi és lelki feltöltődést is biztosít a vendégek számára.

Hámlasztó kezelések

A kozmetikában az egyik legkedveltebb és hatékony módszer a bőr megújítására és fiatalítására a hámlasztó kezelések alkalmazása. Adj új életet a bőrödnek! Szabadult meg az elhalt hámrétegtől, faggyútól és szennyeződésektől és adj helyet az új, egészséges sejteknek. Próbáld ki a legmodernebb technológiákat a hámlasztás területén budaörsi szalonunkban! Olvass bővebben a hámlasztó kezelésekről a gombra kattintva!

Tűs mezoterápiás kezelés

A tűs mezoterápiás kezelés egy olyan technológia, amely a bőr természetes regenerálódási képességére épül. Ez egy kollagénstimuláló eljárás, amely során mikroszintű sérüléseket okozunk a bőr felszínén tűk segítségével. Ennek eredményeként a bőr öngyógyítással reagál és kollagénstimulációval, ami javítja a hegeket és összehúzza a tág pórusokat. Ezenkívül az eljárás során orvosi tisztaságú hatóanyagokat (EJal 40 hialuronsavat és Exosome rózsa őssejtet) juttathatunk a bőr mélyebb rétegeibe a létrejött mikroszintű csatornákon keresztül.

Exosome kezelés

Az Exosome kezelés, a tűs mezoterápiás kezelések közé tartozik, ugyanis az eljárás ugyanaz, viszont az anyag, amit a bőr alá juttatunk eltérő.

Ennek a kezelésnek az esetében az ASCE+ nevű hatóanyagot juttatunk a bőrbe. Ez minden mástól eltérő megoldást nyújt a ráncok eltüntetése érdekében, ugyanis ez a hatóanyag rózsa őssejt exoszómát tartalmaz, melyet liofilizált állapotban használunk fel.

Hatóanyagai a következők:

▪️ 5 növekedési faktor típus: segítik az egészségesebb bőrállapot elérését (beleértve a szövet regenerációt, kollagénképzést stb.)
▪️ 6 különféle peptid: az esszenciális fehérje tartalom bőrszövetet képez és erősíti a bőr védőrétegét
▪️ 19 aminosav típus: a legszükségesebb összetevők a sejt regenerációban, melyek segítik a bőr nedvességének, textúrájának, valamint rugalmasságának a megtartását
▪️ Vitaminok és Ásványi anyagok: segítik az egészséges bőr megtartását az oxidatív stressz megakadályozásával

Ejal kezelés

Az Ejal kezelés, az Exosome kezeléshez hasonlóan, a tűs mezoterápiás kezelések közé tartozik, fokozott anti-aging hatással rendelkezik.

Az Ejal 40 és bio-revitalizáló gél, melyet a tűs mezoterápia során juttatunk a bőrbe. Ez az innovatív hialuronsav képes megújítani a dehidratált, az öregedés és a napsugárzás következtében károsodott bőrt.

Már egy kezelés után helyreállítja a bőrben a hialuronsav szintjét és javítja az arckontúrt!

A kezelést arcon, nyakon és dekoltázson is el lehet végezni.

Tű nélküli mezoterápia

Termékeink és szolgáltatásaink között büszkén mutatjuk be a tű nélküli mezoterápiát. A tű nélküli mezoterápia a bőrápolás új korszakát hozza el, mivel fájdalommentes és hatékony alternatívát kínál a hagyományos tűs kezelésekkel szemben. Ennek a kezelésnek az egyik legnagyobb előnye az, hogy nem igényel injekciókat vagy fájdalmas tűszúrást, így nincsenek kellemetlen mellékhatások vagy látható nyomok a bőrön. Olvass többet a kezelésről itt!

Kezelések orvoskozmetikai termékekkel

Próbáld ki kezelésinket melyek során orvoskozmetikai termékeket alkalmazunk a bőrproblémák ellen, a tökéletes bőrért. Ezen kezelések során a magas minőségű és megbízható spanyol Ekseption, Fusion orvoskozmetikai termékeket használjuk. Az Orvosi tisztaságú hatóanyagok segítik a bőr regenerálódását felveszik a harcot az öregedés jeleivel és a bőrproblémákkal.

Bőrdiagnózis és tanácsadás

A kozmetikai oxigénterápia az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely bőr és kozmetikai probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül mely során tiszta oxigén segítségével közel 70 vitamint juttatunk a bőr mély rétegeibe.

Szemöldök, szempilla festés és formázás

Az apró részletek is számítanak. Természetes szépséged kiemelése mindig fontos része lehet az önbizalom és az önkifejezés folyamatának. A szempillák és szemöldökök formázása és festése során kiemeljük arcod és szemed ragyogását! Legyen tökéletes megjelenésed, jelentkezz be szalonunkba szempilla és szemöldök festésre vagy szemöldök formázásra!

Szőrtelenítés és gyantázás

Sima és puha bőrre vágysz? Jelentkezz be szalonunkba gyantás szőrtelenítésre! Hosszan tartó eredmény és finomabb szőrnövekedés, irritáció nélkül. Szalonunkban professzionális és diszkrét gyanatázási szolgáltatást nyújtunk exkluzív környezetben. Jelentkezz be most, és bízd ránk a szépülésed!

Legújabb budaörsi szalonunkban Tóth Mónika kozmetikus a legmagasabb szakértelemmel segít bőrproblémáid kezelésében és szépülésedben. Bejelentkezhetsz bőrápolási tanácsadásra, modern kezelésinkre vagy egyéb kozmetikai szolgáltatásainkra! Várunk sok szeretettel a Szabó Imre Hair & Beauty budaörsi szalonjában!

Tóth Mónika

Kozmetikus – Szabó Imre Hair & Beauty Budaörs

JELENTKEZZ BE BUDAÖRSI SZABÓ IMRE SZALONUNKBA!

Telefonszám:

+36 70 324 0101

Cím:

2040 Budaörs, Felsőhatár utca 1