• SZI luxus hajvágó szépségcsomag
  • SZI luxus hajvágó szépségcsomag

Szeretnéd, ha újra egészséges és lenyűgöző lenne frizurád? Bízd magad szakembereinkre, akik stílusodnak megfelelő frizurával felfrissítik megjelenésed és organikus prémium minőségű termékekkel ápolják hajad. Organikus Oxygeni Hair hajápoló termékekkel ápoljuk hajad, fodrászod haj- és fejbőrtípusodnak megfelelő termékekkel regenerálja hajszálaidat és a frissítő hajvágás után gyönyörűen beszárítja hajad.

A szépségcsomag hajdiagnózist is tartalmaz, hogy a hajad és fejbőröd állapotának és típusának legmegfelelőbb termékeket ajánlhassák számodra otthoni hajápolásra is. Lépj ki a szalonból, mint egy díva, kényeztesd magad Luxus hajvágó szépségcsomagunkkal.

A szépségcsomagban több organikus hajregenerálás közül választhatsz. Fodrászod a hajad- és fejbőröd számára legmegfelelőbb kezelést ajánlja a hajtípusod alapján. A hajregenerálás kiváló minőségű organikus hatóanyagokra épül. Feltöltjük a hajad és fejbőröd élettel!

SZI luxus hajvágó szépségcsomag

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

HAJDIAGNÓZIS
Fodrászod mikrokamerás hajdiagnózis során megállapítja hajad minőségét, és ennek függvényében további kezeléseket és otthoni hajápoló termékeket ajánl számodra. Tájékoztat a kezelés folyamatáról és elárulja, hogyan kezeld otthon a hajad, hogy az eredmény minél tartósabb legyen.

HAJREGENERÁLÁS
Hajmosás és hajszerkezet regenerálás 100% organikus Oxygeni Hair termékekkel a hajtípusod alapján. A hajszerkezet regenerálás folyamata során 100%-ban kemikáliamentes, vegyianyagmentes és vegán termékeket használunk. A hajpakolást a gőzbúra 3x eredményesebbé teszi, így azonnali, látványos javulás érhető el.

HAJVÁGÁS
Fodrászunk az aktuális trendből merítve, arcod és hajad adottságait figyelembe véve tesz ajánlást, hogy milyen forma és hossz lenne a legmegfelelőbb számodraA konzultációt követően profi fodrászunk elkészíti számodra a tökéletes frizurát.

HAJSZÁRÍTÁS, STYLING
Fodrászod stílusodnak megfelelően beszárítja és formázza a hajad, illetve otthoni hajápolási tanácsokkal lát el.

A LUXUS HAJVÁGÓ SZÉPSÉGCSOMAG ÁRA:

21 000 Ft

*A szépségcsomag stylist és top stylist fodrászainknál vehető igénybe.

ŐRIZD MEG A HAJAD EGÉSZSÉGÉT A MINDENNAPOKBAN!

Márkánk a természetesség és a környezetvédelem jegyében fogant. Saját gyártású és fejlesztésű termékeink és hajgyógyászati kezelésünk egyedülálló innováció Magyarországon. Az Oxygeni Hair termékei gondosan válogatott hatóanyagokat tartalmaznak, ezzel kímélve a fejbőrt és a hajat a mesterséges, káros anyagoktól. Igyekszünk a környezetet is kímélni, ugyanis a gyártási folyamatok során a minimumra csökkentettük a fosszilis energiafelhasználást.

ORGANIKUS HAJREGENERÁLÓ KEZELÉSEK MINDEN TIPUSÚ HAJ ÉS FEJBŐR SZÁMÁRA!

Rengetegen küzdenek nehezen kezelhető, száraz, dehidratált vagy keratinhiányos hajjal. Ez megnehezítheti a mindennapokat, hiszen a fésülködés nem kellemes, a haj nem ragyog és nem rugalmas. Ilyen esetben szükség lehet arra, hogy a hajszerkezet regenerálás egy kezeléssel elinduljon.

SZI luxus hajvágó szépségcsomag
SZI luxus hajvágó szépségcsomag

OXYGENI HAIR – TERMÉSZETESSÉG, KEMIKÁLIAMENTESSÉG, KÖRNYEZETVÉDELEM

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. Az oxigénterápia kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

Márkánk megálmodásakor szem előtt tartottuk, hogy a természetes hatóanyag-tartalmú termékekkel lehet a legtöbbet tenni a haj és fejbőr egészségéért, éppen ezért fontos volt számunkra, hogy termékeink kemikáliáktól, és más káros anyagoktól mentesek legyenek. Az Oxygeni Hair termékei vegán hatóanyagokat tartalmaznak, nem dúsítjuk semmiféle színezékkel vagy illatanyaggal, a gyártás során pedig nem végzünk állatkísérleteket.

Válaszd az organikus hajregenerálást frissítő hajvágással egybekötve! Jelentkezz be szakembereinkhez!

Kinek ajánlják szakembereink a szépségcsomagot?

“Ha nálad is érik már egy hajvágás, válaszd a luxus hajvágó szépségcsomagot, melynek keretében a vágáson túl hasznos tanácsokkal is gazdagodhatsz. Emellett megismerheted az Oxygeni Hair organikus hajápoló termékeket is, melyekre vendégeimtől eddig csak pozitív visszajelzés érkezett.”

Misányi Johanna, top stylist fodrász véleménye a Luxus hajvágó szépségcsomagról

leila

“Ezt a csomagot ajánlom neked, ha a hajvágáson túl luxus élményt is szeretnél kapni/ajándékozni. A kezelés során a vendégeim által nagyra értékelt Oxygeni Hair ápoló termékeit is megismerheted, a hajdiagnózis alatt pedig hasznos tanácsokkal látlak el az otthoni hajápolásoddal kapcsolatban is!”

Darabos Leila, top stylist fodrász véleménye a Luxus hajvágó szépségcsomagról

Szépségcsomag szeretteidnek ajándékba

Személyes vásárlás

Az ajándékutalványt megvásárolhatod személyesen az alábbi elérhetőségeinken. Személyes vásárlás esetén az utalványt díszborítékban adjuk át. Ebben az esetben nem szükséges megrendelned a webshopban.