Hajlaminálás-Mindenki tükörfényes hajra vágyik!

Ki ne vágyna egy egészséges, tükörfényes hajkoronára?! A legújabb hajlamináló kezeléssel most elérheted álmaid frizuráját kemikáliamentesen és roncsolásmentesen. Hajlaminálás által a haj feltöltődik, lezárja a sérült részeket, és a pára se teszi tönkre a szögegyenes frizurád!  Rendkívül puha lesz és tükörfényes a kezelés után! Megakadályozza a védőréteg, ami keletkezik a hajon a kezelés által, hogy töredezzen, védi a hajat a kiszáradástól, hő és egyéb külső hatásoktól is. Érdekelnek a részletek és a tökéletes haj titka? Akkor olvass tovább és tudj meg mindent a hajlaminálásról!

Mi is az a hajlaminálás?

A hajlaminálás során a nehezen kezelhető, töredezett, száraz hajszerkezetet regeneráljuk. A hajlamimáló eljárás lényege, hogy azonnal hat és rögtön látványos az eredmény. A kezelés során a haj egészségesebb, fényesebb és erősebb lesz. A hajlaminálás további előnye, hogy feltölti és lezárja a törött hajszálakat és megakadályozza a további töredezett hajvégek kialakulását. A kezelés után könnyen kezelhető és fésülhető lesz a haj. A kezelést akár 2 hetente is el lehet végezni, mivel nem károsítja a hajat. A hajlaminálás hosszútávon is egyenesíti a hajszálakat, ha göndör vagy hullámos hajad van és mindig könnyen kezelhető, egyenes hajra vágytál vagy mindennap vasalod a hajad, akkor mindenképp ajánljuk a kezelést!

Mikor válaszd a hajlaminálást?

A haj laminálásának fő célja, hogy megvédje a hajat a napfény vagy mérgező anyagok által okozott károsodástól és nedvességvesztéstől. Az ötlet először az eljárás végrehajtásának kezdeti kísérletei során merült fel. Ma hajlaminálást alkalmazunk, hogy hajunk puha, sima és fényes legyen. Ez a kezelés a göndörödő haj gyógymódja, és egy olyan kiegyenesítő módszer, amely megkönnyíti a kefét és vonzóbbá teszi a hajat. Tökéletes megoldás számodra, ha fénytelen a hajad, sprőd, száraz, töredezett hajvégekkel rendelkezel. Ha gyakran szőkíted vagy vasalod a hajad és szeretnéd feltölteni. Ha nehezen fésülhető és nehezen kezelhető a hajad. Ha látványos, azonnali eredményre vágysz. UV-károsodott, klór vagy tengervíz által roncsolt haj esetében, illetve öregedő hajszálak esetében is.

hajlaminálás

Hírességek, akik a hajlaminálás mellett döntöttek

Kim Kardashian és Jennifer Lopez védjegyévé tette a hajlaminálást. Két nagyon eltérő hajú nő, mert a hajlaminálás egy olyan kezelés, amely a leggöndörebbtől a legegyenesebbig, többféle hajra is alkalmazható. Olyan sztárok, mint Kate Hudson és Jennifer Aniston szintén rajonganak a hajkezelésért.

Kemikáliamentes hajlaminálás

Bármilyen vegyszeres kezelés nagy hátránya, hogy károsíthatja a hajat. Töredezést, töredezett hajvégeket és akár hajhullást is tapasztalhat. A folyamattól függően káros vegyi anyagoknak is ki lehet téve. A hatása addig érezhető amíg a kemikáliák megtalálhatóak a hajszálakban. Ezzel ellentétben a kemikáliamentes hajlaminálás során a haj szerkezete kezelésről kezelésre javul. Az Oxygeni Hair termékei gondosan válogatott hatóanyagokat tartalmaznak, ezzel kímélve a fejbőrt és a hajat a mesterséges, káros anyagoktól. Igyekszünk a környezetet is kímélni, ugyanis a gyártási folyamatok során a minimumra csökkentettük a fosszilis energiafelhasználást.

Márkánk megálmodásakor szem előtt tartottuk, hogy a természetes hatóanyag-tartalmú termékekkel lehet a legtöbbet tenni a haj és fejbőr egészségéért, éppen ezért fontos volt számunkra, hogy termékeink kemikáliáktól, és más káros anyagoktól mentesek legyenek. Az Oxygeni Hair termékei vegán hatóanyagokat tartalmaznak, nem dúsítjuk semmiféle színezékkel vagy illatanyaggal, a gyártás során pedig nem végzünk állatkísérleteket. Minden termékünk alkalmazható érzékeny bőr és fejbőr esetén, hiszen 100% természetes összetételüknek köszönhetően nem tartalmaznak a bőrt irritáló kemikáliákat és mesterséges anyagokat. Valamint termékeink multifunkcionálisak, egyaránt alkalmazhatjuk őket az egész testünk ápolására és haj- és bőrproblémáink kezelésére. A kezelés hatásos eredménye érdekében fontos otthon is az Oxygeni Hair kemikáliamentes termékeit használni. Nézz szét a termékek között ide kattintva és találd meg a kedvenceidet az otthoni haj és bőrápolásban is!

hajlaminálás

A kezelés lépései

 1. Peeling használata fejbőrre és teljes hajhosszra
 2. Samponos hajmosás kétszer egymást követően
 3. A hajszerkezet megnyitása sav segítségével, így a hatóanyagok a hajszálak belsejéig jutnak és belülről táplálják azokat
 4. Tonizálás és pakolás felvitele, gőzbúra
 5. Hajszerkezet regeneráló koktél befújása teljes hajhosszra
 6. Hajvégápolás
 7. Hajszárítás
 8. Haj kivasalása, tápláló olaj bevasalásával

Körülbelül 120 perc.

A kemikáliamentes hajlaminálás oxigénterápiával

Hajgyógyászati oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely fejbőr és hajgyógyászati probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét. Az oxigénterápia kezelés bármilyen fejbőr és hajgyógyászati probléma esetén használható, és csökkenti a gyógyulási és regenerálódási időt. Nézd meg az oxigénterápiás eredményeinket ide kattintva!

Az oxigénterápiával egybekötve el tudjuk végezni a hajlaminálás kezelést is. Az oxigénterápia és a hajlaminálás együttes hatása egészséges hajszerkezetet eredményez, míg az oxigén és a hatóanyagok belülről táplálják a hajhagymákat, addig a haj laminálás adja meg a külső fényes, egészséges hatást.

hajlaminálás

A kezelés lépései

 1. Peeling használata fejbőrre és teljes hajhosszra
 2. Samponos hajmosás kétszer
 3. A hajszerkezet megnyitása sav segítségével, így a hatóanyagok a hajszálak belsejéig jutnak és belülről táplálják azokat
 4. Tonizálás és pakolás felvitele, gőzbúra
 5. Mélyhidratáló felvitele fejbőrre
 6. Vitamin koktél befújása fejbőrbe
 7. Hajszerkezet regeneráló koktél befújása teljes hajhosszra
 8. Hajvégápolás
 9. Hajszárítás
 10. Haj kivasalása, tápláló olaj bevasalásával

Körülbelül 120 perc.

2023-ban mi úgy gondoljuk a tükörfényes, egészséges és egyenes hajak lesznek a legtrendibbek. És ez nálunk elérhető kemikáliamentesen és roncsolásmentesen. Jelentkezz be hozzánk és profi fodrászaink, valamint a hajlaminálás segítségével búcsút inthetsz a töredezett, nehezen kezelhető, sprőd, száraz és fakó hajadnak!

Slide thumbnail

50 év szakmai tapasztalat – 3 exkluzív fodrász szalon és oktatóközpont

Jelentkezz be hozzánk!bejelentkezés