2023 hírességek frizuratrendjei

2023 hírességek frizuratrendjei

A hírességek frizuratrendjei 2022-ben a 90-es és 2000-es évek visszatéréséről szólt. A színek tekintetében láttuk a ’70-es évek szőkéjének újjáéledését , és sok hírességnél a vörös árnyalatainak imádatát. 2022-ben a fodrászszalonok minden árnyalatot láttak a székben, a fényes réztől a mély cseresznye vörösig. Mindig van néhány kulcsfontosságú hajkorona, amely meghatározza az évet, és a 2023 hírességek frizuratrendjei sem lesznek másként. Az „új év, új én” kifejezés mindenki számára mást jelent. Ha nálad azt, hogy változtass a hajszíneden, vagy akár egy nagy, drámai vágásra szánod rá magad, akkor jó helyen jársz. Mit tartogatnak tehát a 2023 hírességek frizuratrendjei? Olvasd el cikkünket és tudd meg, melyek lesznek az új év legdivatosabb hajviseletei!

2023 hírességek frizuratrendjei a hajszínben

Gyertyafényes barna

Hailey Bieber, Cara Delevingne és Kaia Gerber már kipróbálta az arany színű, szó szerint borostyánsárgán világító hajszínt. A gazdag és meleg tónusokat ötvözve minden bőrtónushoz illeszkedik, és nem igényel karbantartást. A telet jellemző sötét éjszakáknak és csillogó fényeknek megvan a maga hangulata. A gyertyafényes barna egy olyan hajszíntrend, amely tökéletes választás ilyenkor. Miért is? A finoman kevert, fényes színnek köszönhetően a melegség visszatükröződik, ha megvilágítják a hangulatos, alacsony fényerősségű lámpák és a csillogó karácsonyfa fényei. A szín még a meglehetősen zord napfényben is ragyog, amely segít átvészelni a szürke téli időjárást és egészséges tündöklést ad az arcbőrnek.

2023 hírességek frizuratrendjei

Rezes árnyalatok

Ha esetleg lemaradtál volna róla, mostanában úgy tűnik, hogy 2023 hírességek frizuratrendjei közé tartoznak a rezes árnyalatok. Példátlan módon sok híresség akik nem gyakran változtatnak megjelenésükön is a kiemelkedő árnyalatot választották. Korábban, 2021-ben tudtuk, hogy valami készülődik, amikor Gigi Hadid vörös hajúként szerepelt a Met Gálán, Bella Hadid parókával próbálta ki a színt, Dua Lipa pedig a Versace kampányában jelent meg hosszú, gesztenyebarna tincsekkel. Azóta a felkapott árnyalat csak felgyorsult, 2022-ben olyanok, mint Doja Cat friss vörös hajjal kezdték az új évet, és sokan gyorsan követték ezt a hajtrendet. Legutóbb még Sydney Sweeney is pikánsabb tónusokra cserélte jellegzetes szőke hajszínét. 2023-ban sem kell megfeledkeznünk a vörös különböző tónusairól, az eperszőkétől a csillogó rézig egészen a gazdag bordóig. Szóval válassz. Van a vörösnek olyan árnyalata, ami neked lett kitalálva.

2023 hírességek frizuratrendjei
Hajszín védelem

Használd a Colour Shield termékcsaládot festett hajra, és győződj meg róla, hogy megfelelően gondoskodsz hajad egészségéről. A COLOUR SHIELD HAIRWASH hajszínvédő sampon a festett haj színét megőrizve tisztítja meg a hajszálakat a szennyeződésektől. Az organikus olajokat és vitaminokat tartalmazó sampon beburkolja a festés során roncsolódott felhámot, megerősíti a hajszálakat és megvédi a hajszínt a kopástól. COLOUR SHIELD TREATMENT pedig mélyen ápol és ezáltal segít megőrizni a haj intenzív színét és fényét. A festett haj hajlamos az átlagosnál jobban kiszáradni, ezért fontos, hogy a hajápolási rutinodba beépítsd a mélytáplálást legalább heti egy alkalommal. Látogass el a Szabó Imre szalonok egyikébe, és szerezd be őket!

natulique

2023 hírességek frizuratrendjei a hajvágásban

Bixie

Tavaly a mixie-vágás került a középpontba, de 2023-ban folytatódni fog a merész rövid hajvágás. Tehát a rövid haj még mindig divat! Miközben szeretjük a kevés karbantartást igénylő megjelenést, imádjuk a határozott rövidítést is, amelyhez szükség lehet egy kis extra stílusra. Lépj be a bixie-be, az idei szezon legmenőbb hibrid esztétikájába. Egy kis bob és egy kis pixie. Kész is ez a szuper rövid, bozontos frizuratrend. A bixie számos elegáns formában és méretben is elkészíthető. Találd meg a hozzád legjobban illőt!

Bob

Nem meglepő, hogy a bob bekerült a 2021 hírességek frizuratrendjei közé is. Végül is ez kevésbé trendi, és inkább időtlen hajvágás. Legyen szó az egészen rövidtől a félhosszúig, a bob egy olyan hajviselet, amely mindig divatos lesz. Nem beszélve arról mennyire elegáns tud lenni ez a hajkorona.

Farkasvágás

A bozontos hajvágás nem teljesen új. A szaggatott, réteges haj megjelenését, jellemzően rengeteg textúrával, már az 1970-es években népszerűsítették, de 2023 hírességek frizuratrendjei közé is visszatért. Amit látszólag mindenki kipróbált már Miley Cyrustól és Selena Gomeztől Billie Eilishig és Jennifer Lopezig, az nem teljesen az ami évtizedekkel ezelőtt volt divat. Első pillantásra egynek tűnhetnek, de elmondjuk, hogyan lehet észrevenni a különbségeket. A márna és a bozontos vágás hibridje, a farkasvágás kevésbé összpontosít az arc keretező rétegeire, és felhívja a figyelmet a fejtetőre. Ez azt jelenti, hogy az összes térfogat és szaggatott réteg a fejbúbból jön létre, létrehozva azt a márnaszerű formát. Egy másik különbség, hogy a farkasvágás fokozza a kontrasztot azáltal, hogy nagy térfogatú és rövid darabok vannak a tetején, valamint vékony és hosszabb darabok alul.

2023 hírességek frizuratrendjei

Hajápolási tippek az új évre

Ha szeretnéd az új évet új hajviselettel indítani, akkor ez a megfelelő idő arra, hogy kipróbáld a 2023 hírességek frizuratrendjei egyikét! Viszont ne feledd, hogy a trendi haj megléte mellett fontos, hogy hajad egészséges legyen. Ehhez elengedhetetlen a fejbőr- és a haj megfelelő ápolása. Olyan termékeket érdemes vásárolni, amelyek természetes anyagokból állnak, így új életre keltve hajadat. Oxygeni Hair termékeink 100%-ban természetes eredetűek, és számos hajproblémára nyújtanak megoldást természetes úton. Javasoljuk továbbá oxigénterápiás kezelésünket is, mely az immunrendszer erősítésén alapszik, így bármilyen haj- vagy fejbőrprobléma esetén alkalmazható. Szerezd be te is termékeinket!

Hajregeneráló kezelések

Frizurád egyik legszembetűnőbb éke a megjelenésednek. Nagyon fontos, hogy időről időre részt vegyünk egy, a hajunknak megfelelő hajregeneráló kezelésen, hiszen napjainkban rengeteg káros dolog érintkezik a hajszálakkal, rengeteg kemikália jut be a hajszálak belsejébe, amivel ha nem foglalkozunk, hosszú távon baj származhat belőle. A kezeléseket leginkább hajfestés, melírozás mellé ajánljuk. Szalonjainkban ezek a kezelések természetesen elérhetőek, itt további információkat találsz ebben a témában.

Válaszd a kemikáliamentes hajfestést!

A Natulique a legkíméletesebb hajfesték a világon, 100%-ban ammóniamentes, mégis kiemelkedő teljesítményű. Képes a fehér vagy ősz hajszálak 100%-os elfedésére, illetve akár négy árnyalatot is világosít a természetes hajszínen. A Natulique termékcsaládja egy rendkívül tartós, mégis 98,02 %-ban kemikáliamentes hajfestés lehetőségét kínálja a tudatos vendégek és fodrászok számára. Kifejezetten ajánlott érzékeny fejbőrű és gyengébb hajminőséggel rendelkező vendégek számára is. Az érzékelhető gyengédség és a nagyszerű eredmények a különböző kiváló minőségű olajos bázisú organikus kivonatoknak és natúr olajkivonatoknak köszönhetőek, amelyek használata megvédi a haj szerkezetét a festési folyamat közben.

Oxigénterápia

Az oxigénterápia az immunrendszer erősítésén alapszik. Ennek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. Kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott. Ha pedig kipróbálnád oxigénterápiás kezelésünket, látogass el weboldalunkra!

Kérd te is a legtrendibb frizurákat a több évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkező Szabó Imre mesterfodrászaitól. Legyen szó hajfestésről, hajvágásról, barber hajvágásról vagy alkalmi frizuráról, ide kattintva nálunk megkapod álmaid hajkoronáját!

Slide thumbnail

50 év szakmai tapasztalat – 3 exkluzív fodrász szalon és oktatóközpont

Jelentkezz be hozzánk!bejelentkezés

Hírességek, akik nálunk jártak

Feng Ya Ou – zenész rendszeres vendége szalonunknak. Mindig stílusos hajáról pesti szalonunk szakemberei gondoskodnak. Szívesen próbálja ki különböző hajerősítő kezeléseinket is, mint az oxigénterápia, ami feltölti a fejbőrt vitaminokkal és értékes ásványi anyagokkal.

Mádai Vivien család mellett is tudatosan építi a karrierjét. Néha ő is megenged magának egy kis kényeztetést, ilyenkor szépségét top stylist fodrászaink hozzáértő kezeire bízza. „A szalonban rendkívül ügyes és kreatív szakemberek dolgoznak. Imádom, hogy minden alkalommal megszépülve, megújulva és felfrissülve térhetek vissza mindennapi teendőimhez!

Árpa Attila számára is nagyon fontos, hogy megjelenése mindig rendezett legyen. Ha új, trendi hajstílusra vágyik, szalonjaink munkatársait keresi fel, így mindig képes a legjobb formáját hozni. „A rohanó hétköznapokban is fontos az ápolt külső. A Szabó Imre Hair & Beauty szakemberei ebben igazán profik!

Kocsis Korinna, a gyönyörű modell szépségéről budai szalonunk szakemberei gondoskodnak. Gyönyörű hosszú haját top stylist fodrászaink veszik kezelésbe, Korinna emellett szívesen kéri oxigénterápiás kezelésünket is, ami serkenti a haj növekedését és gyönyörű fényt ad a hajnak. „A szalon munkatársai nem csak remek szakemberek, de értelmesek, szuperek és kedvesek!”

Polyák Lillát és Gömöri András Mátét szintén egy esküvői fotózás keretében ismertük meg, ahol fodrászunk és sminkesünk készítette a Budapesti Operettszínház tehetséges művészei számára az esküvői sminket és frizuravariációkat.

Miller Zoltán rendszeresen budai szalonunkban töltődik fel. „Kedves férfi társaim! Szeretnétek egy órát kellemesen pihenni, ezalatt megszépülni és megfiatalodni? A Szabó Imre Hair & Beauty-ban a professzionális anyagok, a tökéletes munka és a diszkréció mellett korrekt árakkal várnak mindenkit. Csak ajánlani tudom ezt az élményt!”

Iszak Eszti modell és műsorvezető a Big Day magazin fotózása alkalmával szépült top stylist fodrászunk kezei között. A visszafogott, egyedi ruhákhoz egy igazán klasszikus frizurát alkotott fodrászunk.

Kerényi Miklós Máté, a Budapesti Operettszínház tehetséges művésze is szerepelt az Esküvő Classic Magazin egyik számában, szakembereink pedig örömmel vállalták a színész frizurájának elkészítését. Szalonunkban örömmel látjuk férfi vendégeinket is, fodrászaink nemcsak a legújabb trendek szerinti férfi hajtrendeket, de klasszikusabb, és elegánsabb megoldásokat is örömmel készítik el az urak kérésére.

Gelencsér Tímea szépségkirálynő minden pillanatában királynőhöz illően tündököl, amely nem volt másképpen az Esküvő Classic Magazin fotózásán sem, ahol profi szakembereink varázsoltak belőle csodaszép menyasszonyt.

Feng Ya Ou – zenész rendszeres vendége szalonunknak. Mindig stílusos hajáról pesti szalonunk szakemberei gondoskodnak. Szívesen próbálja ki különböző hajerősítő kezeléseinket is, mint az oxigénterápia, ami feltölti a fejbőrt vitaminokkal és értékes ásványi anyagokkal.

Mádai Vivien család mellett is tudatosan építi a karrierjét. Néha ő is megenged magának egy kis kényeztetést, ilyenkor szépségét top stylist fodrászaink hozzáértő kezeire bízza. „A szalonban rendkívül ügyes és kreatív szakemberek dolgoznak. Imádom, hogy minden alkalommal megszépülve, megújulva és felfrissülve térhetek vissza mindennapi teendőimhez!

Árpa Attila számára is nagyon fontos, hogy megjelenése mindig rendezett legyen. Ha új, trendi hajstílusra vágyik, szalonjaink munkatársait keresi fel, így mindig képes a legjobb formáját hozni. „A rohanó hétköznapokban is fontos az ápolt külső. A Szabó Imre Hair & Beauty szakemberei ebben igazán profik!

Kocsis Korinna, a gyönyörű modell szépségéről budai szalonunk szakemberei gondoskodnak. Gyönyörű hosszú haját top stylist fodrászaink veszik kezelésbe, Korinna emellett szívesen kéri oxigénterápiás kezelésünket is, ami serkenti a haj növekedését és gyönyörű fényt ad a hajnak. „A szalon munkatársai nem csak remek szakemberek, de értelmesek, szuperek és kedvesek!”

Polyák Lillát és Gömöri András Mátét szintén egy esküvői fotózás keretében ismertük meg, ahol fodrászunk és sminkesünk készítette a Budapesti Operettszínház tehetséges művészei számára az esküvői sminket és frizuravariációkat.

Miller Zoltán rendszeresen budai szalonunkban töltődik fel. „Kedves férfi társaim! Szeretnétek egy órát kellemesen pihenni, ezalatt megszépülni és megfiatalodni? A Szabó Imre Hair & Beauty-ban a professzionális anyagok, a tökéletes munka és a diszkréció mellett korrekt árakkal várnak mindenkit. Csak ajánlani tudom ezt az élményt!”

Iszak Eszti modell és műsorvezető a Big Day magazin fotózása alkalmával szépült top stylist fodrászunk kezei között. A visszafogott, egyedi ruhákhoz egy igazán klasszikus frizurát alkotott fodrászunk.

Kerényi Miklós Máté, a Budapesti Operettszínház tehetséges művésze is szerepelt az Esküvő Classic Magazin egyik számában, szakembereink pedig örömmel vállalták a színész frizurájának elkészítését. Szalonunkban örömmel látjuk férfi vendégeinket is, fodrászaink nemcsak a legújabb trendek szerinti férfi hajtrendeket, de klasszikusabb, és elegánsabb megoldásokat is örömmel készítik el az urak kérésére.

Gelencsér Tímea szépségkirálynő minden pillanatában királynőhöz illően tündököl, amely nem volt másképpen az Esküvő Classic Magazin fotózásán sem, ahol profi szakembereink varázsoltak belőle csodaszép menyasszonyt.