Légy csapatunk fontos tagja, aki segíti a szalonok mindennapi működését!

Ha szeretsz emberekkel kommunikálni és van is már benne tapasztalatod, érdekel a hajápolás, szereted, hogy környezeted mindig rendben legyen, annak érdekében, hogy minden gördülékenyen tudjon működni, akkor rád van szükségünk!

Újbudai szalonunkba egy olyan teljes munkaidős koordinátor/recepciós/eladói pozícióba keresünk munkatársat, aki szívesen foglalkozik a vendégekkel, intézi a foglalásokat, tartja a kapcsolatot az irodával és jelenlétével, illetve munkájával támogatja a fodrászok munkáját is!

szi oktatás 3

Tanulj!

szi oktatás1

Fejlődj!

szi oktatás 2

Légy csapatunk fontos tagja!

Mit várunk el tőled?

  • Angol nyelvtudás szóban és írásban

    Sok külföldi vendéget fogadunk szalonjainkban, ezért szükséges, hogy legalább alapszinten tudj angolul és le tudj folytatni velük egyszerű, hétköznapi párbeszédeket.

  • Mosolygós, kedves személyiség

    Vendégeinkre nagy hatással van az, hogy milyen fogadtatásban részesülnek szalonjainkban, ezért olyan lelkes, kedves és segítőkész munkatársat keresünk, aki velük és a fodrászainkkal is megértő és türelmes tud lenni minden szituációban.

  • Csapatban, de önállóan is szívesen dolgozol

    Nálunk a csapatmunka és az közös munkavégzés elengedhetetlen részét képezi a mindennapjainknak. Fontos, hogy helyt tudj állni és mindig kivenni a részed a munkából, lelkiismeretesen elvégezni a feladatok rád eső részét!

  • Kiváló problémamegoldó képesség

    Lehetnek olyan szituációk , ahol magadra és a következetességedre kell majd támaszkodnod, természetesen bármikor tudsz kérni segítséget kollégáidtól, hiszen egy nagy csapat vagyunk és egymásért is dolgozunk!

  • Előnyt jelent, ha van termékeladási tapasztalatod és érdekelt vagy a marketing (tartalomgyártás) területén is

    Szalonjainkban többféle kemikáliamentes terméket is forgalmazunk, melyeket máshol a városban nem lehet megtalálni, például a Natulique termékei, ezért fontos, hogy tudd megfelelően a vendégeink számára ajánlani őket.

    Emellett fontos, hogy az online térben is látható legyen, nagy hangsúlyt fektetünk weboldalunkra, illetve közösségi média oldalainkra, melyek jó működése érdekében fontos a koordinátorok munkája, hogy megfelelő képek és videós anyagokkal tudjunk dolgozni.

 Miért érdemes csatlakozni a Szabó Imre szalonok csapatához?

Nos, egyrészt egy elismert és híres fodrász brand részese lehetsz, amely az ügyfelek számára kifogástalan szolgáltatást és stílusos frizurákat kínál. Másrészt luxus szalonban töltheted a munkanapjaidat, kellemes családias társaságban és lehetőséged lesz folyamatosan fejlődni, megismerkedhetsz saját márkáinkkal és csapatunk értékes tagja lehetsz!

Amit nyújtani tudunk:

  • Hosszútávú, stabil teljes munkaidős munkaviszony

    8 órás munkavégézés, heti 40 óra

    Program: 10:00-18:00

  • Fiatalos, lendületes csapat

    Csapatunk mind lelkes és fiatal fodrászokból és koordinátorokból áll, akik mindig szívesen látják az új kollégákat és segítségükre vannak a betanításban is!

  • Versenyképes fizetés

    Igyekszünk olyan bérezést adni, ami versenyképes, de a teljesítményed alapján idővel akár növekedhet is.

  • Exkluzív, modern a munkakörnyezet

    Munkavégzés helye az Újbudai szalonunk, mely nemrég lett teljesen felújítva, de továbbra is szépítgetjük és alakítgatjuk.

    Pontos cím: 1117. Budapest, Alíz utca 6/b. A épület, Földszint: 8.ajtó

  • Kemikáliamentes anyagok

    Szalonjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kemikáliamentes hajápolási termékek és kezelések. Ezért vendégeink és munkatársaink is sokkal kevesebb kemikáliát kell belélegezniük és kontaktusba lépniük az ilyen anyagokkal.

  • Kiemelkedő szakmai háttér és fejlődés

    Szalonjainkban különböző oktatások zajlanak, melyeken akár koordinátoraink is részt vehetnek, ilyenek a termékeladási oktatásaink is.

  • Marketing fejlődési lehetőség

    Nálunk marketing oktatások is zajlanak és a hétköznapokban is tapasztalatot szerezhetsz, hiszen sok tartalom és kampány vagy promocios terv összeállításában tudsz közreműködni. Így ezen a területen is van lehetőség fejlődni!

Munkavégzés helye

Szabó Imre Hair & Beauty Újbuda

Felkeltette érdeklődésedet ez a munkalehetőség?

Akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni fényképes önéletrajzzal az info@szaboimre.hu email címen és munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Várunk csapatunkba!

ÉRDEKEL!