elegans hajfonatok

Kényelmes és elegáns hajfonatok az üdítő megjelenésért

Idén nyáron komoly hajfonatőrület vonul végig szerte a világon. A bonyolultabb, stílusos, nőies és kényelmes frizura mindenkit lázban tart, aki szereti változatosabbá tenni a hajviseletét. Ez a cikk neked szól, ha szeretnéd te is elegáns hajfonatok segítségével lenyűgözni a környezeted. Ráadásul az egyszerűbb változatokat te is könnyedén elkészítheted.

Francia fonat – egyszerű és elegáns hajfonatok

A nyár kedvenc frizurái az elegáns hajfonatok, melyek közül a legismertebb a francia fonat. Ezt a klasszikus technikát többnyire már óvodában megtanulják a kislányok. Könnyen begyakorolható és rendkívül mutatós frizura, mely egyszerre kelt trendi és klasszikus hatást. A három tincsből készült fonat készülhet szorosan fonva, de lazán is, sőt néhány kihúzott tinccsel nagyon fesztelen hatást kelt. Némi gyakorlást követően könnyen elkészíthető segítség nélkül is az elegáns hajfonatok legismertebb változata.

elegans-hajfonatok

Dupla fonat – egyszerű és trendi viselet

A dupla fonat egyszerű, de nagyszerű frizura, mely készülhet többek között francia vagy parketta fonással is. Utóbbi lényegében a francia fonás extra változata. A fonat a fejtetőn kezdődik és folyamatosan extra tincsek kerülnek a három alaptincshez oldalról. A dupla fonat lényege, hogy két copf készüljön. Az elegáns hajfonatok között ez igazán mutatós és praktikus hajviselet, biztosan nem fog a szemedbe lógni a hajad. Legyen szó hétköznapi vagy alkalmi viseletről, ez a fonat mindig jó választás. A két copf fonható szorosra, így tartósabb viseletet biztosít, akár sportoláshoz is alkalmas. Azonban különleges alkalmakra a fonat tincseit érdemes kissé meglazítani vagy szalagot fonni bele, így mutatósabbá tehető a frizura. Az elkészítését bízhatod profira, de némi gyakorlást követően ez a fonástípus is könnyen elsajátítható, így te is könnyedén elkészítheted.

elegans-hajfonatok

Koszorúfonat – van benne valami különleges

Az elegáns hajfonatok közé sorolható a koszorúfonat, mellyel feldobhatod a megjelenésed, de elegáns alkalmakra is tökéletes választás. A kifinomult fonat elkészítése során koszorú alakban kerül elrendezésre a fonat körben a fejen. Bohókásan elegáns fonat, mely például esküvőkre is tökéletes választás. Ehhez kicsit több kézügyesség és gyakorlás szükséges, mint a korábbi fonatokhoz, de az egyszerűbbek némi gyakorlást követően könnyen kivitelezhetőek. A bonyolultabb változathoz azonban érdemes szakember segítségét igénybe venni.

Amennyiben valóban tökéletes hajfonatra vágysz, inkább bízd szakemberre az elkészítését! Jelentkezz be hozzánk és látogass el budai vagy pesti szalonunk egyikébe, ahol profi fodrászaink megalkotják a számodra tökéletes hajfonatot!

Tudtad, hogy a tökéletes megjelenés érdekében minden frizuránál ügyelni kell a megfelelő hajápolásra? Így van ez az elegáns hajfonatok esetében is! Amennyiben egészséges és gyönyörű hajkoronára vágysz, válaszd te is a 100 %-ban natúr és vegán Oxygeni Hair Vitamin Serumot! Elősegíti a haj növekedését, továbbá vitaminokkal és ásványi anyagokkal táplálja a hajat. A tökéletes hatékonyság érdekében próbáld ki az Oxygeni Hair hajerősítés, hajnövesztés serkentő anti-aging csomagjában!

elegans hajfonatok

Afro hajfonat – izgalmas és vagány hajviselet

Ki ne ismerné az afro hajfonatot? Ez a nagyon mutatós hajfonat hangsúlyossá teszi a megjelenést és vonzza a tekintetet. Szoros és strapabíró frizura, mely minden alkalomra tökéletes választás, sőt sportoláshoz is ajánlott, hiszen a legkeményebb edzést is kibírja. Ehhez a különleges és szép fonathoz mindenképpen érdemes profi szakember segítségét igénybe venni.

elegans hajfonatok

Színes fonatok – így lehet igazán kitűnni a tömegből

Ezek az elegáns hajfonatok az önmagában lenyűgöző, vagány hajszínválasztás által lesznek igazán különlegesek. Szóval ezeknél a frizuráknál valójában teljesen mindegy, hogy milyen fonattal készülnek. Ha úgy érzed, hogy kipróbálnál egy új színt idén nyáron és elég bevállalós is vagy az extrém árnyalatokhoz, akkor itt az idő! Nagyszerű választás nyári partikra, esküvőkre, illetve bármilyen rendezvényre, ahol szeretnél kitűnni a tömegből.

elegans-hajfonatok

Bármilyen frizuráról van is szó, ne feledd, hogy csak az egészséges haj lehet igazán szép! Ebben segít neked az oxigénterápia kezelés! Az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően a látványos eredmény garantált. Látogass el hozzánk és próbáld ki te is a 100%-osan megbízható és kockázatmentes oxigénterápia kezelést!