Hajnövesztés oxigénterápiával

Az oxigénterápia egyedülálló fejbőr és hajkezelés, melynek során alapos kéregtelenítést követően, magasnyomású oxigén segítségével, egy 59-féle vitaminból és ásványi anyagból álló hatóanyag-koncentrátumot juttatunk a fejbőr mélyebb rétegeibe, egészen a hajhagymák gyökeréig. A koncentrátum hajnövesztés serkentő hatással bír, így olyan vendégeknek is ajánljuk, akik nem fejbőrproblémát szeretnének kezelni, hanem a hajszálak gyorsabb növekedését elősegíteni

A kezelések gyakoriságát és az otthoni hajápolási programot hajgyógyász szakemberünk a terápiát megelőző konzultáció és mikrokamerás hajdiagnózis során állítja fel, így teljesen személyre szabják számodra az oxigénterápiát

Hajnövesztés oxigénterápiával

Számos környezeti és lelki tényező van, ami miatt lelassulhat vagy kudarcba fulladhat a hajnövesztés. Ilyenek például a stresszes életmód, feldolgozatlan traumák, hormonális zavarok, egészségtelen életmód, táplálkozási zavarok, káros szenvedélyek vagy fejbőrünk vegyianyagokkal és szennyezett levegővel való napi szintű érintkezése.

Erre kínál egyszerű megoldást az oxigénterápia! Fokozza a hajhagymák vér-, oxigén-, vitamin- és ásványi anyag ellátását és ezáltal új életre kelti a hajszálakat.  A hajhagymák fellélegeznek, megindul a hajnövesztés, erősödnek és sűrűsödnek a hajszálak.

Milyen hatással bír a kezelés a hajhagymákra és fejbőrre?

  • revitalizálja a sérült és gyenge hajat, hidratálja a fejbőrt és a hajszálakat
  • elősegíti a hajszálak megerősödését, sűrűsödését és növekedését
  • hajnövesztés serkentő hatással bír
  • segít új életre kelteni a hajhagymákat
  • regenerálja az igénybevett, szőkített, károsodott hajat
  • mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel értékes hatóanyagokkal
  • elősegíti a sejtregenerálódást
  • stabilizálja a bőr pH értékét

Kocsis Korinna ajánlásával

Az oxigén felelős a létfenntartásunkért és sejtjeink gondtalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és az olyan problémák kialakulásához, mint a hajhullás vagy hajgyengülés, fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetek.

Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, így javul a hajas fejbőr állapota és megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.Az oxigén vérkeringés-javító hatással bír, így segíti elő a kollagén képződést, ami elengedhetetlen az egészséges hajkorona és az eredményes hajnövesztés érdekében.

Fejbőrproblémák esetén már az első 1-2 kezelés után látványos a változás. 4 – 6 hét kezelés után tapasztalható a hajmosáskor a leszámolható hajvesztés jelentős csökkenése. 10 alkalmas teljes kúra látványos eredményeket mutat a hajnövesztés terén. A kezelést folyamatosan, hetente vagy kéthetente egy alkalommal végezzük. A fenntartó kezelést havonta 1 alkalommal javasoljuk.