Kezdőoldal / BLOG / Hajnövesztés oxigénterápiával

Hajnövesztés oxigénterápiával

Hajnövesztés oxigénterápiával

Hajnövesztés Oxigénterápiával

Mi az az Oxigénterápia? Röviden összefoglalva…

 • Egy egyedülálló fejbőr és hajkezelés, melynek során alapos kéregtelenítés mélynyomású oxigén segítségével egy 49-féle vitaminból és ásványi anyagból álló hatóanyag-koncentrátumot juttatunk a fejbőr mélyebb rétegeibe, egészen a hajhagymák gyökeréig.
 • A vitaminkomplexum hajnövekedés-serkentő hatással bír, így olyan vendégeknek is ajánljuk, akik nem fejbőrproblémát szeretnének kezelni, hanem a hajszálak gyorsabb növekedését elősegíteni
 • A kezelések gyakoriságát és az otthoni hajápolási programot hajgyógyász szakemberünk a terápiát megelőző konzultáció és mikrokamerás hajdiagnózis során állítja fel, így teljesen egyénre szabják számodra az oxigén terápiát
 • A magas minőségű hatóanyagokkal végzett oxigénterápiás fejbőrkezelés jelenleg egyedül nálunk elérhető az országban
hajnövesztés

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY

Hajgyógyász-fodrászok profi csapata

A legjobb fodrászt keresed, akire rámered bízni féltett hajad? Hajgyógyászainknál a legjobb kezekben leszel.

Milyen hatással bír a kezelés a hajhagymákra és fejbőrre?

 • Revitalizálja a sérült és gyenge hajat, azonnal hidratál
 • Elősegíti a hajszálak megerősödését és sűrűsödését
 • Segít megfékezni a hajhullást és új életre lehelni a hajhagymákat
 • Javítja a faggyúmirigyek működését, ezzel megszünteti a nem megfelelő faggyútermelésből eredő száraz és viszkető fejbőrt, korpásodást és a hajszálak szárazságát
 • Segít regenerálódni az olyan eljárások során meggyötört hajnak, mint a nem megfelelő, drasztikus szőkítés, hajfestés stb.
 • Beindítja regenerációs folyamatokat és a kollagén képződést
 • Mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel speciális hatóanyagaival és orvosi oxigénnel

Miért pont az oxigénkezelés?

Az oxigén felelős a létfenntartásunkért és sejtjeink gondtalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és az olyan problémák kialakulásához, mint a hajhullás vagy hajgyengülés, fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetek.

Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, így javul a hajas fejbőr állapota és megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.Az oxigén vérkeringés-javító hatással bír, így segíti elő a kollagén képződést, ami elengedhetetlen az egészséges hajkorona érdekében.

hajnövesztés

UTÓÁPOLÁS

Az OXYGENI HAIR mindenmentes termékeivel

Oxygeni Hair termékeink 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, 100%-ban kemikália-, parabén-, SLES-SLS- és szilikonmentes készítmények. Illatallergén és színezék sem található bennük. Kozmetikumaink vegán termékek, nem támogatunk és nem végzünk állatkísérleteket a gyártás során. A 14 termékből álló Oxygeni Hair hajápolók az oxigénterápiás kezelés komplex termékcsaládja, amely a haj- és fejbőr típusának és állapotának megfelelő ápolást biztosít.

Kérd hajgyógyász szakemberünk segítségét a megfelelő otthoni hajápoló csomag összeállításában!

A kezelés folyamata

Kéregtelenítés      I     Tisztítás      I     Hidratálás     I     Oxigénellátás

Egyedi szisztémára épülő kezelés. Az eljáráshoz használt orvosi sterilitású anyagok és eszközök biztosítják a maximális higiéniai feltételeket! 

A mélynyomású oxigén-kezelés megkezdése előtt mikrokamerás fejbőr és hajszerkezet diagnózist végzünk, mely 300-szoros nagyításban tárja fel a fejbőr és hajszálak struktúráját és az esetleges problémákat.

1, A kezelés első lépésként fodrász szakemberünk speciális hatóanyagú termékekkel mossa és ápolja vendégünk fejbőrét és haját, megtisztítja a fejbőrt a szennyeződésektől, valamint a fejbőr irritációját is csillapítja, ezzel előkészítve a fejbőrt a kezelés második fázisára.

2, Második lépésként egy intenzív kéregtelenítést végzünk, melynek során növényi enzimek segítségével 3 lépésben eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, és pórusmélységig ható tisztítást végzünk annak érdekében, hogy a további hatóanyagok akadály nélkül juthassanak a bőrbe.

A növényi enzimek (papain enzim – egyes gyümölcsökben (papaja, ananász) található fehérjebontó és hámképző hatású enzim, mely közel semleges kémhatás mellett működik, és biológiai peelingként alkalmazható.) keratin oldó, puhító hatásúak, ezáltal alkalmasak pl. korpás-szeborreás bőrök kezelés előtti felpuhítására.

Az oxigén kezelés előtt mindig megfelelő kéregtelenítést kell végezni, hogy a bőr mélyebb rétegekbe eljusson a hatóanyagok. Kéregtelenítéskor az elhalt sejtek feloldódnak, az egészséges sejtek új életre kapnak és hosszabb élettartamot nyernek.

A – zsíroldás

B – C letapadt hámsejtek eltávolítása

D – A ph visszaállítása, így befogadó lesz a bőr

3, Fodrász – hajgyógyász szakemberünk a kéregtelenítés után, speciális hatóanyag-komplexumot állít össze mikrofinomságú szérumokkal, melyek 49 féle ásványi anyagot és vitaminokat tartalmaznak.  Speciális szórófej segítségével, a szérumokat mélynyomású tiszta orvosi oxigénnel juttatja be fodrászunk a hatóanyagokat a fejbőr mélyére, így a hajhagymák oxigénellátása azonnal elkezdődik. A hatás már egy kezelés után is érezhető, látható.

4, A hatóanyag-koncentrátum fejbőrbe való bejuttatás után fodrászunk megszárítja a hajad, és hajápolási tanácsadással egészíti ki a kezelést, melynek során információt kapsz arról, otthon hogy ápold fejbőröd és hajad, mit érdemes kerülnöd és milyen speciális anyagokat érdemes használnod a sűrű, erős, egészséges haj eléréséhez és megtartásához.

Fejbőrproblémák esetén már az első 1-2 kezelés után látványos a változás. 4 – 6 hét kezelés után tapasztalható a hajmosáskor a leszámolható hajvesztés jelentős csökkenése. 10 alkalmas teljes kúra látványos hajnövekedést eredményez. A kezelést folyamatosan, hetente vagy kéthetente egy alkalommal végezzük. A fenntartó kezelést havonta 1 alkalommal javasoljuk.

hajnövesztés

 KONTRAINDIKÁCIÓK 

Mit tehetünk és mit nem a kezelés megkezdése előtt és után?

 • Mit kerüljünk a kezelés előtt és után?

  • A kezelés előtti és utáni legalább 1 hétben kerüljünk bármilyen kémiai műveletet. Közvetlenül hajfestés után nem is érdemes oxigénterápiás kezelésre menni, mivel van olyan hajfesték, ami kophat a kezelés során.
  • A kezelés napján és a kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.
  • A kezelés előtt és után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.
  • A kezelés után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.
  • A kezelés után 48 órán keresztül tilos a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni (érzékeny a kéregtelenített bőr).

Mit javaslunk a kezelés megkezdése előttre és utánra?

 • A kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt vigyél be a szervezetedbe (zöldségeket, gyümölcsöket).
 • A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére, igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet.
 • Próbálj meg időben lefeküdni a kezelés előtti napokon, és biztosítani szervezetednek a 8 órai éjszakai pihenés

Fontos tudnivalók:

 • A kezelés teljesen biztonságos terhes nők vagy gyermekek esetében is!
 • A diagnózis és a kezelési terv felállításához szükségesek lehetnek további laborvizsgálatok és orvosi szakvélemények, amelyeket a hajgyógyász kérhet (belgyógyászati, teljes vérkép- góckutatással és autoimmun képpel, endokrinologiai (hormon) vizsgálat szintén vérvételből, fogászati vizsgálat, nőgyógyászati vizsgálat, ételallergia vizsgálat (glutén, laktóz stb.)
 • Az Oxygeni Hair oxigénterápia kezelés alkalmas bármely hajgyógyászati kezelés (hajbeültetés, lézeres, dermarolleres, szteroid injekciós vagy gyógyszeres kezelés) kiegészítésére, de mindenképpen tudasd róla Oxygeni Hair hajgyógyászodat.
 • A kezelés során használt termékek és az otthoni hajápolók natúr kozmetikumok, állatkísérlettől mentesek és és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

Oxigénterápiánk kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, melynek köszönhetően kemikáliák és ezek mellékhatásai nélkül biztosítja a maximális hajnövekedést!

hajnövesztés

OXIGÉNTERÁPIA ÁRAK

Hajgyógyászati tanácsadás - Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis - 30 perc5.000 Ft
Egy alkalmas Oxigénkezelés férfiak és rövid hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát - 90 perc)20.000 Ft
Egy alkalmas Oxigénkezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát - 90 perc)22.900 Ft
Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény férfiak és rövid hajú vendégeinknek - 60 perc15.000Ft/alkalom
Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény fél- és hosszú hajú vendégeinknek - 60 perc18.000 Ft/alkalom
5 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára (1 alkalom regenerálás + 1 db ajándék hajvágás)75.000 Ft
5 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára (1 alkalom regenerálás + 1 db ajándék hajvágás)90.000 Ft
10 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára (1 alkalom regenerálás + 2 db ajándék hajvágás)150.000 Ft
10 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára (1 alkalom regenerálás + 2 db ajándék hajvágás)180.000 Ft

AZ ÉLETERŐS, HOSSZÚ, DÚS HAJÉRT

Az oxigénterápia nemcsak fejbőr és hajproblémákra nyújt hosszú távú megoldást. Speciális összetételének köszönhetően a vitaminkomplexum serkenti a hajnövekedést, és megerősíti a meggyengült, vékonyszálú hajat is. Ha csak szeretnéd szebbé tenni a hajkoronád, akkor is tökéletes választás az oxigénterápia. Már a 2-3 kezelés után észlelhető a gyorsabb hajnövekedést, de ha egy teljes 10 alkalmas kúrát végigcsinálsz, rendkívül látványos változásra számíthatsz.

A hatóanyagok fényessé, erőssé és selymessé teszik a frizurád, miközben a hajsűrűséged is nő és a hossza is gyorsabb növekedésnek indul.

Fejbőrproblémákra és hajhullásra ajánlott oxigénterápiánkat a szövegre kattintva nézheted meg!

A KEZELÉS FŐ HATÓANYAGAI

Az oxigénterápia során – egy speciális hatóanyag-keverékkel vitaminokkal és 49-féle ásványi anyaggal dúsított, mikrofinomságú oxigént juttatunk a fejbőrbe, amely így szabályosan fellélegzik. A változás szinte azonnal érzékelhető: kezdetben a fejbőr majd a hajszálak is élettel telibbek, erősebbek lesznek, hiszen a mikro-oxigén elkezdi kifejteni hatását a hajhagymákon is. A hatóanyagok intelligens bőrfelismerő molekuláiknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak minden bőrtípushoz (pl. szárazságra hajlamos vagy épp könnyen zsírosodó, korpás fejbőr), így a mélynyomású oxigén terápia mindenki számára megoldást nyújt kortól és nemtől függetlenül.

A kezelés hatóanyagai: Aloe vera, mentol, hyaluronsav, borostyán, bioflavonoidok, fekete nadálytő, panthenol, bromelin, papain, pomelo kivonat, hamamelisz, avokádó, szőlőmag olaj, búzacsíra olaj, petrezselyem olaj, nagy dózisú A- vitamin, C-vitamin, echinácea, körömvirág, mezei zsúrló, D-vitamin, jojoba olaj, vadrózsa kivonat, retinol, E-vitamin

A kezelés során az allergizálás vagy irritáció teljes mértékben kizárt!

VENDÉGEINK VÉLEMÉNYE

“Kipróbáltam már sok csodaszert, vitaminokat, szépségitalokat, de sajnos a hajam sosem nőtt abban a mértékben, ahogy szerettem volna. Elkezdtem oxigén terápiára járni, és már a 2. hónap után elképesztő javulást tapasztaltam.”

Szabolcsi Hanna (22)

“Szerettem volna olyan látványos hajnövést elérni, amit a képeken és videókon is látok, de hiába vigyáztam a hajamra, nem vasaltam, használtam mindenféle csodaszert, úgy éreztem semmi nem történt. Az oxigén kezeléssel végre elértem azt a látványos növést, amire vágytam!”

Juhász Angéla (37)

“Nem hiszek a csodaszerekben, de a természetes dolgokban igen, ezért szerettem volna az oxigén kezelést kipróbálni. Már egy hónapon túl vagyok, és imádom az előtte-utána fotóim :)”

Papp Claudia (46)

SZAKEMBEREK VÉLEMÉNYE

Váczi Krisztián- Hajgyógyász véleménye a kezelésről

Rengeteg otthon elvégezhető és professzionális fejbőrápoló kezelésről hallottam már, melyek némelyike hatásos, de sokszor csalódnak a felhasználók. Az oxigénterápia minden egyes kezelése után jól láthatóak és érezhetőek az eredmények. Különböző haj és fejbőr problémákkal keresnek meg vendégeim a hajhullástól az ekcémáig, nem volt olyan alkalom, hogy ne eredményezte volna a probléma megszűnését a terápia. Persze ehhez az is kell, hogy a vendég komolyan vegye a terápiát és ő maga is mindent megtegyen annak érdekében, hogy fejbőre újra egészséges legyen, ezért minden esetben egy előzetes konzultációt, majd a kezelés után is részletes információt adok, mire kell figyelni.

Már maga a nagy dózisú oxigén is jó hatással van a hajhagymák fejlődésére, a vitaminkoktél, amit ezzel a sejtekbe juttathatunk pedig kiemelkedően fontos anyagokkal járul hozzá mind a bőr, mind a hajhagymák megfelelő működéséhez. Mindig izgatottan várom vendégeim tapasztalatait és figyelem fejbőrük állapotának javulását, hajhullásuk megszűnését és azt, milyen egészséges és élettel teli lesz frizurájuk.

Futó Zsuzsi- Hajgyógyász véleménye a kezelésről

Fodrászként és szakemberként nem engedhetjük meg magunknak, hogy kizárólag a frizura szépségére fókuszáljunk, annak egészségét is vigyáznunk kell, hiszen, ha a gyökereknél jelentkezik a probléma, vághatunk akármilyen hajat, festhetjük bármilyen színűre, a hajon látszani fog, hogy problémája van. Ezért is tartom kiemelten fontosnak a haj és fejbőr jó állapotának fenntartását és segítését, ha a vendégeknek problémáik akadnak.

Ha a hajhagymák nem egészségesek, a haj növekedése lelassulhat, vagy úgy tűnhet, meg is áll, hiszen a hajvégek folyamatosan töredezni fognak. Az oxigénterápia segíti a hajhagymák megerősödését, hogy azok új erőre kapjanak és serkenjen a haj növekedése. Így azok a vendégeink, akik nem tudják növeszteni a hajukat, vagy igazán hosszú hajról álmodnak, megtalálták a megoldást!

HAJGYÓGYÁSZAINK

Jelentkezz be hajgyógyász fodrász szakembereinkhez a forradalmi oxigénterápiára!

Váczi Krisztián

Hajgyógyász 

Pesti szalon

Kuvik Erika

Hajgyógyász 

Budai szalon

Varga Szabolcs

Hajgyógyász 

Budai szalon

Kálmán Beáta

Hajgyógyász 

Pesti szalon

Futó Zsuzsi

Hajgyógyász 

Budai szalon

Patonai Éva

Hajgyógyász 

Pesti szalon

Jelentkezz be exkluzív szalonjainkba, ahol speciális hajgyógyászati oxigénterápiánk segít a gyors és látványos hajnövekedést elérni! Konzultációnk során szakembereink profi tanácsadással is ellátnak, hogyan ápold otthon frizurád a még gyorsabb hatás érdekében!

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel