Kezdőoldal / BLOG / Hajnövesztés oxigénterápiával

Hajnövesztés oxigénterápiával

Hajnövesztés oxigénterápiával

Hajnövesztés Oxigénterápiával

Mi az az Oxigénterápia? Röviden összefoglalva…

 • Egyedülálló fejbőr és hajkezelés, melynek során alapos kéregtelenítés mélynyomású oxigén segítségével egy 59-féle vitaminból és ásványi anyagból álló hatóanyag-koncentrátumot juttatunk a fejbőr mélyebb rétegeibe, egészen a hajhagymák gyökeréig.
 • A vitaminkomplexum hajnövekedés-serkentő hatással bír, így olyan vendégeknek is ajánljuk, akik nem fejbőrproblémát szeretnének kezelni, hanem a hajszálak gyorsabb növekedését elősegíteni
 • A kezelések gyakoriságát és az otthoni hajápolási programot hajgyógyász szakemberünk a terápiát megelőző konzultáció és mikrokamerás hajdiagnózis során állítja fel, így teljesen egyénre szabják számodra az oxigén terápiát
 • A magas minőségű hatóanyagokkal végzett oxigénterápiás fejbőrkezelés jelenleg egyedül nálunk elérhető az országban

Milyen hatással bír a kezelés a hajhagymákra és fejbőrre?

 • Revitalizálja a sérült és gyenge hajat, azonnal hidratál
 • Elősegíti a hajszálak megerősödését és sűrűsödését
 • Segít megfékezni a hajhullást és új életre lehelni a hajhagymákat
 • Javítja a faggyúmirigyek működését, ezzel megszünteti a nem megfelelő faggyútermelésből eredő száraz és viszkető fejbőrt, korpásodást és a hajszálak szárazságát
 • Segít regenerálódni az olyan eljárások során meggyötört hajnak, mint a nem megfelelő, drasztikus szőkítés, hajfestés stb.
 • Beindítja regenerációs folyamatokat és a kollagén képződést
 • Mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel speciális hatóanyagaival és orvosi oxigénnel

Az oxigén felelős a létfenntartásunkért és sejtjeink gondtalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és az olyan problémák kialakulásához, mint a hajhullás vagy hajgyengülés, fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetek.

Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, így javul a hajas fejbőr állapota és megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.Az oxigén vérkeringés-javító hatással bír, így segíti elő a kollagén képződést, ami elengedhetetlen az egészséges hajkorona érdekében.

Fejbőrproblémák esetén már az első 1-2 kezelés után látványos a változás. 4 – 6 hét kezelés után tapasztalható a hajmosáskor a leszámolható hajvesztés jelentős csökkenése. 10 alkalmas teljes kúra látványos hajnövekedést eredményez. A kezelést folyamatosan, hetente vagy kéthetente egy alkalommal végezzük. A fenntartó kezelést havonta 1 alkalommal javasoljuk.

  Otthoni hajápolás 100% natúr termékekkel

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. Az oxigénterápia kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatásosságát és hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

  A kezelés menete

mikrokamerás és manuális hajdiagnózis

kezelési terv felállítása a diagnózis függvényében

otthoni hajápoló csomag ajánlása

életmód tanácsadás

hajmosás hajtípusnak megfelelő samponnal

kéregtelenítés – masszírozás

tonizálás – mélyhidratálás

vitaminok befújása oxigénnel

Fejbőrproblémák esetén már az első 1-2 kezelés után látványos a változás. 4 – 6 hét kezelés után tapasztalható a hajmosáskor a leszámolható hajvesztés jelentős csökkenése. 10 alkalmas teljes kúra a drasztikus hajhullás megszűnését eredményezheti. A kezelést folyamatosan, hetente vagy kéthetente egy alkalommal végezzük. A fenntartó kezelést havonta 1 alkalommal javasoljuk.

KONTRAINDIKÁCIÓK - MIT TEHETÜNK ÉS MIT NEM A KEZELÉS ELŐTT ÉS UTÁN?

Mit kerüljünk a kezelés előtt és után?

 • A kezelés előtti és utáni legalább 1 hétben kerüljünk bármilyen kémiai műveletet. Közvetlenül hajfestés után nem is érdemes oxigénterápiás kezelésre menni, mivel van olyan hajfesték, ami kophat a kezelés során.
 • A kezelés napján és a kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.
 • A kezelés előtt és után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.
 • A kezelés után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.
 • A kezelés után 48 órán keresztül tilos a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni (érzékeny a kéregtelenített bőr).

Mit javaslunk a kezelés megkezdése előttre és utánra?

 • A kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt vigyél be a szervezetedbe (zöldségeket, gyümölcsöket).
 • A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére, igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet.
 • Próbálj meg időben lefeküdni a kezelés előtti napokon, és biztosítani szervezetednek a 8 órai éjszakai pihenést.

Fontos tudnivalók:

 • A kezelés teljesen biztonságos terhes nők vagy gyermekek esetében is!
 • A diagnózis és a kezelési terv felállításához szükségesek lehetnek további laborvizsgálatok és orvosi szakvélemények, amelyeket a hajgyógyász kérhet (belgyógyászati, teljes vérkép- góckutatással és autoimmun képpel, endokrinologiai (hormon) vizsgálat szintén vérvételből, fogászati vizsgálat, nőgyógyászati vizsgálat, ételallergia vizsgálat (glutén, laktóz stb.)
 • A kezelés során használt termékek és az otthoni hajápolók natúr kozmetikumok, állatkísérlettől mentesek és és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

Az oxigénkezelés nemcsak fejbőr- és hajproblémákra nyújt hosszú távú megoldást. Speciális összetételének köszönhetően a vitaminkomplexum serkenti a hajnövekedést, és megerősíti a meggyengült, vékonyszálú hajat is. Ha csak szeretnéd szebbé tenni a hajkoronád, akkor is tökéletes választás az oxigén-terápia. Már a 2-3 kezelés után észlelhető a gyorsabb hajnövekedést, de ha egy teljes 10 alkalmas kúrát végigcsinálsz, rendkívül látványos változásra számíthatsz. A hatóanyagok fényessé, erőssé és selymessé teszik a frizurád, miközben a hajsűrűséged is nő és a hossza is gyorsabb növekedésnek indul.

FONTOS INFORMÁCIÓK VENDÉGEINKNEK

Kedves Vendégünk,

 • Kérünk, érkezz pontosan az oxigénterápiás kezelésedre! Amennyiben elmulasztod lemondani időpontodat, és telefonon sem ér el téged hajgyógyászod, ha bérleted van, levonunk egy alkalmat a bérletedből, illetve ha nincs bérleted, a következő alkalommal, amikor igénybe szeretnéd venni az oxigénterápiás kezelést, ki kell fizetned az előzőleg elmulasztott alkalmat is.
 • Időpontot/foglalást lemondani 24 órán belül csak különleges indokkal lehetséges. A 24 órán belüli időpontlemondás egyszeri alkalommal, különleges indokkal megengedett.
 • Maximum 10 perc késést tudunk tolerálni. 10 perc késés után hajgyógyászod nem köteles fogadni és elvégezni az oxigénterápiás kezelést. Az adott alkalmat viszont ki kell fizetned vagy egy alkalom levonásra kerül a bérletedből.

Köszönjük!

Az Oxygeni Hair csapata

HÍRESSÉGEINK AJÁNLÁSÁVAL

hajhullás

OXIGÉNTERÁPIA ÁRAK

Hajgyógyászati tanácsadás - Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis - 30 perc5.000 Ft
Egy alkalmas Oxigénkezelés férfiak és rövid hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát - 90 perc)20.000 Ft
Egy alkalmas Oxigénkezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát - 90 perc)22.900 Ft
Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény férfiak és rövid hajú vendégeinknek - 60 perc15.000Ft/alkalom
Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény fél- és hosszú hajú vendégeinknek - 60 perc18.000 Ft/alkalom
5 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára (1 ajándék hajvágás)75.000 Ft
5 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára (1 ajándék hajvágás)90.000 Ft
10 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára (+2 ajándék hajvágás)150.000 Ft
10 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára (+2 ajándék hajvágás)180.000 Ft
Bácsalmási Mariann vezető hajgyógyász - Konzultáció, első diagnózis felállítása, tanácsadás, Oxigénterápia kezelés (Bejelentkezés: info@oxygenihair.com email címen)40.000 Ft
Választható otthoni Oxygeni Hair hajápolási csomagok10.000 - 70.000 Ft

AZ ÉLETERŐS, HOSSZÚ, DÚS HAJÉRT

Az oxigénterápia nemcsak fejbőr és hajproblémákra nyújt hosszú távú megoldást. Speciális összetételének köszönhetően a vitaminkomplexum serkenti a hajnövekedést, és megerősíti a meggyengült, vékonyszálú hajat is. Ha csak szeretnéd szebbé tenni a hajkoronád, akkor is tökéletes választás az oxigénterápia. Már a 2-3 kezelés után észlelhető a gyorsabb hajnövekedést, de ha egy teljes 10 alkalmas kúrát végigcsinálsz, rendkívül látványos változásra számíthatsz.

A hatóanyagok fényessé, erőssé és selymessé teszik a frizurád, miközben a hajsűrűséged is nő és a hossza is gyorsabb növekedésnek indul.

VENDÉGEINK VÉLEMÉNYE

“Kipróbáltam már sok csodaszert, vitaminokat, szépségitalokat, de sajnos a hajam sosem nőtt abban a mértékben, ahogy szerettem volna. Elkezdtem oxigén terápiára járni, és már a 2. hónap után elképesztő javulást tapasztaltam.”

Szabolcsi Hanna (22)

“Szerettem volna olyan látványos hajnövést elérni, amit a képeken és videókon is látok, de hiába vigyáztam a hajamra, nem vasaltam, használtam mindenféle csodaszert, úgy éreztem semmi nem történt. Az oxigén kezeléssel végre elértem azt a látványos növést, amire vágytam!”

Juhász Angéla (37)

“Nem hiszek a csodaszerekben, de a természetes dolgokban igen, ezért szerettem volna az oxigén kezelést kipróbálni. Már egy hónapon túl vagyok, és imádom az előtte-utána fotóim :)”

Papp Claudia (46)

SZAKEMBEREK VÉLEMÉNYE

Váczi Krisztián- Hajgyógyász véleménye a kezelésről

Rengeteg otthon elvégezhető és professzionális fejbőrápoló kezelésről hallottam már, melyek némelyike hatásos, de sokszor csalódnak a felhasználók. Az oxigénterápia minden egyes kezelése után jól láthatóak és érezhetőek az eredmények. Különböző haj és fejbőr problémákkal keresnek meg vendégeim a hajhullástól az ekcémáig, nem volt olyan alkalom, hogy ne eredményezte volna a probléma megszűnését a terápia. Persze ehhez az is kell, hogy a vendég komolyan vegye a terápiát és ő maga is mindent megtegyen annak érdekében, hogy fejbőre újra egészséges legyen, ezért minden esetben egy előzetes konzultációt, majd a kezelés után is részletes információt adok, mire kell figyelni.

Már maga a nagy dózisú oxigén is jó hatással van a hajhagymák fejlődésére, a vitaminkoktél, amit ezzel a sejtekbe juttathatunk pedig kiemelkedően fontos anyagokkal járul hozzá mind a bőr, mind a hajhagymák megfelelő működéséhez. Mindig izgatottan várom vendégeim tapasztalatait és figyelem fejbőrük állapotának javulását, hajhullásuk megszűnését és azt, milyen egészséges és élettel teli lesz frizurájuk.

Futó Zsuzsi- Hajgyógyász véleménye a kezelésről

Fodrászként és szakemberként nem engedhetjük meg magunknak, hogy kizárólag a frizura szépségére fókuszáljunk, annak egészségét is vigyáznunk kell, hiszen, ha a gyökereknél jelentkezik a probléma, vághatunk akármilyen hajat, festhetjük bármilyen színűre, a hajon látszani fog, hogy problémája van. Ezért is tartom kiemelten fontosnak a haj és fejbőr jó állapotának fenntartását és segítését, ha a vendégeknek problémáik akadnak.

Ha a hajhagymák nem egészségesek, a haj növekedése lelassulhat, vagy úgy tűnhet, meg is áll, hiszen a hajvégek folyamatosan töredezni fognak. Az oxigénterápia segíti a hajhagymák megerősödését, hogy azok új erőre kapjanak és serkenjen a haj növekedése. Így azok a vendégeink, akik nem tudják növeszteni a hajukat, vagy igazán hosszú hajról álmodnak, megtalálták a megoldást!

HAJGYÓGYÁSZAINK

Jelentkezz be hajgyógyász fodrász szakembereinkhez a forradalmi oxigénterápiára!

Váczi Krisztián

Hajgyógyász 

Pesti szalon

Kuvik Erika

Hajgyógyász 

Budai szalon

Juhász Misi

Hajgyógyász 

Budai szalon

Futó Zsuzsi

Hajgyógyász 

Budai szalon

Patonai Éva

Hajgyógyász 

Pesti szalon

Baran Barbara

Hajgyógyász 

Pesti szalon

Jelentkezz be exkluzív szalonjainkba, ahol speciális hajgyógyászati oxigénterápiánk segít a gyors és látványos hajnövekedést elérni! Konzultációnk során szakembereink profi tanácsadással is ellátnak, hogyan ápold otthon frizurád a még gyorsabb hatás érdekében!

Ha igazán egyedi és hasznos ajándékötletre vágysz, oxigénterápiás ajándékutalványaink a legjobb választás! Lepd meg szeretteidet oxigénterápiás kezeléssel, és gondoskodj hajuk és fejbőrük egészségéről!

ugrás fel