Color & cut fodrászati szépségcsomag

Tőfestés, hajvágás, hajregeneráló kezelés

A te hajad is festve van? Szívesen kísérletezel új árnyalatokkal, vagy megtaláltad már a tökéletes hajszínt? Szeretnéd hajad állapotát megóvni, még festés közben is? Nem mondanál le a csodálatos festett hajszínről, viszont hajszerkezeted nagyfokú károsítását is elkerülnéd? Éld át a professzionális Color & cut fodrászati szépségcsomag élményét, melynek keretei között tőfestést, hajvágást és hajregeneráló kezelést nyújtunk számodra! 

Szakembereink számos jellemzőt vesznek figyelembe, amíg kialakul az elképzelés, hogy milyen típusú frizura a legelőnyösebb számodra. A különböző arcformákhoz ugyanis más-más stílus passzol. Egy jó frizura által tompíthatók az esztétikai hibák és az arc előnyeit kiválóan kitudja emelni.  Color & Cut fodrászati szépségcsomagunkban fodrászaink segítenek a hozzád legjobban illő fazont kialakítani, új életre keltik hajszíned egy tőfestéssel, és felfrissítik hajad a számodra legmegfelelőbb professzionális hajregeneráló kezeléssel. Érdemes bejelentkezni profi szakembereinkhez.

A tőfestéshez választhatsz NATULIQUE ammóniamentes NATÚR vagy DOUCE Kreatív színárnyalataink vagy ZERO PPD-mentes hajfestékeink közül is igényednek megfelelően! A leghatékonyabb tartós megoldás a lehető legkevesebb kemikáliával, organikus jótékony hatóanyagokkal dúsított hajfestékekkel.