• hajlamináló ajandákutalvány
 • hajlamináló ajandákutalvány

Szeretnéd, ha újra egészséges és lenyűgöző lenne frizurád? Bízd magad szakembereinkre, akik stílusodnak megfelelő frizurával felfrissítik megjelenésed és organikus prémium minőségű termékekkel ápolják hajad.

A hajlaminálás egy olyan kezelés, amely minden hajtípus számára megfelelő. A kezelés során egy speciális, kemikáliamentes formulát alkalmazunk a hajra, amely megkötődik a hajszálakon, így egy védőréteget képez a haj felületén. Ennek eredményeként a haj fényesebb, erősebb és könnyen kezelhetővé válik.

A hajlaminálás ideális megoldás lehet azoknak, akiknek a hajuk sérült, töredezett vagy túl száraz, és szeretnék visszaállítani a haj egészséges, ragyogó állapotát. A kezelés segít megőrizni a haj nedvességtartalmát, így elkerülhető a haj szárazsága és töredezettsége.

Bízd magad a profikra, és kérj tanácsot a szalonunk szakértőitől, akik a legjobb minőségű anyagokat és technikákat használják a kezelések során.

hajlamináló

HOGYAN ZAJLIK A HAJLAMINÁLÁS?

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

A csomag tartalmaz egy kemikáliamentes hajlamináló kezelést, aminek a következők a lépései:

 1. Peeling használata fejbőrre és teljes hajhosszra
 2. Samponos hajmosás kétszer egymást követően
 3. A hajszerkezet megnyitása sav segítségével, így a hatóanyagok a hajszálak belsejéig jutnak és belülről táplálják azokat
 4. Tonizálás és pakolás felvitele, gőzbúra
 5. Hajszerkezet regeneráló koktél befújása teljes hajhosszra
 6. Hajvégápolás
 7. Hajszárítás
 8. Haj kivasalása, tápláló olaj bevasalásával

Időtartam: Körülbelül 120 perc.

A HAJLAMINÁLÓ UTALVÁNY ÁRA:

25 000 Ft

MIKOR VÁLASZD EZT A KEZELÉST?

 • Ha sprőd, száraz, töredezett hajvégekkel rendelkezel

 • Ha nehezen fésülhető és kezelhető a hajad

 • Ha gyakran szőkíted és fested hajad

 • Ha fénytelen a hajad és látványos, azonnali eredményre vágysz

 • UV-károsodott, klór vagy tengervíz által roncsolt haj esetében

SZI luxus hajvágó szépségcsomag

OXYGENI HAIR – TERMÉSZETESSÉG, KEMIKÁLIAMENTESSÉG, KÖRNYEZETVÉDELEM

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. Az oxigénterápia kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

Márkánk megálmodásakor szem előtt tartottuk, hogy a természetes hatóanyag-tartalmú termékekkel lehet a legtöbbet tenni a haj és fejbőr egészségéért, éppen ezért fontos volt számunkra, hogy termékeink kemikáliáktól, és más káros anyagoktól mentesek legyenek. Az Oxygeni Hair termékei vegán hatóanyagokat tartalmaznak, nem dúsítjuk semmiféle színezékkel vagy illatanyaggal, a gyártás során pedig nem végzünk állatkísérleteket.

Válaszd az organikus hajregenerálást frissítő hajvágással egybekötve! Jelentkezz be szakembereinkhez!

Szépségcsomag szeretteidnek ajándékba

Személyes vásárlás

Az ajándékutalványt megvásárolhatod személyesen az alábbi elérhetőségeinken. Személyes vásárlás esetén az utalványt díszborítékban adjuk át. Ebben az esetben nem szükséges megrendelned a webshopban.