Mi is az a hámlasztás?

A kozmetikai iparágban az egyik legnépszerűbb és hatékony módszer a bőr megújítására és fiatalítására a hámlasztó kezelések alkalmazása. De miért érdemes kipróbálni ezeket a kezeléseket, és miért válassza a mi szalonunkat?

A hámlasztó kezelések olyan bőrápolási eljárások, amelyek során a bőr legfelső rétegén lévő elhalt hámsejteket kíméletesen eltávolítják, hogy helyet adjanak az új, egészséges sejteknek. Ezek a kezelések különböző módszerekkel valósulhatnak meg, például gyengéd savak alkalmazásával vagy akár mechanikai hámlasztókkal, mint például a mikrodermabrázióval.

Ragyogóbb bőr

Az eltávolított elhalt bőrsejtek révén a bőr azonnal frissebb és ragyogóbb kinézetű lesz. A kezelések után tapasztalható a bőrtónus és a bőr textúrájának javulása.

Ráncok és finom vonalak csökkenése

A hámlasztás segít eltávolítani ezeket a régi sejteket, így elősegítve az új, fiatalabb bőrsejtek megjelenését. Továbbá serkenti a kollagéntermelést, ami segít csökkenteni a ráncok mélységét és megjelenését.

Pigmentfoltok elleni hatás

A napfény okozta vagy akné után kialakult pigmentfoltok és bőrhibák kezelésében is hatékonyak hámlasztó kezeléseink, mivel segítik a foltok halványítását és a bőr egyenletesebbé tételét.

Pórusok tisztítása

A hámlasztó kezelések mélyen tisztítják a pórusokat, segítve ezzel a mitesszerek és pattanások megelőzését. A bőr felszínén található elhalt hámsejtek, a faggyú és környezeti szennyeződések felhalmozódhatnak a pórusokban, eltömítve azokat mitesszerek, bőrproblémák kialakulásához vezethet. A hámlasztás segít eltávolítani ezeket az, így megakadályozza a pórusok eltömődését.

Hatékonyabb hatóanyagfelszívódás

Az egyedi bőrtípusnak megfelelő hámlasztó kezeléseink segítenek a különböző bőrproblémák kezelésében. A hámlasztás azért fontos lépése kezeléseinknek, mivel ennek köszönhetően a a hatóanyagok jobban és mélyebben fel tudnak szívódni a bőrben és hatékonyabban tudnak hasznosulni.

Milyen hámlasztó kezeléseket vehetsz igénybe szalonunkban?

Hydra Beauty 2 hámlasztó kezelések

A Hydra Beauty 2 a legmodernebb hámlasztási technológiákat ötvöző rendszer. Próbáld ki a mikrodermabráziót, gyémántfejes csiszolást, hidrogánterápiát vagy aktív szenes detoxygeno hámlasztó kezelésünket!

Többet megtudnál a Hydra Beauty 2 kezelésekről?

AQUA CLEAN PEELING

Az Aqua Clean kezelés során a bőr felületét kíméletesen hámlasztjuk és mélyen megtisztítjuk a szennyeződésektől, faggyútól és elhalt hámsejtektől. A gyengéd tisztítófolyadék segítségével vízsugarakat használunk a bőr tisztítására, amit speciális eszközünkkel juttatunk a bőrbe. Ezután következnek a hidratáló hatóanyagok, vitaminok és antioxidánsok bevitele a bőrbe. A kezelés segíti a bőrmegújítást, javítja a bőr textúráját, mélyen megtisztítja a pórusokat és egyben hidratálja a bőrt.

MIKRODERMABRÁZIÓ – GYÉMÁNTFEJES PEELING

A mikrodermabrázió egy olyan eljárás, amely során kíméletesen csiszoljuk a bőr felszínét, amivel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, elősegítjük a bőr textúrájának és tónusának javulását, valamint segítjük a bőr regenerációját. A kezelés során egy speciális gyémántfejes csiszolót használunk, ami csökkenti a ráncok és finom vonalak megjelenését a bőrön, valamint összehúzza a pórusokat, amelyek általában hajlamosak eltömődni és mitesszerek kialakulására.

HYDRA DETOX AKTÍV SZÉNNEL

A Hydra Detox egyedi aktív szenes kezelés, amelyet egy speciális kezelőfej segítségével alkalmazunk a bőr és a pórusok megtisztítására. Ennek a kezelésnek a sajátossága, hogy szénbuborékos mélytisztítást végezünk, ami magas koncentrációjú CO₂ bevitelével segíti elő a sejtlégzést a bőrben. Az aktív szén hatékonyan behatol a pórusok mélyére, eltávolítva a fölösleges faggyút és szennyeződéseket, valamint megköti és eltávolítja a bőrproblémákat okozó baktériumokat és toxinokat.

HIDROGÉNTERÁPIA

A bőr hámlasztása hidrogénterápiával egy modern és hatékony eljárás, amelynek célja a bőr megújítása és frissítése. A kezelés során magas hidrogéntartalmú vizet alkalmazunk, ami megköti a szabad gyököket így nagyon erős öregedésgátló és antioxidáns hatása van. A hidrogén segít a bőr állapotának javításában és annak megújításában, ami javítja a bőr egészségét és megjelenését. A különleges kezelőfej a hidrogént közvetlenül a probléma helyére juttatja el és lehetővé teszi az egészséges sejtek képződését.

oxygeni hair termékek

Hámlasztás 100%-ban természetes Oxygeni Skin termékekkel

A bőrünk a legnagyobb szervünk, ezért fontos, hogy csak a legjobbat tegyük rá. Kezelésünk során kizárólag 100%-ban természetes, kíméletes összetevőket használunk, amelyek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket és újra ragyogó bőrt varázsolnak.

A mélyhámlasztás során természetes gyümölcssav tartalmú terméket használunk, ami a fekete áfonya és citrusok segítségével behatol a bőr mély rétegeibe és segít eltávolítani a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket.

Hámlasztás orvoskozmetikai termékekkel

Hámlasztó kezelések bizonyítottan hatékony és biztonságos orvoskozmetikai minőségű termékekkel! Hámlasztó kezeléseink azonnali frissességet és ragyogást kölcsönöznek bőrödnek, miközben rengeteg jótékony hatással rendelkeznek hosszú távon is. Orvoskozmetikai termékeink olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek javítják a bőr szerkezetét és textúráját.

JELENTKEZZ BE BUDAÖRSI SZABÓ IMRE SZALONUNKBA!

Telefonszám:

+36 70 324 0101

Cím:

2040 Budaörs, Felsőhatár utca 1

Legújabb budaörsi szalonunkban Tóth Mónika kozmetikus a legmagasabb szakértelemmel segít bőrproblémáid kezelésében és szépülésedben. Bejelentkezhetsz bőrápolási tanácsadásra, modern kezelésinkre vagy egyéb kozmetikai szolgáltatásainkra! Várunk sok szeretettel a Szabó Imre Hair & Beauty budaörsi szalonjában!

Tóth Mónika

Kozmetikus – Szabó Imre Hair & Beauty Budaörs