Fejleszd tudásod és képességeidet 2-3 hónapon keresztül egyéni intenzív fodrász továbbképzésünk keretein belül!

Minden vágyad, hogy fodrászként tovább fejlődj és új szintre léphess? Új kihívásokat keresel és szeretnél a legprofibbak közé tartozni? Nálunk most első kézből a legjobbaktól tanulhatsz! Szeretnéd, ha lenne egy olyan oktatód, aki tapasztalt, profi és csak rád figyel?

Akkor válaszd 1 on 1 fodrászati oktatásunkat, ahol te magad választhatod ki az oktató fodrászodat és egyéni oktatásban részesülhetsz, rugalmas időbeosztás mellett!

Ami a jelentkezési feltételeket illeti, lehetsz fodrász tanuló, tapasztalt fodrász vagy frissen végzett szakember, aki rendelkezik megfelelő végzettséggel és szakmai gyakorlattal, akár vendégkörrel akár vendégkör nélkül. Nálunk dogozhatsz és fejlődhetsz egyidőben.

Miért érdemes csatlakozni a Szabó Imre szalonok csapatához?
Nos, egyrészt egy elismert és híres fodrász brand részese lehetsz, amely az ügyfelek számára kifogástalan szolgáltatást és stílusos frizurákat kínál. Fodrászaink folyamatos képzéseken vesznek részt, így biztos lehetsz benne, hogy jó kezekben vagy.

egyéni képzés

EGYÉNI

Dream team

Oktató fodrász csapatunk

Balla Alexandra

Master fodrász, Hajgyógyász

Balogh Ádám

Master fodrász, Hajgyógyász

Szabó Bea

Top stylist fodrász, Color Expert, hajgyógyász, oktató fodrász

Misányi Johanna

Top stylist fodrász, Ombre Artist, Color Expert, hajgyógyász

Nálunk fodrászként mindig tanulni és fejlődni fogsz!

Intenzív, egyéni fodrász oktatásunk tökéletes lehet mindazok számára, akik szeretnék, hogy oktató fodrászuk teljes figyelme az övék legyen, rugalmasabb időbeosztással szeretnének tovább fejlődni és jobban kedvelik az egyéni oktatásokat. Az oktatások időpontjait szabadon, oktató fodrászoddal egyeztetve választhatod meg.

Miket tanulhatsz a képzésünkön?

Jelezheted oktatódnak, hogy melyik az a terület, amit jobban el szeretnél sajátítani, melyek a hiányosságaid és miket szeretnél még gyakorolni.

Extrém tudásanyag, amit csak nálunk szerezhetsz meg!

Oktató fodrászaink mellett a nálunk töltött napokon és specifikus képzéseken keresztül is extra tudásanyagra tehetsz szert. Az alapozási technikákon át, a hajszárításon keresztül, 4 féle alap hajvágási technikával ismerkedhetsz meg és a különféle hajfestési technikákat is elsajátíthatod, mint a balayage, az airtouch, a melírozás és még sok más.

Vendégeink igényeihez és a trendekhez igazodva folyamatosan frissítjük képzési anyagunkat, így mindig első kézből tanulhatod meg az extrém fodrász technikákat, vagy különleges frizurák készítését is!

 • a tanulóéveid alatt nem sikerült annyi gyakorlatra szert tenned, hogy a fodrásziskola után azonnal elhelyezkedhess a szakmában
 • szeretnéd első kézből, profi fodrászoktól megtanulni a szakma minden technikáját – legyen szó vágásokról, festésekről, trendi és alkalmi frizurákról
 • érdekelnek a festési technikák

Akkor egyéni, intenzív fodrász oktatásunkat neked találták ki!

Alapcsomag

szárítás, vágás, alap festés 12 alkalom x 6 óra 

Heti 2 x 4-6 óra oktatás, kijelölt vezető fodrászunkkal.

A képzés ára:  792.000 Ft

Extra csomag

szárítás, vágás, alap festés és különböző festési technikák 18 alkalom x 6 óra

Heti 2 x 4-6 óra oktatás, kijelölt vezető fodrászunkkal.

A képzés ára: 1.300.000 Ft

hajfestés képzés

Oktatásunk menete

Ez a fajta fodrász oktatás nagyon eredményesnek bizonyult az eddigi években, hiszen személyre szabottan állítjuk össze az oktatás menetét, attól függően, hogy ki milyen területen szeretne többet fejlődni.

Jelenleg az intenzív alapcsomag és az extra csomag közül tudnak választani a jelentkezők, mindkettő tartalmazza a vágás, szárítás és alap festés oktatását, viszont az extra csomaggal lehet elsajátítani részletekbe menően a különféle festési technikákat is, mint a melírozás, az airtouch, a balayage és sok más. Az oktatásért díjat számítunk fel, hiszen oktató fodrászunk munkaidejéből megy majd el az az idő, amit az oktatásokra fordít. Alkalmazkodunk fodrász tanulónk fejlődési képességeihez, a megadott alkalmak számán felül plusz órákat is van lehetőség igényelni. (az óradíj 12 ezer Ft).

Egyszerre egy oktatónál lehet helyet foglalni, előre megbeszéltek alapján, követitek az oktatási tervet és együtt állítjátok össze az időbeosztást, úgy hogy mindenkinek jó legyen. Az egyéni oktatásokat mellett lehetőség van modelleken gyakorolni, melyeknek szervezését mi biztosítjuk.

AZ INTENZÍV FODRÁSZ TOVÁBBKÉPZÉS TANANYAGA

 • Alapozási technikák

  Profi leválasztások és speciális szárítási technikák a tükörfényes és hosszantartó frizuráért.

 • Női vágástrendek minden hajhosszra

  A klasszikus és a legfrissebb szabásminták, vágástechnikák top stylist fodrászoktól! Eddig kifogott rajtad a bob vagy a pixie hajvágás? Esetleg az átmenetes frizurával volt gondod? Válj profivá benne, szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a tanultakat.

 • Férfi hajvágás

  Minden, amit tudni kell a legtrendibb férfi vágástechnikákról ollóval és géppel egyaránt.

 • Legnépszerűbb festéstechnikák

  Legyen szó a klasszikus balayage, ombre technikáról, vagy a legújabb trendekről, mint a Babylights, Air- Touch, Tiger Eye vagy a Brazil Illuminage, Ombre artistjaink segítenek a technikák profi elsajátításában, így vendégeidnek bármikor el tudod majd készíteni az álom frizuráját, a legújabb trendeknek megfelelően.

 • Hajszínváltoztatás és színelmélet

  Color Expert szakértőinktől te is színszakértővé válhatsz. Legyen szó akár a trendi pasztell (rosegold, levendula) vagy elegáns karamell, szőke, vörös árnyalatokról, megtanulod a profi színkeverést és megismered a tökéletes, roncsolásmentes szőkítés titkát.

 • Natulique anyagismeret

  Ismerd meg a Natulique professzionális, organikus tartós hajfestékeit, a színkódokat és azt, hogyan tudsz elérni világosból sötét hajszínt, vagy épp sötétből felvilágosítani, esetleg elrontott hajszínt javítani. Szalonunkban professzionális Natulique és Oxygeni Hair termékekkel ápoljuk vendégeink frizuráját, így a hajtípusnak megfelelő kemikáliamentes termékekről is mindent megtudhatsz.

 • Hajápolási tanácsadás

  Mit ajánlj vendégeidnek? Fejbőr típusnak és hajvég típusnak megfelelő tanácsadás alapjait megtanítjuk neked, hogy könnyedén ajánlhass professzionális hajápolási termékeket a vendégeid számára, ezáltal az otthoni ápolás által is megőrzik fejbőrük egészségét.

Kedves Érdeklődőnk! Kérlek, jelentkezés előtt vedd figyelembe, hogy az oktatói alkalmak a kijelölt oktató fodrász munkaidejében zajlanak, a szalon tréner saját vendégein szemlélteti a szükséges gyakorlati tudásanyagot. Modellezésre előre egyeztetett időpontokban van lehetőség.

Jelentkezz képzésünkre

telefonon vagy email-ben!

Telefonszám:
Pest: +36 70 635 2235
Buda: +36 70 942 6348 / +36 70 635 2226

E-mail:
pest@szaboimre.hu
buda@szaboimre.hu

Miért válassz minket szakemberként?

Folyamatos fejlődés és újdonságok

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal.

40 éves szakmai múlt

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!

Prémium minőség

4 gyönyörű, exkluzív szalonunkban kizárólag professzionális anyagokkal és gépekkel dolgozunk, ha nálunk dolgozol. Szalonjainkban lehetőséged van arra, hogy márkanagykövetként is tevékenykedj Oxygeni és Natulique márkák számára. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy közelebbről megismerd ezeket a kiváló minőségű termékeket és elhivatottan képviseld őket a fodrászati iparban.

Oktatókarrier

Fodrászoktatóvá válva a Szabó Imre szalonokban hozzájárulhatsz a szakma fejlődéséhez és elősegítheted más fodrászok szakmai növekedését. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy a tudásodat megossz másokkal és inspiráló módon befolyásold a fodrászat jövőjét.

Miért válassz minket tanulóként?

Kétnyelvű diploma és referencia levél

Az egy éves képzés végén kiállítunk egy diplomát 2 nyelven, melyet külföldi álláskeresésénél is felmutathatsz majd! Legalább 6 hónap után részletes referencia levelet írunk, mely tartalmazza a nálunk elsajátított anyagot és személyes sikereidet.

Karrierlehetőség szalonjainkban és külsős munkákon

Minden, jelenleg is nálunk dolgozó, fodrász saját tanítványaink közül került ki, mert hiszünk abban, hogy a nálunk megszokott színvonalat csak így tudjuk hosszútávon is biztosítani. Folyamatos fejlődésünknek és szalonjaink bővülésének hála, minden évben van olyan szerencsés tanulónk, aki csatlakozhat csapatunkhoz a képzés elvégzése után.

Egyéni időbeosztás

Gyakorlati napjaidat nem csak elméleti óráid és meglévő munkahelyed időpontjaihoz igazíthatod, hanem figyelembe vesszük egyéb elfoglaltságaidat is. Minden tanulónktól elvárjuk a minimum gyakorlati óraszám teljesítését, de a beosztást hozzád igazítjuk!

Hetente házi továbbképzések

Rendszeresen szervezünk tematikus fodrász továbbképzéseket, melyek során a legújabb és legnépszerűbb trendek (balayage, esküvői frizurák) kerülnek részletes bemutatásra és gyakorlásra modelleken. Intenzív továbbképzéseinket szombatonként rendezzük meg, melyeknek részvételi díja 49.900 Ft. Legtehetségesebb tanulóink azonban ingyenesen vehetnek részt ezeken a fodrász workshopokon.