Ha szenvedéllyel csinálod a hajvágást, hajfestés és a stílusos frizurák elkészítését, akkor itt a lehetőség, hogy csatlakozz hozzánk! Ha szeretnéd megtanulni a hajgyógyászatot, a kemikáliamentes termékek használatát és szeretnél prémium márkákkal dolgozni, jelentkezz a Szabó Imre szalonok fodrászai közé.

Cégünk büszkén működtet három kiváló budapesti szalont, ahol a legújabb trendeket követve és a legmagasabb minőségben várjuk a vendégeket. Emellett különösen izgalmas hírrel szolgálunk: hamarosan megnyílik új, 200 négyzetméteres luxus szalonunk is, amelynek nyitása nyárra várható. Új szalonunkba maximumon kamatoztathatod kreativitásodat és tehetségedet.

Ami a jelentkezési feltételeket illeti, keresünk tapasztalt fodrászokat, akik rendelkeznek megfelelő végzettséggel és szakmai gyakorlattal, akár vendégkörrel akár vendégkör nélkül. Emellett szívesen látunk olyan lelkes fodrász tanulókat vagy frissen végzett szakembereket is, akik szakmai gyakorlatukat szeretnék nálunk teljesíteni vagy szeretnének gyakorlati tudásra szert tenni, és szívesen tanulnának a legjobbak között.

Miért érdemes csatlakozni a Szabó Imre szalonok csapatához?
Nos, egyrészt egy elismert és híres fodrász brand részese lehetsz, amely az ügyfelek számára kifogástalan szolgáltatást és stílusos frizurákat kínál. Másrészt lehetőséged lesz folyamatosan fejlődni és tanulni a legújabb trendekről és technikákról, mivel folyamatosan továbbképzéseket és workshopokat szervezünk a szakmai fejlődésed érdekében.

ALKALMAZOTTI MUNKAVISZONY

TAPASZTALT FODRÁSZOK RÉSZÉRE

→ bejelentett, alkalmazotti munkaviszony
→ piacképes, kiemelkedő kondíciók
→ lehetőség magyar és nemzetközi oktatókarrierre

Jelentkezés:
hello@oxygenihair.hu

Luxus szalonjainkban lehetőséged van oktatókarriert építeni, akár nemzetközi szinten is. Az elkötelezettségünk az állandó fejlődésre és az új kihívások elfogadására ösztönöz bennünket. Ezért lehetőséget biztosítunk szakembereink számára, hogy továbbfejlesszék képességeiket és tudásukat. Azok a fodrászok, akik kiemelkednek munkájukkal és elkötelezettségükkel, szakmai tapasztalatukat és kreativitásukat is megoszthatják a következő generációkkal.

A Szabó Imre szalonokban nem csak a fodrászati területen szeretnénk kiemelkedő szolgáltatást nyújtani, hanem fontosnak tartjuk a hajgyógyászati oktatást és tudást is. A szalonokban lehetőséged van megszerezni a szükséges ismereteket és készségeket a fejbőrproblémák kezelésére profi módon.

Az Oxygeni és Natulique márkák kiemelkednek a természetes összetevők és a hajszépség elősegítésére szolgáló innovatív megoldások terén. Márkanagykövetként részt vehetsz a termékek bemutatásában és promóciójában, valamint segíthetsz abban, hogy ezek a kiváló minőségű márkák még nagyobb ismertségre és népszerűségre tegyenek szert a fodrászati közösségben.

KARRIERPROGRAM

FRISSEN VÉGZETT FODRÁSZOK SZÁMÁRA

→ saját mentort biztosítunk
→ hozott modellel modellezési lehetőséget biztosítunk
→ szakmai tudás függvényében Junior Stylist állást biztosítunk

Luxus szalonjaink neves fodrászai, hajgyógyászai várnak szeretettel, hogy megtanítsák a legújabb trendeket,  klasszikus formákat, a hajgyógyászat alapjait és az oxigénterápia kezelés menetét.

Fél év után tudunk legkorábban diplomát kiállítani az addig tanultakról.

Minden tanulónk legalább heti 3*8 órát és minden második szombatot tölt exkluzív szépségszalonjaink egyikében.

 • Step by step vágás oktatás az alapoktól a legújabb trendekig
 • A legújabb festési technikák (balayage, ombre, sombre, copacabana, pasztell és macaron színes festések stb.)
 • Professzionális színkezelés – a tökéletes hajszín megalkotásának és a hajszínváltoztatásnak tudománya
 • Esküvői frizura stylistjainktól megtanulhatod a klasszikus, modern és az extrém alkalmi frizurák készítését is
 • Arc- és fejformák szerinti frizurakészítés, profi styling
 • Hajgyógyászat alapjai, Oxigénterápia kezelés, fejbőrproblémák részletes megismerése, kezelése.
 • Elvégzett fodrász képzés
 • Legalább heti 3*8 óra és minden második szombati szalongyakorlat vállalása egy éven keresztül

MUNKASZERZŐDÉSES GYAKORLATI LEHETŐSÉG

FODRÁSZ TANULÓK RÉSZÉRE

→ fizetett gyakorlati lehetőséget biztosítunk, aktív tanulmány mellett
→ bejelentett fodrász állás
→ folyamatos szakmai képzéseket biztosítunk

Luxus szalonjaink neves fodrászai, hajgyógyászai várnak szeretettel, hogy megtanítsák a legújabb trendeket,  klasszikus formákat, a hajgyógyászat alapjait és az oxigénterápia kezelés menetét.

 • Step by step vágás oktatás az alapoktól a legújabb trendekig
 • A legújabb festési technikák (balayage, ombre, sombre, copacabana, pasztell és macaron színes festések stb.)
 • Professzionális színkezelés – a tökéletes hajszín megalkotásának és a hajszínváltoztatásnak tudománya
 • Esküvői frizura stylistjainktól megtanulhatod a klasszikus, modern és az extrém alkalmi frizurák készítését is
 • Arc- és fejformák szerinti frizurakészítés, profi styling
 • Hajgyógyászat alapjai, Oxigénterápia kezelés, fejbőrproblémák részletes megismerése, kezelése.
 • Folyamatban lévő tanulmányok
 • Kitartás, fejlődési készség és csapatszellem

HOVA KERESÜNK SZAKEMBEREKET?

Szabó Imre Hair & Beauty Buda

Budapest, Krisztina krt. 45, 1013

Szabó Imre Hair & Beauty Pest

Budapest, Belgrád rkp. 26, 1056

Szabó Imre Hair & Beauty Újbuda

Budapest, Alíz utca 6/b, 1117

Szabó Imre Hair & Beauty Budaörs

Nyáron nyílik új szalonunk Budaörs és a 11. kerület határán!

Nálunk fodrászként mindig tanulni és fejlődni fogsz!

A Szabó Imre szalonokban tanuló és dolgozó fodrászok mindig tanulnak és fejlődnek. Rengeteg oktatást szervezünk fodrászainknak, hogy mindenben tapasztaltak és felkészültek legyenek. Mivel számunkra nagyon fontos, hogy vendégeink maximálisan elégedettek legyenek. Tanulóink fejlesztésére kifejezetten oda figyelünk és rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látják őket el oktatóink és Szabó Imre mesterfodrász úr is.

Szeretnél csapatunk tagja lenni? Jelentkezz hozzánk!

hello@oxygenihair.hu

Miért válassz minket szakemberként?

Folyamatos fejlődés és újdonságok

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal.

40 éves szakmai múlt

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!

Prémium minőség

4 gyönyörű, exkluzív szalonunkban kizárólag professzionális anyagokkal és gépekkel dolgozunk, ha nálunk dolgozol. Szalonjainkban lehetőséged van arra, hogy márkanagykövetként is tevékenykedj Oxygeni és Natulique márkák számára. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy közelebbről megismerd ezeket a kiváló minőségű termékeket és elhivatottan képviseld őket a fodrászati iparban.

Oktatókarrier

Fodrászoktatóvá válva a Szabó Imre szalonokban hozzájárulhatsz a szakma fejlődéséhez és elősegítheted más fodrászok szakmai növekedését. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy a tudásodat megossz másokkal és inspiráló módon befolyásold a fodrászat jövőjét.

Miért válassz minket tanulóként?

Kétnyelvű diploma és referencia levél

Az egy éves képzés végén kiállítunk egy diplomát 2 nyelven, melyet külföldi álláskeresésénél is felmutathatsz majd! Legalább 6 hónap után részletes referencia levelet írunk, mely tartalmazza a nálunk elsajátított anyagot és személyes sikereidet.

Karrierlehetőség szalonjainkban és külsős munkákon

Minden, jelenleg is nálunk dolgozó, fodrász saját tanítványaink közül került ki, mert hiszünk abban, hogy a nálunk megszokott színvonalat csak így tudjuk hosszútávon is biztosítani. Folyamatos fejlődésünknek és szalonjaink bővülésének hála, minden évben van olyan szerencsés tanulónk, aki csatlakozhat csapatunkhoz a képzés elvégzése után.

Egyéni időbeosztás

Gyakorlati napjaidat nem csak elméleti óráid és meglévő munkahelyed időpontjaihoz igazíthatod, hanem figyelembe vesszük egyéb elfoglaltságaidat is. Minden tanulónktól elvárjuk a minimum gyakorlati óraszám teljesítését, de a beosztást hozzád igazítjuk!

Hetente házi továbbképzések

Rendszeresen szervezünk tematikus fodrász továbbképzéseket, melyek során a legújabb és legnépszerűbb trendek (balayage, esküvői frizurák) kerülnek részletes bemutatásra és gyakorlásra modelleken. Intenzív továbbképzéseinket szombatonként rendezzük meg, melyeknek részvételi díja 49.900 Ft. Legtehetségesebb tanulóink azonban ingyenesen vehetnek részt ezeken a fodrász workshopokon.

Extrém tudásanyag, amit csak nálunk szerezhetsz meg!

Oktató fodrászaink mellett a nálunk töltött napokon és specifikus képzéseken keresztül is extra tudásanyagra tehetsz szert. A tananyag mellett profi szinten sajátíthatod el a hajtetoválás és barber szolgáltatás művészetét, emellett rendszeresen megrendezésre kerülő konty továbbképzéseinkkel az esküvői frizura stylist titulust is megszerezheted. Ha szeretnéd, hogy vendégeid mindig elégedetten távozzanak, hajápolási tanácsadóként és hajstílus tanácsadóként olyan pluszt nyújthatsz nekik, melyek az otthoni hajápolást könnyebbé teszik számukra. Szalonjainkban ezekhez a területekhez is profi szakmai tudásanyagot biztosítunk.

Vendégeink igényeihez és a trendekhez igazodva folyamatosan frissítjük képzési anyagunkat, így mindig első kézből tanulhatod meg az extrém fodrász technikákat, vagy különleges frizurák készítését is!

TOVÁBBKÉPZÉSEINK

Magyarországon egyedülálló képzési programot alakítottunk ki, amely a nemzetközi fodrász és hajgyógyász oktatási trendeket követi. Képzésünk során szeretettel fogadjuk a fodrász tanulókat és a már végzett fodrászokat, akik valós gyakorlati helyszínen és profi szalon trénerektől, oktató hajgyógyászoktól tanulhatják meg a szakmai trendeket és hajgyógyászati ismereteket. Célunk, hogy a tehetséges tanulóinkat később fodrászként és hajgyógyászként alkalmazhassuk szalonjainkban, ezért a szakmai fejlődésre minden területen kiemelt figyelmet fordítunk.

 • a tanulóéveid alatt nem sikerült annyi gyakorlatra szert tenned, hogy a fodrásziskola után azonnal elhelyezkedhess a szakmában
 • szeretnéd első kézből, profi fodrászoktól megtanulni a szakma minden technikáját – legyen szó vágásokról, festésekről, trendi és alkalmi frizurákról
 • érdekel a hajgyógyászat és az Oxigénterápia kezelés
 • szívesen elkezdenéd egy presztízs szalonban építeni karriered

Akkor ingyenes fodrász, hajgyógyász tanfolyamunkat Neked találtuk ki!

Mit tanulhatsz képzésünkön?

 • Alapozási technikák

  Profi leválasztások és speciális szárítási technikák a tükörfényes és hosszantartó frizuráért.

 • Női vágástrendek minden hajhosszra

  A klasszikus és a legfrissebb szabásminták, vágástechnikák top stylist fodrászoktól! Eddig kifogott rajtad a bob vagy a pixie hajvágás? Esetleg az átmenetes frizurával volt gondod? Válj profivá benne, szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a tanultakat.

 • Férfi hajvágás és barber borotválás

  Minden, amit tudni kell a legtrendibb férfi vágástechnikákról ollóval és géppel egyaránt. A barber borotválás alapjait és szakmai fortélyait top stylist férfi fodrászainktól és barbereinktől sajátíthatod el.

 • Legnépszerűbb festéstechnikák

  Legyen szó a klasszikus balayage, ombre technikáról, vagy a legújabb trendekről, mint a Babylights, Air- Touch, Tiger Eye vagy a Brazil Illuminage, Ombre artistjaink segítenek a technikák profi elsajátításában, így vendégeidnek bármikor el tudod majd készíteni az álom frizuráját, a legújabb trendeknek megfelelően.

 • Hajszínváltoztatás és színelmélet

  Color Expert szakértőinktől te is színszakértővé válhatsz. Legyen szó akár a trendi pasztell (rosegold, levendula) vagy elegáns karamell, szőke, vörös árnyalatokról, megtanulod a profi színkeverést és megismered a tökéletes, roncsolásmentes szőkítés titkát.

 • Natulique anyagismeret

  Ismerd meg a Natulique professzionális, organikus tartós hajfestékeit, a színkódokat és azt, hogyan tudsz elérni világosból sötét hajszínt, vagy épp sötétből felvilágosítani, esetleg elrontott hajszínt javítani. Szalonunkban professzionális Natulique és Oxygeni Hair termékekkel ápoljuk vendégeink frizuráját, így a hajtípusnak megfelelő kemikáliamentes termékekről is mindent megtudhatsz.

 • Hajápolási tanácsadás

  Mit ajánlj vendégeidnek? Fejbőr típusnak és hajvég típusnak megfelelő tanácsadás alapjait megtanítjuk neked, hogy könnyedén ajánlhass professzionális hajápolási termékeket a vendégeid számára, ezáltal az otthoni ápolás által is megőrzik fejbőrük egészségét.

 • Termékismeret és sales trendek

  Hogyan ajánld vendégeidnek a legjobbat és értékesítsd termékeidet? Emelkedj ki a fodrászok közül, te is nyújts teljes körű szolgáltatást.

 • Marketing képzés és profi marketing háttér

  Segítünk megalapozni a karriered! Exklúzív szalonjaink mögött profi marketing csapat áll, így már a nálunk töltött idő alatt folyamatosan publikáljuk a jól sikerült munkáidat weboldalainkon és social média felületeken. A nálunk töltött idő alatt magazin fotózásokon és forgatásokon is részt vehetsz, így profi megjelenésekkel is bővítheted a portfóliódat.

 • Trendi fonások és eltűzések

  Készíts egyszerű, de trendi frizurát hölgy vendégeidnek, ismerd meg a fonási technikákat és laza, de rendkívül látványos frizurák elkészítésének módját!

 • Alkalmi frizurák és kontyok

  Mindent az elegáns vintage kontyoktól kezdve a menyasszonyi kontyok elkészítéséig. Évente több száz menyasszony szépül szalonunkban, emellett esküvői stylist rendszeresen részt vesznek Esküvő Classic és Big Day magazin fotózásokon, és olyan hírességeknek készítettek forgatásukon frizurát, mint Horváth Éva, Kulcsár Edina, Aryée Claudi vagy Kocsis Korinna.

 • Hajgyógyászati ismeretek

  Milyen fejbőrpoblémák, hajproblémák vannak? Hajhullás, fejbőr és hajszerkezet problémák kezelése egészen az alapoktól! Tanuld meg a legforradalmibb hajgyógyászati technológia alkalmazását: az oxigénterápiát a fejbőrön. A kezelést szalonjainkban speciális vitamin hatóanyag-koncentrátumokkal végzik, melyet mikrofinomságú oxigénnel jutattunk be a fejbőrbe. A terápia a természetes hatóanyagok segítségével regenerálja a fejbőrt és a hajszerkezetet, és segít az egészségessé tenni a fejbőrt, amiért garantáltan hálásak lesznek a vendégeid.

JELENTKEZÉS

hello@oxygenihair.hu