Tőfestés, hajregenerálás, hajvágás

A te hajad is festve van? Szívesen kísérletezel új árnyalatokkal, vagy megtaláltad már a tökéletes hajszínt? Szeretnéd hajad állapotát megóvni, még festés közben is? Nem mondanál le a csodálatos festett hajszínről, viszont hajszerkezeted nagyfokú károsítását is elkerülnéd? Éld át a professzionális Color & cut fodrászati szépségcsomag élményét, melynek keretei között tőfestést, hajvágást és hajregeneráló kezelést nyújtunk számodra!

Szakembereink számos jellemzőt vesznek figyelembe, amíg kialakul az elképzelés, hogy milyen típusú frizura a legelőnyösebb számodra. A különböző arcformákhoz ugyanis más-más stílus passzol. Egy jó frizura által tompíthatók az esztétikai hibák és az arc előnyeit kiválóan kitudja emelni.  Color & Cut fodrászati szépségcsomagunkban fodrászaink segítenek a hozzád legjobban illő fazont kialakítani, új életre keltik hajszíned egy tőfestéssel, és felfrissítik hajad a számodra legmegfelelőbb professzionális hajregeneráló kezeléssel. Érdemes bejelentkezni profi szakembereinkhez.

A tőfestéshez választhatsz NATULIQUE ammóniamentes NATÚR vagy DOUCE Kreatív színárnyalataink vagy ZERO PPD-mentes hajfestékeink közül is igényednek megfelelően! A leghatékonyabb tartós megoldás a lehető legkevesebb kemikáliával, organikus jótékony hatóanyagokkal dúsított hafestékekkel.

SZI web képek szélesebb
NATképek (3)

Mit tartalmaz a csomag?

HAJDIAGNÓZIS
Fodrászod manuális hajdiagnózis során megállapítja hajad minőségét, és ennek függvényében további kezeléseket és otthoni hajápoló termékeket ajánl számodra. Tájékoztat a kezelés folyamatáról és elárulja, hogyan kezeld otthon a hajad, hogy az eredmény minél tartósabb legyen.

TŐFESTÉS
Ha fested a hajad, tőfestésre gyakran sort kell kerítened ahhoz, hogy hajszíned megőrizze eredeti állapotát. Hogy a legszebb végeredményt elérd, szakembereink professzionális NATULIQUE termékekkel festik be tövedet. 100%-os ősz haj fedés, hosszantartó eredmény organikus összetevőkre épülő hajfestékkel!

HAJREGENERÁLÁS
Hajmosás a hajadnak megfelelő NATULIQUE organikus samponnal. Megtisztítjuk a hajat és a fejbőrt a szennyeződésektől és lerakódásoktól. A hajmosás után NATULIQUE organikus pakolással kondicionáljuk a hajat és fejbőrt.

HAJVÁGÁS
Fodrászunk az aktuális trendből merítve, arcod és hajad adottságait figyelembe véve tesz ajánlást, hogy milyen forma és hossz lenne a legmegfelelőbb számodraA konzultációt követően profi fodrászunk elkészíti számodra a tökéletes frizurát.

HAJSZÁRÍTÁS, STYLING
Fodrászod stílusodnak megfelelően beszárítja és formázza a hajad, illetve otthoni hajápolási tanácsokkal lát el.

A Color & Cut szépségcsomag keretében kizárólag organikus professzionális NATULIQUE termékeket használunk.

A SZÉPSÉGCSOMAG ÁRA HAJHOSSZTÓL FÜGGŐEN VÁLTOZHAT

Rövid haj – 38 900 Ft
Félhosszú haj – 42 000 Ft
Hosszú haj – 45 000 Ft

*A szépségcsomag stylist és top stylist fodrászainknál vehető igénybe.
*Az ár kizárólag a tőfestést tartalmazza, teljes vagy ombre festésre nem vonatkozik.

 

Hajszín gondozás otthon is!
Otthoni használatra is elérhetőek hajszínvédő, hajszínfrissítő NATULIQUE termékeinket. A NATULIQUE Colour Shield sampon és pakolás segít hosszabb ideig megőrizni a festett hajszínt és ápolja, táplálja hajad. A Pure Silver sampon és pakolás semlegesíti a sárgás árnyalatokat, elsődlegesen ősz vagy szőkített hajra ajánlott.

Organikus hajregeneráló kezelések minden típusú haj és fejbőr számára!

A Color & Cut fodrászati szépségcsomagban minden haj-, fejbőrtípusnak és hajproblémának megfelelő speciális hajregeneráló kezeléseink közül választhatsz. Hajregeneráló kezeléseinket a professzionális NATULIQUE termékcsaládjai közül választhatod ki, amelyet fodrász szakembereink hajdiagnózisodtól függően ajánlanak számodra. A szépségcsomag ára tartalmazza hajregeneráló alapkezeléseinket.

NATképek (4)

NATképek (2)

NATULIQUE – piacvezető organikus beauty márka a környezettudatosság jegyében

1998-ban az egészség, természet és fenntarthatóság iránt elkötelezett dán páros, Mette és Stig megalapította a Natulique márkát. Az innovatív, megbízható, magas minőségű és környezettudatos márka már Magyarországon is elérhető Dánia, Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Lengyelország és még sok más ország mellett.

A Natulique elkötelezett a társadalmi innováció és a társadalmi-környezeti felelősségvállalás iránt. Termékeik 100%-ban vegánok és állatkísérlet-mentesek, és a lehető legmagasabb mennyiségben organikus alapanyagokra épülnek.

Ha szeretnél erős kémiai behatás nélkül, organikus, kíméletes termékekkel felfrissíteni hajtöved színét vagy befedni lenövésed és prémium minőségű hajregeneráló kezelést biztosítanál számára, jelentkezz be szakembereinkhez!

Szépségcsomag szeretteidnek ajándékba

Személyes vásárlás

Az ajándékutalványt megvásárolhatod személyesen az alábbi elérhetőségeinken. Személyes vásárlás esetén az utalványt díszborítékban adjuk át. Ebben az esetben nem szükséges megrendelned a webshopban.

 

Vásárlás webshopban

Az ajándékutalványt megvásárolhatod webshopunkban. Ebben az esetben az utalványt online, nyomtatható formátumban küldjük neked, a rendelés során megadott e-mail címre.

Fontos! Megjegyzésbe írd be a megajándékozott nevét!

Kinek ajánlják szakembereink a szépségcsomagot?

“Szépségcsomagunkat mindenkinek ajánlom, aki festett hajjal rendelkezik, és szívesen áttérne egy jóval kíméletesebb, a lehető legkevesebb kemikáliát tartalmazó formulára.”

Szabó Bea, NATULIQUE oktató fodrász véleménye a Color & cut szépségcsomagról

“Szépségcsomagunkat mindenkinek ajánlom, aki festett hajjal rendelkezik, és szívesen áttérne egy jóval kíméletesebb, a lehető legkevesebb kemikáliát tartalmazó formulára.”

Horváth Zsüliett, stylist fodrász véleménye a Color & cut szépségcsomagról