teli noi frizura trend

Őszi-téli női frizura trend 2020 – Egyszerű, de nagyszerű hajstílusok télen is

Minden évszak telis tele van kihívásokkal egészségünk, bőrünk és hajunk szempontjából is. Hajlamosak vagyunk a téli hónapok közeledtével kevesebb odafigyelést szentelni hajunkra mind hajápolás, mind hajformázás tekintetében. A hideg évszakokban veszélyt jelenthet hajunk számára a kinti-benti hőmérsékletváltozás, valamint a frizuragyilkos sapka. De ne csüggedj! Olvass tovább, s megtudhatod mi 2020 téli női frizura trend irányzata, amellyel nem foghatsz mellé!

Ütős ponytail frizurák télen is

Miért szeretjük a copfokat? Mert könnyű elkészíteni őket és időjárástól, évszaktól függetlenül bármikor hordható. Nincs más dolgod, mint összefogni hajad és egy bájos kis hajgumival rögzíteni. A copf lehet egyenes hajjal vagy akár lágyabb hullámokkal is tarkítva. Persze ezeket is megspékelhetjük egy-két trükkel, így új szintre emelhetjük a copf fogalmát. Ha picit a retro hangulat felé tendálnál, akkor érdemes egy-két hajszálat kétoldalt meghagyni és a copf végét pedig hajvasalóval felcsavarni. Ez a téli női frizura trend biztos befutó idén is. De akár egy-egy szalaggal vagy egy nagyobb hajgumival is csodás hatást érhetünk el.

teli noi frizura trend

Az örök klasszikus: a bob fazon

A bob egy olyan klasszikus frizurafazon, ami kortól függetlenül mindenkinek jól áll. Jó néhány változata létezik: lehet hordani akár egyenesen, hullámosan, frufruval, göndören vagy fonva is. Egyik legnépszerűbb típusa a long bob, ami alatt azt értjük, hogy a haj váll alatti hosszúságú. A short bob praktikus viselet lehet azoknak, akiknek vékonyszálú a haja, valamint plusz pont, hogy nem igényel sok időt az elkészítése. Ha 2020 téli női frizura trend irányvonalát szeretnénk követni, mindenképp próbáljuk ki a bob fazont akár rövid, akár félhosszú haj esetén.

teli noi frizura trend

Újra trendi a rövid haj

Sok nő a fodrászhoz betoppanva nem mer nagyobb hosszúságot levágatni a hajából és inkább marad a megszokottnál. Van, aki amiatt vonakodik, hogy vajon jól állna-e a rövidebb haj, van, aki pedig amiatt, hogy a rövid frizurát nem lehet elég jól variálni. Tévednek, akik azt hiszik, hogy a rövid fazont nem lehet eléggé variálni, hiszen ezt a fazont sokféleképpen lehet hordani. Népszerű stílus rövid haj esetén a pixie fazon. A pixie egyik nagy előnye, hogy szinte minden arcformához előnyös. A pixie-t rengeteg módon lehet vágatni: oldalt rövidre nyírni, felül hosszabbra hagyni vagy a frufrut oldalra fésülve. De megemlíthetjük még a kócos rövid hajat is. Akinek a haja enyhén hullámos, bátran teheti le a voksát mellette. Ennek a fazonnak a titka, hogy felül kicsit hosszabbra kell meghagyni, majd előre fésülni. Légy bátor és mondj mást, mint „a szokásos”!

teli noi frizura trend

Tuti tipp: a hullámok

A tél a legjobb alkalom arra, hogy természetesen hordjuk hajunkat. Megannyi nő vágyik gyönyörű, hullámos hajra, hiszen nemcsak csodálatos megjelenést kölcsönöz, hanem könnyen elkészíthető frizura is. A hosszú haj hordható laza hullámokban, göndör fürtökben vagy esetleg kreppelt verzióban is. Jól hallottad! Korábban a 80-as és 90-es években, majd a 2000-es évek elején nagy divatnak örvendő kreppelt haj újra divatba jött, viszont most sokkal modernebb, nőiesebb változatban. Ha már így visszamentünk az időben, akkor érdemes a vintage stílust is megemlíteni. Nincs másra szükség, mint egy hajpántra és máris kész a vintage stílus. Természetesen a hullámos hajat frufruval is feldobhatod, de ügyelj arra, hogy ne legyen túl vastag és túl széles a frufru. Úgy érdemes frufrut vágatni, hogy egy úgymond háromszög alakot képezzen, vagyis a két vége érintse a szemek külső sarkát. Na de, hogyan is készítsd el otthon a laza hullámokat? Először tegyél egy kevés habot a hajadra formázás előtt, majd kezdd el formázni. A formázáshoz szinte bármit használhatsz: kontyból, fonatból vagy egy egyszerű csavaróval is gyönyörű laza hullámokat érhetsz el. Ha viszont maradnál a hajsütővas mellett, akkor érdemes különböző technikákat bevetni, mivel így különféle hullámokat tudsz elkészíteni. Végül pedig egy kefével fésüld át a tincseket, majd fújd be hajlakkal. Akár egy picit össze is rázhatod a hajad, hogy még természetesebb hatást érj el. A hullámos haj idén is a téli női frizura trend népszerű stílusa kortól függetlenül.

teli noi frizura trend

A mindig divatos fonott frizura

Rengeteg nő elbizonytalanodik a fodrászhoz érve, hogy milyen frizurát is csináltasson, ami minden helyzetben jól áll. Sok esetben a sapka elnyomja vagy a szél össze-vissza fújja a hajszálakat. De erre is van egy időjárásálló tippünk! Ilyen esetben javasoljuk a fonást, ugyanis a fonás szinte mindenkinek jól áll és még a sapka sem teszi tönkre. Az idei évben mind a klasszikus, mind a halszálka fonat népszerű téli női frizura trend. A lényeg, hogy vastagabb tincseket hagyd meg, s ezeket lazább, kócosabb formában prezentáld. Így szép, nagy fonatokat kaphatsz, amelyeket volumennövelővel is tovább turbózhatsz. Plusz kellékekkel, mint például egy szalag is megspékelheted a fonatokat.

teli noi frizura trend

Hajápolási tippünk

A haj belső táplálása mellett fontos a haj külső táplálása is. Ehhez a hajad igényeinek megfelelő hajápoló termékek használata szükséges. Az Oxygeni Hair hajerősítő, hajnövesztő kiegészítő csomag kiváló megoldás, ha egészséges, erős hajra vágysz. A hajerősítő és hajnövesztő permet hidratálja a fejbőrt, vitaminokkal tölti fel a hajszálakat, valamint segít a gyorsabb hajnövekedésben.  A csomag magába foglalja az Oxygeni Hair Basic Gel-t, amely csökkenti a gyulladást a fejbőrön, továbbá az Oxygeni Hair Vitamin Serum-ot, amely a hajerősítésért és hajnövekedésért felelős vitaminokkal látja el a hajszálakat. Próbáld ki csomagunkat az erős, dús hajszálakért!

Ha hajadat a 2020-as év téli női frizura trend mintájára szeretnéd hordani, válogass a fentebb sorolt hajstílusok közül! Viszont ne feledd, hogy a trendi frizura megléte mellett fontos, hogy hajad egészséges legyen. Ehhez elengedhetetlen a fejbőr- és a haj megfelelő ápolása. Olyan termékeket érdemes vásárolni, amelyek természetes anyagokból állnak, így új életre keltve hajadat. Oxygeni Hair termékeink 100%-ban természetes eredetűek, és számos hajproblémára nyújtanak megoldást természetes úton. Javasoljuk továbbá oxigénterápiás kezelésünket is, mely az immunrendszer erősítésén alapszik, így bármilyen haj- vagy fejbőrprobléma esetén alkalmazható. Szerezd be te is termékeinket!

Ha pedig kipróbálnád oxigénterápiás kezelésünket, látogass el weboldalunkra!