Kezdőoldal / BLOG / Fejbőrproblémák és Hajhullás ellen – oxigénterápiával

Fejbőrproblémák és Hajhullás ellen – oxigénterápiával

Fejbőrproblémák és Hajhullás ellen - oxigénterápiával

Hajhullás ellen – Oxigénterápiával

A különböző haj- és fejbőr problémák sajnos egyre több embert érintenek a belső problémák és a környezeti tényezők miatt is – Hirtelen megjelenő erős hajhullás, viszkető fejbőr vagy épp vékony, töredező és fénytelen hajszálak… Sokféle dologból eredeztethetőek a problémák (hormonális gondok, alopécia, hiánybetegségek) és gyakran orvosi segítséget igényelhetnek.

Sokszor azonban egy egyszerű ok áll a háttérben: a hajhagymák nem megfelelő vér, oxigén, ásványi anyag és vitaminellátása. Speciális oxigénterápiánk erre a gyakori problémára nyújt megoldást nőknek és férfiaknak egyaránt. A terápia hosszú távú, látványos javulást ígér.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ OXIGÉNTERÁPIA?

Az oxigén kezelés lényege, hogy folyékony savakat, sejtaktív vitaminokat juttatunk mélynyomású tiszta oxigén segítségével a bőr mélyebb rétegeibe, egészen a hajhagymák gyökeréig. A kezelés során a hatóanyagok (melyekről később bővebben is írunk) folyékony formában, a megfelelő időben és sorrendben juttatjuk be a fejbőrbe. A kezelés túlnyomás alatt történik és antioxidánsokkal sűrűsítjük az oxigént.

Az oxigénterápia bármilyen hajas fejbőr probléma esetén alkalmazható, a gyógyulási és regenerálódási időt lényegesen csökkenti.

Már az első kezelés után látható és érezhető az eredmény, de a teljes kúrajavaslatunk a fennálló problémától függően 5 – 10 alkalom, mely alatt a hajas fejbőr és a hajhagymák is maximálisan regenerálódnak és új életre kapnak.

A kezelés során kizárólag palackozott “tiszta” oxigént használunk, mely azért lényeges, mert más gépi oxigénterápiánál a szoba oxigénjét használják, mely nem alkalmas, sőt sok esetben káros is az átlagos városi lényszennyezettséget tekintve.

  A jótékony oxigén az egészséges fejbőrért

A koncentrált oxigén a legfontosabb életelixír – a sejtstruktúra egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen, nélküle az élet elképzelhetetlen. Az egyre növekvő környezetei hatások (kipufogógázok, az erős UV sugárzás, elektroszmog stb.) folyamatosan terhelik bőrünk oxigéntartalékait. Oxigénhiány esetén a bőrsejtek leépülése észlelhető – romlik a koncentráló képesség, alvászavarok jelentkeznek, és az immunrendszerünk, illetve a hormonháztartásunk működését is negatív irányba befolyásolja. Így alakulhatnak ki a makacs bőrproblémák, a hajas fejbőr problémái is – ezért találkozunk egyre több betegséggel, mely a hajas fejbőrt és a hajhagymákat érinti.

Az oxigén terápia stabilizálja a sejteket és meghosszabbítja az életüket, mialatt az elhalt sejtek feloldódnak. Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenálló-képességét, így javul a hajas fejbőr állapota és megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.

Az oxigén felelős a létfenntartásunkért és sejtjeink gondtalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és az olyan problémák kialakulásához, mint a hajhullás vagy hajgyengülés, fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetek. Az oxigén vérkeringés-javító hatással bír, így segíti elő a kollagén képződést, ami elengedhetetlen az egészséges hajkorona érdekében, hiszen ez a haj elsődleges strukturális fehérjéje: felébreszti az alvó hajhagymákat, fellép az olyan fejbőr-betegségek ellen, mint az ekcéma, pikkelysömör.

  A terápia hatásai

 • Revitalizálja a sérült és gyenge hajat, azonnal hidratál
 • Elősegíti a hajszálak megerősödését és sűrűsödését
 • Segít megfékezni a hajhullást és új életre kelteni a hajhagymákat
 • Javítja a faggyúmirigyek működését, ezzel megszünteti a nem megfelelő faggyútermelésből eredő száraz és viszkető fejbőrt, korpásodást és a hajszálak szárazságát
 • Segít regenerálódni az olyan eljárások során meggyötört hajnak, mint a nem megfelelő, drasztikus szőkítés, hajfestés stb.
 • Beindítja regenerációs folyamatokat és a kollagén képződést
 • Mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel értékes hatóanyagaival és orvosi oxigénnel
hajnövesztés

Oxigénterápia a férfias kopaszodásra

A férfias típusú hajvesztés – azaz androgén alopecia – a hajhullás leggyakoribb típusa a férfiak körében. Öt férfiből akár négyet is érinthet látványosan, vagy enyhébben jelentkező formában. A hajhullás mértéke és az, hogy milyen széles területre terjed ki, milyen gyorsan történik a folyamat kiterjedése és életkor függvénye is.

A hajhullás azonban lassítható, megállítható, sőt a megfelelő terápiával új hajszálak növekedése és elősegíthető. Az oxigénterápia során a már 4-5 éve nem aktív hajhagymákat is újra tudjuk aktiválni, így ezekre a területekre is visszanőhet a haj. A kopaszodás oka ebben az esetben nem számít, a javulás minden esetben garantált, csak mértéke illetve gyorsasága különböző az egyéni tényezők miatt. Már az első alkalom után érezhető a hajgyamák és hajszálak erősödése.

Oxigénterápia a nők hajhullására

A többi testi problémához hasonlóan a hajhullásnak is sokféle oka lehet – genetikai, hormonális, helytelen táplálkozás, stressz – és fontos kiemelni, hogy komoly hajhullás esetén mindenképp érdemes hajgyógyász szakembert is felkeresni, aki professzionális mikrokamerás hajdiagnózissal és akonzultáció segítségével segít megtalálni a megoldást. Az idő nagyon fontos ebben az esetben, hiszen minél nagyobb kiterjedésű az érintett terület annál hosszabb folyamat ezt a normálisra visszaállítani. Hajgyógyszunk a konzultáció és vizsgálatok után azonnal elekezdi a terápiát, hogy csökkentse az idő faktort. Az oxigénterápia minden típusú hajhullásra azonnali megoldást jelent, de elsősorban tüneti kezelés. Többéves tapasztalatunk, hogy a  terápia megkezdése és az általa tapsztalt azonnali eredmény olyan lelki megnyugvást okozhat a vendég számára, ami segít a kiváltó okot is gyógyítani. A hajhullást legtöbbször valamilyen lelki problémához, stressz okozta szorongáshoz kötjük, de minden esetben ki kell vizsgálni a lehetséges egészségügyi okokat is. Hajgyógyászaink minden esetben ajánlanak kiegészítő orvosi és labor vizsgálatokat. A hölgyek hajhullás kezelésében olyan sikertörténeteink vannak, melyre valóban büszkék vagyunk. Nincs még egy olyan kezelés mely a kemikáliák és minden kockázat teljes kizárásával tudna iylen hatékonyan segíteni a női hajhullásban. Vendégeink között vannak kisgyermekek és olyan tinik is akik foltos alopeciával küzdenek, számukra is azonnali segítség lehet az oxigénterápia.

  A kezelés folyamata

Kéregtelenítés      I     Tisztítás      I     Hidratálás     I     Oxigénellátás

Az oxigénterápia egyedi szisztémára épülő kezelés. Az eljáráshoz használt orvosi sterilitású anyagok és eszközök biztosítják a maximális higiéniai feltételeket! 

A mélynyomású oxigén-kezelés megkezdése előtt mikrokamerás fejbőr és hajszerkezet diagnózist végzünk, mely 300-szoros nagyításban tárja fel a fejbőr és hajszálak struktúráját és az esetleges problémákat.

hajhullás1, A kezelés első lépésként fodrász szakemberünk speciális Kérastase Spécifique termékcsaláddal mossa és ápolja vendégünk fejbőrét és haját. A Bain Prévention hajfürdő hajhullás ellen lett kifejlesztve, szalicilsav tartalmának köszönhetően megtisztítja a fejbőrt a szennyeződésektől, valamint a fejbőr irritációját is csillapítja, ezzel előkészítve a fejbőrt a kezelés második fázisára.

2, Második lépésként egy intenzív kéregtelenítést végzünk, melynek során növényi enzimek segítségével 3 lépésben eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, és pórusmélységig ható tisztítást végzünk annak érdekében, hogy a további hatóanyagok akadály nélkül juthassanak a bőrbe.

A növényi enzimek (papain enzim – egyes gyümölcsökben (papaja, ananász) található fehérjebontó és hámképző hatású enzim, mely közel semleges kémhatás mellett működik, és biológiai peelingként alkalmazható.) keratin oldó, puhító hatásúak, ezáltal alkalmasak pl. korpás-szeborreás bőrök kezelés előtti felpuhítására.

Az oxigén kezelés előtt mindig megfelelő kéregtelenítést kell végezni, hogy a bőr mélyebb rétegekbe eljusson a hatóanyagok. Kéregtelenítéskor az elhalt sejtek feloldódnak, az egészséges sejtek új életre kapnak és hosszabb élettartamot nyernek.

A – zsíroldás

B – C letapadt hámsejtek eltávolítása

D – A ph visszaállítása, így befogadó lesz a bőr

hajhullás3, Hajgyógyász szakemberünk a kéregtelenítés után, speciális hatóanyag-komplexumot állít össze mikrofinomságú szérumokkal, melyek 49 féle ásványi anyagot és vitaminokat tartalmaznak.  Speciális szórófej segítségével, a szérumokat mélynyomású tiszta orvosi oxigénnel juttatja be fodrászunk a hatóanyagokat a fejbőr mélyére, így a hajhagymák oxigénellátása azonnal elkezdődik. A hatás már egy kezelés után is érezhető, látható.

4, A hatóanyag-koncentrátum fejbőrbe való bejuttatás után fodrászunk megszárítja a hajad, és hajápolási tanácsadással egészíti ki a kezelést, melynek során információt kapsz arról, otthon hogy ápold fejbőröd és hajad, mit érdemes kerülnöd és milyen speciális anyagokat érdemes használnod a sűrű, erős, egészséges haj eléréséhez és megtartásához.

5, Az oxigénterápia utolsó lépése a haj beszárítása. Természetesen, nem engedünk el senkit frizura nélkül! A kezelés alkalmavál a vitamin és ásványi anyag koncentrátum miatt kissé elnehezedik a haj, de ez csak a következő mosásig tart. A  kezelést követő 48 órában nem ajánlott a hajmosás! A kezelés ára tartalmazza szárítást, de vágás esetén plusz felárat kérünk, a bejelentkezéskor kérjük ezt előre jelezni.

 

Fejbőrproblémák esetén már az első 1-2 kezelés után látványos a változás. 4 – 6 hét kezelés után tapasztalható a hajmosáskor a leszámolható hajvesztés jelentős csökkenése. 10 alkalmas teljes kúra a drasztikus hajhullás megszűnését eredményezheti. A kezelést folyamatosan, hetente vagy kéthetente egy alkalommal végezzük. A fenntartó kezelést havonta 1 alkalommal javasoljuk.

 KONTRAINDIKÁCIÓK 

Mit tehetünk és mit nem a kezelés megkezdése előtt és után?

Mit kerüljünk a kezelés előtt és után?

 • A kezelés előtti és utáni legalább 1 hétben kerüljünk bármilyen kémiai műveletet. Közvetlenül hajfestés után nem is érdemes oxigénterápiás kezelésre menni, mivel van olyan hajfesték, ami kophat a kezelés során.
 • A kezelés napján és a kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.
 • A kezelés előtt és után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.
 • A kezelés után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.
 • A kezelés után 48 órán keresztül tilos a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni (érzékeny a kéregtelenített bőr).

Mit javaslunk a kezelés megkezdése előttre és utánra?

 • A kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt vigyél be a szervezetedbe (zöldségeket, gyümölcsöket).
 • A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére, igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet.
 • Próbálj meg időben lefeküdni a kezelés előtti napokon, és biztosítani szervezetednek a 8 órai éjszakai pihenés

Fontos tudnivalók:

 • A kezelés teljesen biztonságos terhes nők vagy gyermekek esetében is!
 • A diagnózis és a kezelési terv felállításához szükségesek lehetnek további laborvizsgálatok és orvosi szakvélemények, amelyeket a hajgyógyász kérhet (belgyógyászati, teljes vérkép- góckutatással és autoimmun képpel, endokrinologiai (hormon) vizsgálat szintén vérvételből, fogászati vizsgálat, nőgyógyászati vizsgálat, ételallergia vizsgálat (glutén, laktóz stb.)
 • Az Oxygeni Hair oxigénterápia kezelés alkalmas bármely hajgyógyászati kezelés (hajbeültetés, lézeres, dermarolleres, szteroid injekciós vagy gyógyszeres kezelés) kiegészítésére, de mindenképpen tudasd róla Oxygeni Hair hajgyógyászodat.
 • A kezelés során használt termékek és az otthoni hajápolók natúr kozmetikumok, állatkísérlettől mentesek és és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

OXIGÉNTERÁPIA ÁRAK

Hajgyógyászati tanácsadás - Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis - 30 perc5.000 Ft
Egy alkalmas Oxigénkezelés férfiak és rövid hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát - 90 perc)20.000 Ft
Egy alkalmas Oxigénkezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát - 90 perc)22.900 Ft
Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény férfiak és rövid hajú vendégeinknek - 60 perc15.000Ft/alkalom
Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény fél- és hosszú hajú vendégeinknek - 60 perc18.000 Ft/alkalom
5 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára (1 alkalom regenerálás + 1 db ajándék hajvágás)75.000 Ft
5 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára (1 alkalom regenerálás + 1 db ajándék hajvágás)90.000 Ft
10 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára (1 alkalom regenerálás + 2 db ajándék hajvágás)150.000 Ft
10 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára (1 alkalom regenerálás + 2 db ajándék hajvágás)180.000 Ft

  Milyen problémákra nyújt megoldást a kezelés?

Hajhullásra

A szőrtüszők száma és fajtája már születéskor adott, ahogy minden egyes hajszálunk élettartama is meghatározott. 2-6 éves élete során a haj 3 növekedési cikluson megy keresztül (anagén – aktív növekedés; katagén – átmeneti; telogén – nyugalmi vagy kilökési fázis). Miközben egy hajszál kihullik a telogén fázisban, jó esetben a szőrtüszőben már ott az új hajszál, ez a folyamat a hajváltás. Akinél aktív hajhullás érzékelhető, a természetes hajhullás teljesen átalakul. Az oxigénterápia minden típusú és fázisú hajhullásra nagy hatékonysággal alkalmazható.

Korpásodásra

A korpásodásnak zsíros és száraz fajtáját különböztetjük meg. Száraz korpa esetén sárgás-szürkés vagy fehér korpalemezek válnak le a fejbőrről, gyakran észrevehetőek a vállon, ruhán is. Zsíros korpa tünetei a sárgás-fehér és és barna gömbölyű, ragacsos korpa darabok a fejbőrön és a hajszálakon. A fejbőr  kipirosodik és erőteljesen viszket. Az oxigénterápia korpásodást a legtöbb esteben 1-3 alkalom után már nagyon látványosan kezeli és sok esetben elegendő az ismétlő kezelés.

Pikkelysömörre

A pikkelysömört tévesen tartják korpának, mert hasonlóan száraz, viszkető fejbőrt eredményez. Megjelenése leggyakrabban az immunrendszer hibás működésének tudható be. Ekkor a bőrsejtek a normális 28 napos ciklus helyett rövidebb idő alatt, 3-4 naponta termelődnek újra, ezzel okozva felgyülemlett bőrrétegeket a fejbőrön. Mikrokamerás bőrdiagnózisunk segít feltérképezni a fejbőr állapotát, a lehetséges problémákat, hogy hajgyógyászati terápiánkat egyéni igényekhez szabva építhessük fel. A pikkelysömör nagyon makacs bőrprobléma amire a bőrgyógyászok sok esetben gyógyszeres kezelést vagy krémeket javasolnak, ez viszont hosszútávon károsíthatja  a bőr immunitását és egyéb káros hatásai is lehetnek. Az oxigénkezelés nem tartalmaz semmilyen gyógyszer vagy egyéb kemikáliát, kizárólag 100%-ban természetes hatóanyagok révén érjük el az eredményt. Pikkelysömör esetén 5- 10 alkalom után sokszor elegendő csak az ismétlő- fenntartó kezelés, nagyon szép eredményeket érünk el.

Sebborrhea

A seborrheás dermatitisz egy gyakori, krónikus és kellemetlen bőrbetegség, mely jellemzően sárgás foltokat hagy a fejbőrön és az arcon. Az élethosszig tartó problémára a rendszeres oxigén kezelés hosszútávú megoldást nyújt. Már 1-2 alkalom után szemmel látható eredményt tudunk mutatni vendégeink számára.

Erős fejbőr zsírosodás

A fejbőr zsírosodását szintén számos tényező kiválthatja: a helytelen táplálkozástól kezdve egészen a hormonális változásokig.

A faggyúmirigyek túltermelődésekor a hajhagymák is elzsírosodhatnak, ami miatt sokkal kevesebb tápanyagot képesek felvenni, ami szintén hajhullást okozhat. Az oxigén terápia a faggyútermelés egyensúlyának visszaszerzését is elősegíti, így többé nem kell a kellemetlen tapintású, lelapuló hajtól tartani. Az oxigénterápia 100%-ban megszűnteti a normálistól eltérő fejbőr zsírosodást. Van aki 2-3 naponta kénytelen megmosni a haját, a terápiát követően ez az idő 4-5 napra is kitolódhat.

Fejbőrirritáció, allergiás tünetek

Fejbőrirritáció akár hosszabb ideig is fennállhat, olyan esetben, ha a vendég nem ismeri a tünetek okát. Ez gyakran valamilyen összetevőre, vagy akár ételallergiára is utalhat. Az oxigénterápiás kezelés során a fejbőr kéregtelenítése során a fejbőr 100%-ban megtisztul minden ártalmas anyagtól és a vitaminok segítik megerősíteni azt. Sok esetben nem soha ne derül fény az allergiás reakció valódi okára, hiszen a mai világban olyan sok dolog okozhat allergiát, hogy egyszerűen lehetetlen mindent kizárni. A legtöbb kezelés nem javallott gyulladt- irritált fejbőr esetbén, hiszen nagy a kockázata, hogy még nagyobb bajt okozhat. Az oxigénterápiát a legérzékenyebb a legirritáltabb fejbőr esetén is lehet alkalmazni, hiszen hatóanyagai kizárólag természetes eredetűek és dermatológiailag teszteltek!

Száraz fejbőr

Száraz, húzódó, hámló fejbőr kellemetlen érzetű és a korpaszerű fejbőr hámlás miatt látványa sem pozitív. A faggyúmirigyek nem megfelelő működése miatt léphet fel, ami komoly hajhulláshoz is vezethet. A fejbőr kúraszerű kezelésével a hajas fejbőr visszanyerheti rugalmasságát és hidratáltságát. A száraz fejbőr sok esetben a nem megfelelő tápanyag és oxigénellátás miatt kialakult dehidratáció miatt alakul ki, illetve a nem megfelelő otthoni hajápolók használata miatt fokozódik. Már néhány oxigénterápiás kezelés után lényeges javulás tapasztalható ami a megfelelően kiválasztott otthoni termékek használatával stabilizálható.

Ekcéma

Ekcéma az emberi test egész területén megjelenhet, így a hajas fejbőrön, vagy a haj mentén is. Égő, viszkető érzése és látványa sem kellemes, kezelés nélkül pedig akár foltos hajhulláshoz is vezethet, melyet nehezebb visszafordítani, mint megelőzni. Ezért érdemes az oxigénterápia kúraszerű alkalmazása, mely helyreállítja a bőr szerkezetét, nyugtatja azt és segít a hajhagymák regenerálódásában. Nagyon sok vendégünk életét nehezíti meg az a probléma, valóban sokan járnak oxigénterápiára ekcémájuk orvoslására. Mivel az ekcéma immunológiai probléma, így a bőr megfelelő immunitását és öngyógyító mechanizmusát kell visszaállítani. Mi sem lehet erre megfelelőbb, mint a megfelelő tisztítás, hidratáció, extra magas hatóanyagú vitaminszérumok és a tiszta palackozott oxigén!

Kemoterápia, sugárkezelés vagy hajbeültetés után

A hajszálak elvesztése lehet végleges vagy egy orvosi kezelés eredménye. Az oxigénterápia minden esetben segíti az új hajszálak gyors növekedését és a hajhagymák megerősödését. Szalonjainkban nagyon sok ilyen problémával küzdő vendég jár akik számára nem csak testileg lelkileg is fontos a megerősödés. Tapasztalataink alapján hajbeültetés vagy kemoterápia után ötször gyorsabban nő vissza az új hajacska és elképesztő gyorsan erősödik vissza. Minden esetben javasoljuk a kezelőorvossal való egyeztetést a hajterápiáról. Szinte kivétel nélkül rábólintanak, ha megértik működését és megismerik hatóanyagait, de a biztonság szempontjából fontos, hogy értesüljenek a terápia megkezdéséről. Hajgyógyászaink szívesen segítenek ebben is.

Kinek ajánljuk a kezelést?
 
 • Szeborrea, korpás szeborrea,  ekzéma, pikkelysömör, fejbőr égési sérülései ( nap, vagy egyéb) 
 • Allergiás állapot miatti irritáció érzékenység 
 • Hajhullás, diffúz, foltos, férfi és női hormonális kopaszodás, gócos kopaszodás, hajhagyma elhalás
 • Kemoterápia, sugárkezelés után a hajhagymák megerősítésére és a gyors hajnövesztésre, hajsűrűsítésre
 • Hajbeültetés után a hajhagymák megerősítésére és stabilizálására
 • Sok évig sikertelen hajnövesztésre

Kinek ajánljuk a kezelést:

 • A kezelés nem tartalmaz semmilyen irritációt okozó anyagot, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz így bárki számára alkalmazható. Kisgyermekek, állapotos anyukák, szoptatós kismamák számára is legnagyobb biztonsággal alkalmazható. Kemoterápia, sugárkezelés vagy hajbeültetés után a hajnövekedés ötször gyorsabb mint a kezelés nélkül. A kezelés előtt minden esetben a javasoljuk a kezelőorvossal történő konzultációt, ebben hajgyógyászaink szívesen közreműködnek kérés esetén.
Alkalmas bármilyen kezelés kiegészítésére:
– lézeres kezelés, dermarolleres kezelés, szteroid injekciós kezelés, gyógyszeres kezelés, vagy bármilyen otthoni fejbőr regeneráló program mellé
 
A kezelés kiegészítésére a következőket ajánljuk: 
 
Különböző otthoni ápoló csomag összeállításokat- ezeket egyénileg állítja össze a hajgyógyász a különböző problémákra!
 
Amit minden esetben ajánlunk (akinek nincsenek leletei) :
– Belgyógyászati, teljes vérkép- góckutatással és autoimmun képpel
– Endokrinologiai (hormon) vizsgálat szintén vérvételből
– Fogászati vizsgálat
– Nőgyógyászati vizsgálat
– Ételallergia vizsgálat (glutén, laktóz stb)

AZ ÉLETERŐS, HOSSZÚ, DÚS HAJÉRT

Az oxigénkezelés nemcsak fejbőr- és hajproblémákra nyújt hosszú távú megoldást. Speciális összetételének köszönhetően a vitaminkomplexum serkenti a hajnövekedést, és megerősíti a meggyengült, vékonyszálú hajat is. Ha csak szeretnéd szebbé tenni a hajkoronád, akkor is tökéletes választás az oxigén-terápia. Már a 2-3 kezelés után észlelhető a gyorsabb hajnövekedést, de ha egy teljes 10 alkalmas kúrát végigcsinálsz, rendkívül látványos változásra számíthatsz. A hatóanyagok fényessé, erőssé és selymessé teszik a frizurád, miközben a hajsűrűséged is nő és a hossza is gyorsabb növekedésnek indul.

A szövegre kattintva megnézheted Oxigénterápiánkat az extra gyors hajnövesztésre!

A KEZELÉS FŐ HATÓANYAGAI

Oxigénterápiás kezelésünk hatóanyagai egy speciális hatóanyag koktél, a kezelés során vitaminokkal és 49-féle ásványi anyaggal dúsított, mikrofinomságú oxigént juttatunk a fejbőrbe, amely így szabályosan fellélegzik. A változás szinte azonnal érzékelhető: kezdetben a fejbőr majd a hajszálak is élettel telibbek, erősebbek lesznek, hiszen a mikro-oxigén elkezdi kifejteni hatását a hajhagymákon is. A vitaminok intelligens bőrfelismerő molekuláiknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak minden bőrtípushoz (pl. szárazságra hajlamos vagy épp könnyen zsírosodó, korpás fejbőr), így a mélynyomású oxigén terápia mindenki számára megoldást nyújt kortól és nemtől függetlenül.

A terápia hatóanyagai: Aloe vera, mentol, hyaluronsav, borostyán, bioflavonoidok, fekete nadálytő, panthenol, bromelin, papain, pomelo kivonat, hamamelisz, avokádó, szőlőmag olaj, búzacsíra olaj, petrezselyem olaj, mega dózisú A- vitamin,  mega dózis C-vitamin, echinácea, körömvirág, mezei zsúrló, mega dózis D-vitamin, jojoba olaj, vadrózsa kivonat, retinol, mega dózis E-vitamin, Jojoba olaj, papaja enzim, ferucel sav, nátrium, kálium, magnézium, kalcium, vas, cink, szelén.

Fémallergiások számára nem okoz irritációt.

hajnövesztés

UTÓÁPOLÁS

Otthoni hajápoló termékek az ideális és hosszan tartó eredményért

Az oxigénterápia kúraszerűen működik, ezért az elvárt végeredményért a kezelések közötti otthoni ápolás is rendkívül fontos.

Természetesen, mint minden más beavatkozás esetében, itt is igaz, hogy a kezelés nem fejeződik be, amint vendégünk elhagyja a szalont, nagyon fontos a megfelelő otthoni ápolás is. Főleg, mivel a fejbőr teljes megtisztítása során az védtelenné válik, kiemelten figyelni kell a megfelelő hajápoló termékek használatára. Éppen ezért az oxigén kezelések között és után is szakembereink kifejezetten a vendégek problémáinak megfelelő, professzionális és szalonjainkban is alkalmazott termékeket ajánlják használatra. Ezeket könnyedén megvásárolhatod szalonjainkban.

VENDÉGEINK VÉLEMÉNYE

“Nagyon érzékeny fejbőröm van, nehezen boldogultam a szárazsággal, sokkal hámlott, korpásodott. Elegem volt már a vegyszerekből, mindenféle csodákat ígérő szerekből. Az oxigén terápia során 3 alkalom után elmúltak a panaszaim, és a hajamon is elkezdtem érzékelni a változást. Mindenkinek bátran ajánlom”

Szekeres Luca (27)

“Néhány éve kezdett el érezhetően ritkulni a hajam, de semmi komolyabb bajom nem volt, így az okát sem értettem. Fodrászom tanácsára próbáltam ki az oxigén kezelést. Most második hónapja járok az oxigén terápiára – annyit mondok, nagyon látványos a változás!”

Szabó Antal (35)

“Nem hiszek a csodaszerekben, de a természetes dolgokban igen, ezért szerettem volna az oxigén kezelést kipróbálni. Már egy hónapon túl vagyok, és imádom az előtte-utána fotóim :)”

Papp Claudia (46)

Sajnos a kemoterápia után nagyon nehezen tért magához a hajam, két oxigénterápia után viszont annyit nőtt és erősödött mint hat hónap alatt előtte. Sajnálom, hogy nem azonnal kezdtem el a kezelést, mert sokat segített lelkileg is! Köszönöm Váczi Krisztiánnak a rengeteg támogatást!”

Nagy Anett (40)

“Nagyon zavart, hogy kopaszodom és két sikertelen hajbeültetés után bevállaltam egy harmadikat is, amihez már nem fűztem sok reményt. Szerencsére egy véletlen folytán megláttam a Szabó Imre szalonok hirdetését, hogy oxigénnel dúsított vitaminnal fújják meg a hajhagymákat amitől nagyobb eséllyel marad meg az új haj. Már túl vagyok a hatodik hónapon és a negyedik kezelésen, szinte az összes haj megmaradt és egyre erősödik, sőt olyan részeken is van új pihés haj, ahova nem is ültettek! Nagyon köszönöm Varga Szabolcsnak a kitartó munkáját!” 

Pali Budai (55)

SZAKEMBEREK VÉLEMÉNYE

Váczi Krisztián- Hajgyógyász véleménye a kezelésről

Rengeteg otthon elvégezhető és professzionális fejbőrápoló kezelésről hallottam már, melyek némelyike hatásos, de sokszor csalódnak a felhasználók. Az oxigénterápia minden egyes kezelése után jól láthatóak és érezhetőek az eredmények. Különböző haj és fejbőr problémákkal keresnek meg vendégeim a hajhullástól az ekcémáig, nem volt olyan alkalom, hogy ne eredményezte volna a probléma megszűnését a terápia. Persze ehhez az is kell, hogy a vendég komolyan vegye a terápiát és ő maga is mindent megtegyen annak érdekében, hogy fejbőre újra egészséges legyen, ezért minden esetben egy előzetes konzultációt, majd a kezelés után is részletes információt adok, mire kell figyelni.

Már maga a nagy dózisú oxigén is jó hatással van a hajhagymák fejlődésére, a vitaminkoktél, amit ezzel a sejtekbe juttathatunk pedig kiemelkedően fontos anyagokkal járul hozzá mind a bőr, mind a hajhagymák megfelelő működéséhez. Mindig izgatottan várom vendégeim tapasztalatait és figyelem fejbőrük állapotának javulását, hajhullásuk megszűnését és azt, milyen egészséges és élettel teli lesz frizurájuk.

Futó Zsuzsi- Hajgyógyász véleménye a kezelésről

Fodrászként és szakemberként nem engedhetjük meg magunknak, hogy kizárólag a frizura szépségére fókuszáljunk, annak egészségét is vigyáznunk kell, hiszen, ha a gyökereknél jelentkezik a probléma, vághatunk akármilyen hajat, festhetjük bármilyen színűre, a hajon látszani fog, hogy problémája van. Ezért is tartom kiemelten fontosnak a haj és fejbőr jó állapotának fenntartását és segítését, ha a vendégeknek problémáik akadnak.

Rengetegen küzdenek olyan fejbőrproblémákkal, melyekre azt hiszik, nincs megoldás, pedig van! Az oxigénterápiás hajgyógyászati kezelések minden alkalmával látványos javulást érhetünk el, legyen a probléma a haj zsírosodása, fejbőrallergia, vagy hajhullás. Ajánlom mindenkinek, aki hasonlókkal küzd és szeretné felvenni a harcot egy szebb és egészséges hajkorona eléréséért.

HAJGYÓGYÁSZAINK

Jelentkezz be hajgyógyász fodrász szakembereinkhez a forradalmi oxigénterápiára!

Váczi Krisztián

Hajgyógyász 

Pesti szalon

Kuvik Erika

Hajgyógyász 

Budai szalon

Varga Szabolcs

Hajgyógyász 

Budai szalon

Kármán Beáta

Hajgyógyász 

Pesti szalon

Futó Zsuzsi

Hajgyógyász 

Budai szalon

Patonai Éva

Hajgyógyász 

Pesti szalon

Jelentkezz be exkluzív szalonjainkba, ahol speciális hajgyógyászati oxigénterápiánk segítségével élettel töltheted fel fejbőrödet és hajszálaidat! Kezelésünket férfi és női vendégeinknek egyaránt bizalommal ajánljuk, hogy a természetes hatóanyagok, vitaminok és az oxigén erejével segítsék elő a hajhagymák egészséges fejlődését.

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel