• oxigénterápia szépségcsomag mobil
 • oxigénterápia szépségcsomag web

Oxygeni Hair – A fejbőrproblémák, hajhullás, kopaszodás ellen és a hajnövesztés serkentéséért

Egészséges haj és fejbőr 100% natúr hatóanyagokkal és tiszta oxigénnel! Oxigénterápiás szépségcsomagunk számtalan fejbőrprobléma ellen megoldást nyújt, segít leküzdeni és megelőzni a hajhullást és a kopaszodást, illetve látványosan serkenti a hajnövekedést. Szépségcsomagunkat mindazok számára ajánljuk, akik szeretnék visszanyerni hajuk és fejbőrük egészségét vagy csak rövidebb idő alatt szeretnének hosszabb, dúsabb hajat. Szépülj velünk és gondoskodj hajad egészségéről!

kep (1)-min

A szépségcsomag Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelésünket és az azt megelőző manuális és mikrokramerás hajdiagnózist tartalmazza. Emellett hajgyógyászod otthoni hajápolási tanácsokkal lát el és személyre szabott termékeket ajánl számodra, amellyel segíthetsz fenntartani a kezelés hatását és gyorsíthatod hatékonyságát.

Az oxigénterápia bármilyen fejbőrprobléma esetén alkalmazható, a gyógyulási és regenerálódási időt lényegesen csökkenti. Szépségcsomagunkban a kezelések száma szabadon választható. A szépségcsomagot hajgyógyász szakembereinknél veheted igénybe. Már az első kezelés után látható és érezhető az eredmény, de a teljes kúrajavaslatunk a fennálló problémától függően 5 – 10 alkalom, mely alatt a hajas fejbőr és a hajhagymák is maximálisan regenerálódnak és új életre kapnak.

Válaszd 100% natúr hajgyógyászati oxigénterápiás kezelésünket és töltsd fel hajad és fejbőröd vitaminokkal! Jelentkezz be szakembereinkhez!

SZI hajgyógyász oktatás

Mit tartalmaz a csomag?

 • MANUÁLIS ÉS MIKROKAMERÁS HAJDIAGNÓZIS

  Fodrászod manuális hajdiagnózis során megállapítja hajad minőségét, és ennek függvényében további kezeléseket és otthoni hajápoló termékeket ajánl számodra. Tájékoztat a kezelés folyamatáról és elárulja, hogyan kezeld otthon a hajad, hogy az eredmény minél tartósabb legyen.

 • HAJMOSÁS HAJTÍPUSODNAK MEGFELELŐ 100% NATÚR SAMPONNAL

  Hajgyógyászod hajtípusodnak megfelelő samponnal, masszírozva megmossa hajad, megtisztítja fejbőröd a szennyeződésektől és lerakódásoktól.

 • KÉREGTELENÍTÉS

  A kéregtelenítés során, masszázzsal egybekötve eltávolítjuk fejbőrödről az elhalt hámsejteket és felkészítjük a fejbőrt a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok hatékony befogadására.

 • TONIZÁLÁS – MÉLYHIDRATÁLÁS

  Visszaállítjuk a fejbőr megfelelő pH értékét, és 100% natúr pakolással hidratáljuk fejbőröd, visszaállítjuk a fejbőr megfelelő nedvességtartalmát.

 • VITAMINFELTÖLTÉS

  3 bár nyomású tiszta palackozott oxigénnel befújjuk a vitamokban és ásványi anyagokban gazdag 100% natúr Oxygeni Hair Vitamin Serum formulát a fejbőr mély rétegeibe, oda, ahol a sejtanyagcsere történik.

 • HAJSZÁRÍTÁS – STYLING

  Végül fodrászod beszárítja a hajad stílusodnak megfelelően és hajápolási tanácsokkal lát el, hogy minél hatékonyabban fenntarthasd a kezelés hatását.

Az OXYGENI HAIR oxigénterápia szépségcsomag keretében kizárólag 100% natúr professzionális OXYGENI HAIR termékeket használunk..

szabó imre oxigénterápia
oxygeni hair termékek

Válaszd a professzionális otthoni hajápoló termékeket!
Oxygeni Hair termékeink 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, 100%-ban kemikália-, parabén-, SLES-SLS- és szilikonmentes készítmények. Illatallergén és színezék sem található bennük. Kozmetikumaink vegán termékek, nem támogatunk és nem végzünk állatkísérleteket a gyártás során, termékeink PETA minősítéssel rendelkeznek.

Célunk, hogy a fejbőrproblémák kezeléséhez vagy a fejbőr és a haj egészségéhez megfelelő otthoni hajápolás mindenki számára elérhető legyen! 100% natúr, vegán, professzionális hajápoló termékeink hajproblémák szerinti csomagokban találhatóak meg webshopunkban. Csomagjainkat speciális receptúrák szerint, tapasztalt hajgyógyászok szakértelmével állítottuk össze. Csomagjainkban magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőrproblémák ellen.

oxygeni hair termékek

OXYGENI HAIR – Márkánk a természetesség és a környezetvédelem jegyében fogant. Saját gyártású és fejlesztésű termékeink és hajgyógyászati kezelésünk egyedülálló innováció Magyarországon.

Az Oxygeni Hair a vegán natúrkozmetikumok és a környezetvédelem mellett döntött. Fontos számunkra vendégeink, hajgyógyászaink és Földünk egészsége, ezért termékeink 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, kezelésünk 100%-ban kemikáliamentes, termékeink csomagolása pedig biológiailag lebomló műanyagból készül. Termékeink 100%-ban vegánok,  kemikália-, parabén-, SLES-SLS- és szilikonmentesek, illetve illatallergén és színezék sem található bennük. A gyártás során nem végzünk állatkísérleteket.

Kinek ajánlják szakembereink a szépségcsomagot?

munkatársak9

“Körülbelül egy éve dolgozom a Szabó Imre Hair & Beauty budai szalonjában. Már a kezdeteknél felkeltette az érdeklődésemet a hajgyógyászat. Azóta számos továbbképzésen vettem részt, melyek során elsajátíthattam azt a kellő tudást, ami álltál mára már jómagam is a hajgyógyászok csapatát erősíthetem. Számomra a legfontosabb, hogy a fejbőrproblémával küzdő vendégeinknek megoldást tudunk nyújtani az oxigénterápia segítségével, amely alkalmazása során a tünetek megszűnnek és a haj is új életre kel. Lenyűgöző eredményeket érünk el, mint például hajhullás megszűnése, nincsen többe ritkuló haj, csak dúsuló hajkorona és egészséges hajszálak, megszűnik a zsírosodás, a korpa, és abba marad a kopaszodás, ami helyett új hajszálak jelennek meg. Ezekre és még sok más problémára is megoldás a kezelés. Keressenek bátran és forduljanak hozzám bizalommal.”

Gál Bori hajgyógyász véleménye az Oxigénterápiáról

Szépségcsomag szeretteidnek ajándékba

személyes vásárlás szalon

Személyes vásárlás

Az ajándékutalványt megvásárolhatod személyesen az alábbi elérhetőségeinken. Személyes vásárlás esetén az utalványt díszborítékban adjuk át. Ebben az esetben nem szükséges megrendelned a webshopban.

 

AZ OXIGÉNTERÁPIA SZÉPSÉGCSOMAG ÁRA A KEZELÉSEK SZÁMÁTÓL FÜGGŐEN VÁLTOZIK

*A szépségcsomag kizárólag hajgyógyász – fodrász szakembereinknél vehető igénybe.

Hajgyógyászati tanácsadás - Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis - 30 perc5.500 Ft
Első alkalom Oxigénkezelés férfiak és rövid hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát - 90 perc)22.000 Ft
Első alkalom Oxigénkezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát - 90 perc) 25.000 Ft
Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény férfiak és rövid hajú vendégeinknek - 60 perc17.400 Ft/alkalom
Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény fél- és hosszú hajú vendégeinknek - 60 perc20.800 Ft/alkalom
5 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára (1 ajándék hajvágás)87.000 Ft
5 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára (1 ajándék hajvágás)104.000 Ft
10 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára (+2 ajándék hajvágás) 174.000 Ft
10 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára (+2 ajándék hajvágás) 208.000 Ft
Választható otthoni Oxygeni Hair hajápolási csomagok10.000 - 70.000 Ft